• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevresim Takımlarınızi hangi marka aldınız kızlar?

Benim 3 tane karaca, 1 tane englısh home var, 3 tane de annem almış markasını iyi hatırlayamıyorum ama soley olabilir. Başka da alırsam eğer sarev ve englısh home tercih ederim herhalde.. :34:

Daha fazla almamanızı tavsiye ederim. Hele hele 10 un sütüne çıkanları hayretle karşılıyorum:53:

Kızlar benim 9 tane vardı, sadece 4 ünü aktif kullanıyorum.Üstelik 3 tane de pike takımım olduğundan onların da yastık ve çarşafları mevcuttu. Çünkü o kadar çok nevresimin dolaplarınızı işgal etmesini istemiyorsunuz. :25:

Ayrıca ben pamuklardan çok memnun kalmadım, çünkü çok ütü istiyor ve insan hep de nevresim ütülemek istemiyor ki, zor geliyor.

Pamuk saten hem kumaş olarak çok güzel, hem ütü istemiyor, hem de daha sağlıklı. :34:

Son düzenleme:
Daha fazla almamanızı tavsiye ederim. Hele hele 10 un sütüne çıkanları hayretle karşılıyorum:53:

Kızlar benim 9 tane vardı, sadece 4 ünü aktif kullanıyorum.Üstelik 3 tane de pike takımım olduğundan onların da yastık ve çarşafları mevcuttu. Çünkü o kadar çok nevresimin dolaplarınızı işgal etmesini istemiyorsunuz. :25:

Ayrıca ben pamuklardan çok memnun kalmadım, çünkü çok ütü istiyor ve insan hep de nevresim ütülemek istemiyor ki, zor geliyor.

Pamuk saten hem kumaş olarak çok güzel, hem ütü istemiyor, hem de daha sağlıklı. :34:

Englısh home' un nevresimlerini çok beğeniyorum sadece 2 tane almıştım oradan, eğer çok beğendiğim olursa 1 tane daha almak istiyorum a yok canım ya 10 ve üstü bana da fazla geliyor, ki bazı aldığım nevresimleri evimizde kullanıyoruz şuan, anne yadigarı olanları zaten kıyıpta kullanabilir miyim hiç bilmiyorum? .. :34:

Son düzenleme:
2 english home, 2 ikea,1 de madame coco aldım.daha da alasım var ama tutuyom kendimi ilerde daha güzelleri çıkar onlardan da alabileyim diye

Ben 2 tane cotton box pamuk saten aldim. 1 tane de English home. 1 tane de taç marka süslü olan gelin setinin nevresim takımı var. Bunlar hep çift kişilik ama.
Bir tane de Karaca Home alabilirim. Çünkü tek kişilik olanı kullanıyorum. Cok guzel.

Tek kişilik daha uygun olanlardan 4-5 tane almak istiyorum.

ben de iki tane aldım english home dan henüz. karaca home ve cotton box kalitesini merak ediyorum kullanan var mı?

Bende karacahome ve cottonbox var hiç kullanmadım ama baya kaliteli görünüyorlar. kullananlarda çok memnun. iyiki almışım diyorum :16::69:

Bende karacahome ve cottonbox var hiç kullanmadım ama baya kaliteli görünüyorlar. kullananlarda çok memnun. iyiki almışım diyorum :16::69:

karaca home marka tek kişilik kullandım. Gerçekten çok hoşuma gitti. Rengi atmadı, tipi kaymadı, kumaşı bozulmadı tüylenmedi. Severek kullanmıştım.

karaca home marka tek kişilik kullandım. Gerçekten çok hoşuma gitti. Rengi atmadı, tipi kaymadı, kumaşı bozulmadı tüylenmedi. Severek kullanmıştım.

ben çeyizime aldım daha hiç kullanmadım ama kumaşları o kadar kaliteli ki iyi ki almışım :16: bir de kullananlar çok memnun

Bende de şuan 5 tane pamuk saten ,1 tane saten 2 tane anneanne çeyizi(kullanmaya kıyamam) takım var.Pamuk satenlerimi issimo home aldım evde de kullanıyoruz çok memnunuz ütü bile gerekmiyo neredeyse öyle kumaşlar. Saten olan takımım valeron marka annem kendine almış bikaç sene önce ama kullanmaya kıyamamış :1: 1 tanede issimo home sade pike yatak örtüm var günlük kullanım için.öyle şatafatlı gelin yatağı örtüleri sevmiyorum almıcam.annem cemil ipekçi tasarımlı pikeli takımları çok istiyo gelin yatağı için belki bitek ona ses çıkarmam:32:

Başka nevresim almayı düşünmüyorum misafir içinde 2 tane taç pamuk saten tek kişilik takımım var gerekirse şuan kullandığım çift kişilikleride alırım olur biter yeni almıcam boşa masraf.

Taç'tan 5 nevresim takımım var
Karaca home'dan 3 nevresim setim var.
Kızlar daha almalımıyım sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tek kişilik kaç tane almalıyız misafir için? :26:

2 Karaca home nevresim bir tane English home dan aldım. Daha yolun başında yım. Aldığım nevresim lere dokununca English home daha kaliteli duruyor karacadan

Gerçektenmi yaa ben birkaçtane almayı düşünüyodum Karaca home'den sadece 1 nevresim alim bali. Ama uyku setimi ve çeyiz setimi gelin aeyimi deniliyo bilmiyorum Karaca home'den almıştım çok güzel kaliteli görünüyolar nevresimlerin kalitesi farklımıdır acaba.

Gelin adayı 😊❤️

Benim 4 english home 2 madame cocodan 1 zara home 1 linens var ama en çok english home olanları seviyorum zaten zara ve linensten aldıklarım nakışlı ayrıca 2 tane english home pise takımım 1 tanede özdiler battaniye takımım var 2 tanede tek kişilik aldım english home onlarda:16:

kızlar bende english homeden bir tane, ikeadan da bir tane var. new york desenli istiyorum marka fark etmez yüzde yüz pamuk olsun yeterli. bir tane de artık yatak örtüme uygun alıcam. pikemi de özdilek marka düşünüyorum :46:

Evet kızlar hangi marka aldiniz ve s izce ceyizimde kaç tane olmalı ?

Benim şuana kadar 5 tane nevresim var 3 tanesi karaca home bir tanesi baysal diğerinn adını unuttum :) 3 tane pike takımım var biri days in colours birini kayınvalidem yaptırdı el emeği :nazar: ve bir tanede annem almışşş çook önceden :16: bir tanede karacahome yatak örtüm var :16: 5tanede battaniye 3 çift 2 tek kişilk 4 tnesi özdilek 1 tanesi hediye geldi :16: Çoğaltmayıda dşünüyorummm:52:

Back
X