Nevresim Takımlarınızi hangi marka aldınız kızlar?

Benim 3 tane karaca, 1 tane englısh home var, 3 tane de annem almış markasını iyi hatırlayamıyorum ama soley olabilir. Başka da alırsam eğer sarev ve englısh home tercih ederim herhalde.. :34:

ben kendim karaca home ve english home'dan aldım. annem de zamanında baya almış days in colours , özdilek falan.
aklımda sarevden 2 adet pamuk saten almak var

genelde english home , karaca var Özdilek var sarev var bi tane markasız var ama bende baya var yani :)

First Choice ve Dantela'nın nevresimlerini aldım %100 pamuk saten, trendyoldan aldım çok da memnunum

Son düzenleme:
ben de iki tane aldım english home dan henüz. karaca home ve cotton box kalitesini merak ediyorum kullanan var mı?

Son düzenleme:
Henüz 2 tane nevresim takımım var nasipse 7 ye falan tamamlamayı planlıyorum:9:Tercihimi Sarev ve Taçtan yana kullandım digerleride aynı olacaktır sadece 2 tanesini karaca ve english home alabilirim misafirlik olanlar için:16:

iki tane aldım şuan karacahom dan çokda beğenerek aldım :) canım çeyiz konumda var bakabilirsin onun dışında evde 2 takım daha var ama onları renk olarak bğenmedim için yenilrini alcam 4 5 tane yeterli diye düşüyrum:15: karacahom da yine ı love you lu yazan var çok güzeldi

Biliyor musun harikasın :) yazın cok faydalı oldu benim icin bloğuna da bayıldım. Ve de özellikle tanıtım yazındaki "Mesleğinde ilgi alani çocuklarıdr" cümlesine:)

Ahh kuzumm benim çok teşekkür ederim nasıl mutlu ettin beni :17:

Evet çocukları çok seviyorum, psikoloğum çalışma alanım çocuklar ve aileler :16:

Benim 3 tane taçtan var 2 tanede annem güpürlü terziye yaptırıyor,2-3 tane daha alacam taçtan memnunum

Back
X