• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Nevresim Takımı seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

ferize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
9
0
0
Eskişehir
Merhaba nevresim takımı seçmem gerekiyor ve çok zorlanıyorum. Şurada bir yazı gördüm çok güzel tavsiyelerde bulunmuşlar. Siz de önerilerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba nevresim takımı seçmem gerekiyor ve çok zorlanıyorum. Şurada bir yazı gördüm çok güzel tavsiyelerde bulunmuşlar. Siz de önerilerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler.

Aslında yazı benim düşündüklerimi çok güzel ifade etmiş :))

Ben gelin yatağı için o ağır takımlardan almayacağım, jakarlı pamuk saten bir set aldım, hem şık hem günlük de kullanabilirim. Sırf saten olanlar çok kötü gerçekten, market poşetinin içinde uyuyormuş gibi terletiyor insanı :19:

Desenlerimi de çok canlı renklerden seçmedim. Daha sade modeller bana daha şık geliyor. Aynı şey battaniyeler ve yatak örtüleri için de geçerli. Özellikle müstakbel eşim fazla renkli, her tarafı çiçekli böcekli desenlere sinir oluyor :9:

Toplam 4 set pamuk saten nevresimim var, 5.ye gerek yok diye düşünüyorum.

Aslında yazı benim düşündüklerimi çok güzel ifade etmiş :))

Ben gelin yatağı için o ağır takımlardan almayacağım, jakarlı pamuk saten bir set aldım, hem şık hem günlük de kullanabilirim. Sırf saten olanlar çok kötü gerçekten, market poşetinin içinde uyuyormuş gibi terletiyor insanı :19:

Desenlerimi de çok canlı renklerden seçmedim. Daha sade modeller bana daha şık geliyor. Aynı şey battaniyeler ve yatak örtüleri için de geçerli. Özellikle müstakbel eşim fazla renkli, her tarafı çiçekli böcekli desenlere sinir oluyor :9:

Toplam 4 set pamuk saten nevresimim var, 5.ye gerek yok diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için canım

Oldukça faydalı bir yazı olmuş,parça parça düşündüğümüz şeyler tek bir yazıda toparlanmış.Bende genelde çiçekli böcekli rengarenk nevresim takımlarını sevmem, daha modern çizgilere sahip nevresim takımları her zaman daha hoşuma gider.Şu saten nevresimlerinde kullanımının zor olması doğru ama ben dayanamadım kendime siyah bir tane aldım.

Back
X