Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

yazboztahta

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
1.323
265
Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Keşke bana gelenlerde getirse
Yıkama derdinden kurtulur, hiçte alınmam 😁

Cok takip kendinizi uzmeyin de yaptigi bence de ayip .bastan ben nevresimimle gezerim deyip sana verip yastiga yorgana gecirttirseydi neyse de,senin gecirdigin seyleri geri çıkarttırıp onu takmasi hos olmamis
O eve gelmeden hazır etmiştim yatağını. Hazırlar iken görmemişti. Ben de onların evine yatıya gitmiştim. Bundan sonra ben de nevresimim ile gideceğim

Evınıze ılk defa mı geldi bu kişi.eger ılk değilse bu huyunu bılmıs olmanız lazım.ama ilk defa gelmişse ve bu tarz bı davranıs sergiliyosa mümkün mertebe gidip bi otelde kalsaydı.Çok ayıp bence

Kuzenim öyle. Annesinin evinde yorganı, yastığı, nevresimi bulunur. Hemde ayrı bir yerde hepsini naftalinle paketleyip saklıyor. Alınmayın üstünüze bu bir rahatsızlık.

Ya bu kişi annem olabilir. Kendisi deli titiz bir kadın ve bir yerde yatıya kalmak zorundaysa (ki mümkün mertebe kalmaz) yanında çarşafını-yastık kılıfını getirir. :)
Titizlikten yapmışlar ve bunu söyleyememiş olabilirler; huy yani, üzerinize alınıp bozulacak bir durum değil.

X