• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nevertheless Burun Estetiği Ameliyatı

Evet erzurumda yasiyor doktor arkadasim , speakangel 10 mart ta ameliyat mi sizin, sonrasinda bilgi verir misiniz ? Benim en merak ettigim ameliyattan sonra burunda deformeler oluyor mu ? Uzun vadede ameliyat olanlar daha ii bilir gerci, ileride revizyona magdur kalmak istemiyorum. Bir de fiyat nedir ?

Evet canım 10 mart amelyat günü tabi zaten bilgi vericem sizlere merk etmeyin.. Doktoruma güvenyorm ackcası bizi çok iyi karşldı bizde revuzyondan korktgmuzu faln soledık ama cok rahat bi şekilde korklck bişiy yok dedı tabi sennde dediğin gibi cok öncelerden yaptran biri daha ii bilir fiyat normalde 1500 ama ikinci kere ablmla gittğmde 1200 dediler o özel fiyatmış :) doktorum ben bu amelytlrı istnbulda 10.000 altnda yapmyorm dedi hastane isminden dolayı yani yoksa teknıkler aynı canım.

merhaba kızlar ben de Erzurum da burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum . siz ne yaptınız ameliyat oldunuz mu ? Ameliyat olduysanız hangi doktora oldunuz ? ayrıca öncesi sonrası fotoğraflarınızı görmem mümkün mü?

Cevabınız için çok tesekkur ederim ama sanırım atatürk araştırmadaki doktorlarin özel muayenehaneleri var ve fiyatları tuzlu biraz. Atatürk araştırmada estetik olan varmı?

Cevabınız için çok tesekkur ederim ama sanırım atatürk araştırmadaki doktorlarin özel muayenehaneleri var ve fiyatları tuzlu biraz. Atatürk araştırmada estetik olan varmı?
Öğretim üyesi oldukları için muayeneleri ücretli 86 tl sanırım fakat mustafa bey in ameliyat fiyati 2 bin civarındaki biliyorum bi arkdsm Prof Dr özgür bey e oldu o 4 bin verdi.Mustafa bey Yrd doc Dr

kızlar merhaba benım burnumda hıc bır solunum problemım yok tamamen goruntu ıcın ben rızelıyım malum durum :) burun estetıgı ıcın duyduklrıma gore kbb drunun amelyatı pılastık cerrahısı kadar etkılı olmuyomus bu dogrumu sızce ben Erzurumdayım ve Mustafa Sıtkı Gozelerı dusunuyorm lutfen yardımcı olun bana.:KK69:
oldun mu bilmiyorum ama 1 ay önce oldum ben, yarın tam 1 olacak ve benim bir tarafım aşırı morarıp şişmişti 1 haftada hemen hemen hepsi geçti. Şuan şeklinden çok memnunum çok doğal özellikle kaydırak gibi olmasın dedim ve o da öyle yapmış ama biraz kalkık olsun deseymişim diyorum bazen :D

Öğretim üyesi oldukları için muayeneleri ücretli 86 tl sanırım fakat mustafa bey in ameliyat fiyati 2 bin civarındaki biliyorum bi arkdsm Prof Dr özgür bey e oldu o 4 bin verdi.Mustafa bey Yrd doc Dr
Ben 14 ocak 2017 de özgür yörük 'e burun estetiği ameliyati oldum ve sonuc çok kötü oldu.

oldun mu bilmiyorum ama 1 ay önce oldum ben, yarın tam 1 olacak ve benim bir tarafım aşırı morarıp şişmişti 1 haftada hemen hemen hepsi geçti. Şuan şeklinden çok memnunum çok doğal özellikle kaydırak gibi olmasın dedim ve o da öyle yapmış ama biraz kalkık olsun deseymişim diyorum bazen :KK70:
Ameliyatı yapan doktor kim ve şişlikler ne zaman geçti acaba

Gumleteyim:)) son durumlarınız nedir

Ben de yeni ameliyat oldum Mustafa hocaya morluk oluşmadı, sarı renk oluştu ve şimdi yanaklara doğru hafifliyor henüz birkaç gün oldu

İlk yaptirdiginizda burun burun delik asimetrik veya burun sırtı s şekli gibi durumlarınız olduysa ateli çıkarınca geçti mi

Back