• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nevertheless Burun Estetiği Ameliyatı

gıttım canım sadece bılgı almak ıcındı ama doktor guven verdı bana kesın dusunuyorum bır haftaya bende gun alıcam benım pederı beklıyorum yurt dısında kendısı :)

Benim doktorum kerim beydi ama bende Mustafa bey e gittiğimde onu daha çok beğendim.;) Peki tam olarak neler dedi canım yani nasıl tatmin etti seni?

:) canım ben 24 yasımdayım tıyatro tasarım okuyorm Mbaraka Ahmed beye muayene oldum o vardı aklımda zaten gıttım cok guler yuzlu sempatık bı adam bı hastasıylada gorustum eskı sımdı halıne baktım hanımefendı zaten hos bı bayan burnuda eskısnden cok daha ıyı benım ıstedgm gıbı olmuş ve dıkkatmı ceken doktorun burası uygun ben yaparm gıdıp ıstanbulda bos yere 7000 8000 verme dedı fıyatıda cok uygun 1500 ole ınceledı burnumu benım ısteklerımı anltmama gerek kalmdı o kadr yanı memnun kaldım ama yakında ıstanbula gecıcek kacırmamayı dusunyorum;)

:) canım ben 24 yasımdayım tıyatro tasarım okuyorm Mbaraka Ahmed beye muayene oldum o vardı aklımda zaten gıttım cok guler yuzlu sempatık bı adam bı hastasıylada gorustum eskı sımdı halıne baktım hanımefendı zaten hos bı bayan burnuda eskısnden cok daha ıyı benım ıstedgm gıbı olmuş ve dıkkatmı ceken doktorun burası uygun ben yaparm gıdıp ıstanbulda bos yere 7000 8000 verme dedı fıyatıda cok uygun 1500 ole ınceledı burnumu benım ısteklerımı anltmama gerek kalmdı o kadr yanı memnun kaldım ama yakında ıstanbula gecıcek kacırmamayı dusunyorum;)
Aa öyle mi fiyatıda uygunmuş evet ama sanırm mbaraka bey estetik cerrah benim kbb ciye olmam gerek çünkü geniz etim de alınacak ;(

Evet canım estetik cerrahi.. Benim içten bı sorunm yok ondan ama seninki farklı ya hakknda hayrlısı olsun mustafa beyde çok ii inşlh sorun yaşamasın.

Çok teşekkür ederim canımm inşallah sende ;) haftaya okul da açılacak bu gidişle ertelemek zorunda kalacağım zaten

Tmm canım haber ederm
Merhabalar ,bende burun amliyati ol.ak istiyorum ve solunum problemimde var. Normalde istanbulda yasiyorum ve burada iyi bir doktor 7000, 12000 arasinda degisiyor. Kbb ci bir doktor arkadasim mustafa sitki gozeleri tavsiye etti , alaninda cok iyi oldugunu ve estetikte de cok iyi oldugunu belirtti. Uzak oldugum icin kendisiyle gorusme firsati bulamadim.daha ama nisan gibi olmak istiyorum ameliyati. Ameliyat olan veya goruaen arkadaslarindan bilgi rica ediyorum

Ben Mustafa beyle görüştüm bu hafta da tekrar kontrole gideceğim ona ameliyat olan 3 arkadaşım var hepsi memnunlar ancak morarmaları çok fazla olmuş,gerçi artık olmayan çok nadir.Mustafa beyin ilgisi beni çok etkiledi,ama okul açılacağı için ben bu donemler olmayı düşünmüyorum istanbula gitmeyi bile düşündüm,ama zaman okul sıkıntısı var.Siz erzurumdaki bir doktordan mı duydunuz peki Mustafa beyi

Çok sevindim canım hayırlı olur inşallah :)) bende daha gitmedim kontrole gidince haber ederim inşallah ama okuldan dolayı şimdilik gun almayı ertelemeyi düşünüyorum;)

Evet erzurumda yasiyor doktor arkadasim , speakangel 10 mart ta ameliyat mi sizin, sonrasinda bilgi verir misiniz ? Benim en merak ettigim ameliyattan sonra burunda deformeler oluyor mu ? Uzun vadede ameliyat olanlar daha ii bilir gerci, ileride revizyona magdur kalmak istemiyorum. Bir de fiyat nedir ?

Back