- 29 Ocak 2015
- 25
- 0
- 3
- 34
- Konu Sahibi nevertheless
gıttım canım sadece bılgı almak ıcındı ama doktor guven verdı bana kesın dusunuyorum bır haftaya bende gun alıcam benım pederı beklıyorum yurt dısında kendısı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa öyle mi fiyatıda uygunmuş evet ama sanırm mbaraka bey estetik cerrah benim kbb ciye olmam gerek çünkü geniz etim de alınacak ;(:) canım ben 24 yasımdayım tıyatro tasarım okuyorm Mbaraka Ahmed beye muayene oldum o vardı aklımda zaten gıttım cok guler yuzlu sempatık bı adam bı hastasıylada gorustum eskı sımdı halıne baktım hanımefendı zaten hos bı bayan burnuda eskısnden cok daha ıyı benım ıstedgm gıbı olmuş ve dıkkatmı ceken doktorun burası uygun ben yaparm gıdıp ıstanbulda bos yere 7000 8000 verme dedı fıyatıda cok uygun 1500 ole ınceledı burnumu benım ısteklerımı anltmama gerek kalmdı o kadr yanı memnun kaldım ama yakında ıstanbula gecıcek kacırmamayı dusunyorum
Merhabalar ,bende burun amliyati ol.ak istiyorum ve solunum problemimde var. Normalde istanbulda yasiyorum ve burada iyi bir doktor 7000, 12000 arasinda degisiyor. Kbb ci bir doktor arkadasim mustafa sitki gozeleri tavsiye etti , alaninda cok iyi oldugunu ve estetikte de cok iyi oldugunu belirtti. Uzak oldugum icin kendisiyle gorusme firsati bulamadim.daha ama nisan gibi olmak istiyorum ameliyati. Ameliyat olan veya goruaen arkadaslarindan bilgi rica ediyorumTmm canım haber ederm
Canım nasılsın belli oldu mu durumunEvt mustafa bey alannda çok iyi benim arkdsımın arkadsı yaptrdı çokta memnun.
Çok sevindim canım hayırlı olur inşallah :)) bende daha gitmedim kontrole gidince haber ederim inşallah ama okuldan dolayı şimdilik gun almayı ertelemeyi düşünüyorum
Teşekkürler canımm :*Hmm peki canım seninde ii haberletni bekliyoruz