• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nevacolor

beren2008

2013 benim yılım olacak:)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
634
5
96
İstanbul
kızlar nevacolor da palettenin tüm renklerini çıkarmış tarçın bakır kahve köpüğü .............vs
üstelik zeytinyağı özlü ben bir tane tarçın bakır bir tanede bal köpüğü aldım akşam boyayacağım sizlere sonucu yazarım bakalım saçlarım nasıl olacak
inşallah palettedeki sonucu alırım

geçen saçlarıma serum almak için bi kuaföre gittim (zaten artık başka bir şey için gitmem ağdam kaşım dahil her şeyi kendim yapıyorum)
adam saçımı sordu kendim boyadım diplerini nevacolorla, öyle bir kötüledi ki bu boyayı, resmen çamur o boya at çöpe falan dedi ama ben bikaç kez kullandım iyi gibi gelmişti :S

neva color piyasadaki en adı boyalardandır. renk secenegini fazlalaştırmışlar. ama kalıtesi aynı ıse kullanmamalı kesinlikle

kızlar ben akşam tarçınbakırla bal köpüğünü karıştırdım vede boyadım tamamen turuncu oldu
boyaya gelince boya saçımı pek yıpratmadı galiba boyayı düzeltmişler

neva color piyasadaki en adı boyalardandır. renk secenegini fazlalaştırmışlar. ama kalıtesi aynı ıse kullanmamalı kesinlikle

Küllümangoya kesinlikle katılıyorum.Ben saçımı küllü açık kumral yapmaya çalıştım çok kötü bir renk oldu hadi rengi geçtim saçımda garip oldu sertleşti biraz allahtan hemen bakım yaptım şimdi toparlandı =)

bende kesinlikle tavsiye etmiyorum >.<

Ben de kullandım bu boyayı, ucuz olduğu için tercih etmiştim. Ben de pek beğenmedim mat yapıyor sanki saçları, hani boyarsınız da pırıl pırıl durur ya öyle değildi. Bir daha kullanır mıyım pek sanmıyorum :(

Back