• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neva ismi

Merve Mina

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
7
7
6
33
Merhaba 35 haftalık hamileyim 2. kızım olacak inşallah ablasının adı Mina.Ben cinsiyet öğrenmeden önce ruyamda neva ismini duydum koyup koymamakta kararsızım koymam gerekiyormuş gibi geliyor ilk kez böyle bir şey yaşadım.Etrafımda çok beğenenler de var kaba olduğunu düşünenler de var.Sizce Neva ismi güzel mi?

Bir züccaciye ürünleri markası 😬
Beğendiyseniz koyun. Beni ve diğer tüm insanları boşverin.

Bi kac firma ismi duydum evet ama söylediğim gibi rüyamda duyduğum için koymam gerektiğini düşünüyorum kararsızım 🙄

Neva yerine Meva ismi de güzel alternatif ararsanız. Anlamını bilmiyorum nevanın araştırın bence güzel anlamlı isimler koyun 🥰🥰

Neva güzel isim. Hic kaba gelmiyor bana. Meva'yi da begeniyorum.. icinize sindiyse koyun. Cevre, tanidik, o, bu, şu boşverin ;)

Merhaba 35 haftalık hamileyim 2. kızım olacak inşallah ablasının adı Mina.Ben cinsiyet öğrenmeden önce ruyamda neva ismini duydum koyup koymamakta kararsızım koymam gerekiyormuş gibi geliyor ilk kez böyle bir şey yaşadım.Etrafımda çok beğenenler de var kaba olduğunu düşünenler de var.Sizce Neva ismi güzel mi?
Bende cinsiyet tam belli değilken rüyamda gördüğüm ismi koydum. Neva da kulağa hoş geliyor bence.. anlamı da içinize sinmeli tabi

Yegenimin ismi Gül Neva anlamını bilmiyorum ama bana da biraz degişik geldi bu isim yinede sen begeniyorsan koy kimseyi ilgilendirmez sonuçta

Back
X