Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar neutrogena yüz temizleme jeli tam olarak napıyor makyaj felan mı temizliyor Google Images şu şıkılmalık olanlar peelingi demiyorum acil merak ediyorum yardım edin
çok memnun kaldığım jeller.makyajıda temizliyor.peeling özelliği varsa onuda yapıyor.kullandığım zamanlar hiç akne sorunu yaşamadım.ayrıca dermotologlarında önerdiği bir marka
Çok serT bir temizleme jeli.Belki çok yağlı ciltler için uygun olabilir ama normal ,karma ya da kuru cildiniz varsa çok çok kurutuyor geriyor, cilt ph nı bozuyor.Cildin doğal nemi falan kalmıyor.
şu anda kullanıyorum ama pek sevmedim..makyajı temizleme performansı iyi ama başkaca hiç bir etkisi yok,kokusu da bir garip..
acilen değiştirmeyi düşünüyorum..
Ben de memnun kalmadim.
Neutrogena'nin makyaj malzemesinden tut, yuz yikama jeli, sabunu, nemlendiricisi, el kremi,... her seyini denedim. Hicbir Neutrogena urununden memnun kalmadim.
Ben temizleme jeli olarak onu kullanıyorum ve çok memnunum gayet güzel temizliyor(özellikle yumuşak uçlu yüz temizleme fırçasıyla kullanırsan daha da etkili olur) makyajı da iyi temizliyor ama sonrasında cildi nemlendirmek lazım tabii.
bende kullanıyorum ve memnun kaldım. yalnız her gün değil haftada sadece 2-3 kez kullanıyorum. ki aldığım yerde bu şekilde kullanmamı tavsiye etmişti yalnız benimki peeling özellikli