Neutrogena Pembe Greyfurt Serisi kullanan ?

neyzentevfik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
72
2
Kızlar roaccutane kullandım. sivilce izleri kaldı yüzümde bu seriyi kullanıp tavsiye eden arkadaşlar var mı ? İzleri geçirebilir mi ?
Şimdiden teşekkürler :)

kullanıyorum ben ama yüzümde sivilce izi falan kalmadı yani çok ta sivilcem yok cildimede iyi geldi kullanan bi arkadasım daha var sivilceleri için kullanıyodu ona soruyum ben yazarım buarya

mens olmadan bikaç gün önce ağrılı ve kırmızı sivilcelerim çıkıyodu artık onlardan eser yok.cildim ışıl ışıl parlıyo siyah noktalarımda azaldı.jelini günaşırı kullanıyorum çok menunum.cilt tipim karma.yıllardır çok ürün denedim bana en çok yarayan bu seri oldu :80:

sivilce izlerini geçirir mi bilemiyorum ama bugüne kadar denediklerim arasında en kaliteli yüz temizleme jeli neutrogena nınki. düzenli kullanıyorum ve gerçekten temizlediğini farkediyorum çok memnunum:)

bende kullanıyorum arkadaşım ama bu ürün önceden olan izleri geçirmez bence. sadece kullandığın sürede çıkacak sivilce, siyah nokta vs onlara etki eder. bence çok güzel bi ürün. günlük peeling jeli her gün kullandığım halde hiç cildimi yormuyor. kokusuda çok güzel..:115:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…