Netteki, internetten para kazanma siteleri ne kadar güvenli

kubisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
47
0
46
Bursa
meraba arkadaşlar evliyim ve çalışmıyorum uzun süredir iş arıyorum ama bulamadım.Bende evde yapabileceğim işlere bakmaya başladım yavaş yavaş ve internetten para kazanma die siteler dikkatimi çekti anket dolduruyomussun para kazanıyomuşsun faln aldatmacadır die düşündüm ama okuyunca yorumları baya bi ilginç geldi sizce nasıldır korkuyor insan,böyle bişeyi deneyen varmı acaba

Ben değil ama nişanlımın bir arkadaşı böyle para kazanıyor.
Çocuk öğrenci olduğu için pek fazla duramıyor bilgisayara.
Yine de bir harçlık, yan gelir oluyor.
Bu sitelerden hangisi daha çok kazandırır veya daha güvenlidir bilmiyorum.
Forumlarda aratın bakalım neler çıkacak.
Ben de bilgisayar mühendisi olduğum için açıkçası bu tür yöntemler bana çok da zararlı görünmüyor.

biri üye olmuş mail geliomuş,dolduruyomuş kişi ama kriterlere uygun değilsiniz diomuş sürekli e kitap gerekliymiş bide sanırım

insanları nasıl çekeceklerini şaşırıyolar ya nasıl takıldım baya niyetlendim ama elim gitmedi hala daha dürtüyo ama şeytan off bilmiorum kazananda baya var gibi gözüküyo birebir yapan biri olsa yazsa yaparım valla

bende çok araştırdım ama dolandırıcılık dolu her yer.güvenilir,kazanılabilen bulamadım :44:
internetten düzgünce yararlanmayı bilmeyen bi milletiz ne yazıkki

Evet bizde internet diyince ya sahtekarlık ya da sex anlaşılıyor ne yazık ki.
Uygun ve doğru kaynak bulununca esasında çok zengin bir maden internet.
Gel gör ki bu devirde güven duymak kolay değil.
Hele hele sanal dünyada.
Yine de araştırmaktan yanayım ben.
Mutlaka dürüst bir site vardır.
Önemli olan iyi araştırmak

ben de o işe girmiştim ancak çok çok çalışıp uzun süre anketler doldurup para alamıyorsun açıkçası , hatta burada da konu açıp sonra kapanmasını istedim çünkü yanlış bir şeymiş para getirmeyen bir konu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…