• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden İş İmkanı, İnternetten para kazanmak istermisiniz,%100 Gerçek Zahmetsiz İş

mavi mavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
27
14
613
MERHABA,

BAYANLARIN YAPABİLECEĞİ YADA EŞİNİZLEDE YAPABİLECEĞİNİZ BİR İŞ TEKLİFİM VAR

ZAHMETSİZCE PARA KAZANMAK İSTERMİSİNİZ?

EVDEN İŞ İMKANI İŞ KESİNLİKLE PAZARLAMA İŞİ DEĞİLDİR. GERÇEKTİR VE GETİRİSİ GÜZELDİR. LÜTFEN TAMAMINI OKUYUN

CİDDİ İŞ ORTAKLARI – İŞ PARTNERLERİ ARIYORUM

Çevrenize, Arkadaşlarınıza, Eşinize dostunuza hem yardımcı olacak, kaliteyi ucuza almalarını sağlayacak hemde para kazanacaksınız Nasılmı? Websitesi yaptırtarak. Muhabbet esnasında konuyu websiteye getirip benimde bir arkadaşım var yada tanıdığım bir uzman var size yardımcı olur diyip bana yönlendiriyorsunuz hepsi bu. Yada ben website işine başladım diyipte işi alabilirsiniz karar sizin. İyi ama etrafımdaki kimse website yaptırmaz diye düşünmeyin. Herkez website yaptırmak ister. Artık herkezin yaptırmak zorunda olduğu bir gerçek olan websitesini etrafınıza beni tavsiye ederek isterseniz hiçbir şekilde sizi muhatap etmeyerek her şeyi hallediyor ve getirdiğiniz iş başına size %20 para ödüyorum. Bir çok Kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığım işler mevcut, Ciddi referanslarım mevcuttur. Referans isteyebilirsiniz… İşin detayı hakkında görüşebiliriz… 1998 yılından beri websitesi tasarım + kodlama bu işi yapıyorum. Uzakta olmamız sorun teşkil etmeyecektir. Bu güne kadar uzaktan bulunduğum il dışından birçok website işi alıp yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım birçok ajansla partner olarak çalıştım. İsteğe göre kişinin yada firmanın ihtiyacına göre her türlü özelliği kodlamayı yapıyorum önce işi teslim edip yapılan işi beğendirip sonra parasını alıyorum. Sizin riske girecek hiç bir şeyiniz yok. Yaptımız işin parasını alsak bile yıllar sonra bile ücretsiz desteğini veriyorum.

300 tl den 3.000.tl-ye kadar web sitesi yapılabilir. Programına göre değişir ama genelde normal bir iş yerine 500- 1000 .-TL çıkar getirdiğiniz işin parasını 200 tl

300.-TL %20 = 60 tl

3000.-TL %20 = 600.-TL

iş bitiminde hesabınıza anında ödenir.

WEBSİTESİ CİDDİ BİR İŞTİR! YAZILIM VE TASARIMLAR KENDİME AİTTİR. HAZIR SİSTEM DEĞİLDİR. NE TARZ SİTELER OLABİLİR DİYECEK OLURSANIZ UFKUNUZU AÇMAK İÇİN İŞ YERİ SİTELERİ, KİŞİSEL SİTELER BLOG SİTELERİ, FORUM SİTELERİ, HER DALDA HER SEKTÖRE ÖZEL SIFIRDAN WEBSİTE TASARIMI VE KODLAMASI YAPILIR.

TEMİNAT VERMİYORSUNUZ HİÇ BİR KOŞUL ŞART YOK, SENET YOK HİÇBİR SORUMLULUĞUNUZ OLMADAN. SIKINTIYA GİRMEDEN HİÇ BİR ZAHMET ÇEKMEDEN SADECE GETİRDİĞİNİZ HER İŞ İÇİN PARA KAZANACAKSINIZ.

MESELA BANA YAZILIM ŞİRKETLERİ REKLAM ÜZERİNE ÇALIŞAN FİRMALAR, İŞ GÖNDERİR HERŞEYİ İLE HAZIR EDERİM İŞİ TESLİM EDERİM PARAMI GÖNDERİR VE MİSLİ İLE FAZLASINA KENDİ MÜŞTERİSİNE SATAR. BURADA ARACI FİRMAYI ÇIKARIP KARI SİZE YANSITIYORUM OLAY BUNDAN İBARETTİR.

HALİ HAZIRDA SATTIĞINIZ BİR ÜRÜN VARSA YANINDA WEBSİTENİDE TAVSİYE EDEBİLİRSİNİZ. WEBSİTE İLE İLGİLİ BİLGİNİZ OLMASI GEREKMEZ. GEREKEN HERŞEYİ BEN YAPIYORUM.

EK GELİR OLARAK DÜŞÜNÜLEBİLECEĞİ GİBİ BENİM SİZİ SÖYLEYECEĞİM SAHA YÖNEMLERİ İLE AYLIK 3000 TL+ EK GELİRDEN FAZLASINI ELDE EDEBİLİRSİNİZ...

İLGİLENİYORSANIZ ARAYIN GÖRÜŞELİM
0542 787 70 07 YADA MESAJ ATIN SİZİ ARAYALIM

SİZDE HEMEN KAZANMAYA BAŞLAYIN

Son düzenleme:
Back
X