• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Netleriniz?

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
96
42
Diğer
Arkadaşlar ygs netleriniz nasıl?Yeni sistemle puan hesaplamak çokda sağlıklı değil ama netlerin sayısı sanırım önemli.
Ben Çocuk Gelişimini bitereceğim bu yıl

30 türkçe
31,5 sosyal
1,5 da mat netim var

cnm benım net 62 şuan ayrıca yanlışlarımın dogruyu göturdukten sonrakı netım hatırlayamadıgın sorularıda yanlış olarak kabul ettım puan olarak kaç olur acaba.açık öğretım tutarmıkı

Şöylede birşey var.Sözelci isen tarih coğrafya netlerinin iyi olması lazım.yani sosyal netlerinin çünkü yüzdelik dilim en çok sözelden geliyor puan olarak

Arkadaşlar benim netlerim türkçede 28.5 sosyal bilgiler 13.5 Matematik 4.5 Buçuklardan gittik ya hayırlısı bakalım. ınternettei puan hesaplama programlarıyla 202 küsür puanım var ygs 6 da bu puanım daha yüksek. Siz ne yaptınız denedinizmi bu programları ve sizce güvenilir mi?

32.5 türkçe 31.5 mat 25.5 sos. sizce nasıl arkadaşlar? Ben cumhuriyet okul öncesi 2. sınıftayım.çukurovaya geçmek için girdim sınava.
2. öğretim çukurova okul öncesi gelir mi dersiniz?Geçen sene okuldan 75 gelmişti. . .

Türkçe : 38.75

Matematik: 37

Sosyal: 33.75

Fen: 1

Hedefim Hukuk ya da Siyaset Bilimi.. Başlangıç olarak iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü ben hiç çalışmadım derste ne dinlediysem o..

Tabi LYS öyle olmayacak. LYS'ye asılacağım.. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gireriz..

Türkçe : 38.75

Matematik: 37

Sosyal: 33.75

Fen: 1

Hedefim Hukuk ya da Siyaset Bilimi.. Başlangıç olarak iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü ben hiç çalışmadım derste ne dinlediysem o..

Tabi LYS öyle olmayacak. LYS'ye asılacağım.. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gireriz..

Canım senin ki oldukça iyi ancak bana kise bir yorum yapmamış :) Meslek çıkışlıyım sadece ygs 4 den tercih yapacaım yani sözel 1 Kendi alanımı istiyorum acaba olurmu?

ben üniv.2sınıf öğrencisiyim bende bu yıl sınava girdim açıköğretimden tercih yapmak için. netlerim şöyle:
türkçe:30
matematik:20
sosyal:22
fen:11

açıköğretimi kesin yazarım.lys yede girmeyi düşünüyorum...

ben üniv.2sınıf öğrencisiyim bende bu yıl sınava girdim açıköğretimden tercih yapmak için. netlerim şöyle:
türkçe:30
matematik:20
sosyal:22
fen:11

açıköğretimi kesin yazarım.lys yede girmeyi düşünüyorum...

Bu netlerle niye açık öğretim yazıyorsun ki bence oldukça iyi

canım bu netlerle neresi gelebilir ki eğer yüksek yapsaydım edebiyat ve matematik çaılışıp lysye gircektim.sınıf öğretmenliği için ama bu netlerle olcağını hiç sanmıyorum.yalnız yinede gircem.

canım bu netlerle neresi gelebilir ki eğer yüksek yapsaydım edebiyat ve matematik çaılışıp lysye gircektim.sınıf öğretmenliği için ama bu netlerle olcağını hiç sanmıyorum.yalnız yinede gircem.

Süper değil ama çok kötüde değil.Bence çalışmalısın.Neden olmasın.Benimde 30 türkçe 31 sosyal ama kendi alanımda bile ek puana rağmen olmuyor.Bende Lys ye gireceğim.Ne kaybederim ki?Belki de kazanırım...

Back