hayatın anlamını bu kadar araştırsaydık bulurduk
bence Chloe Love olabilir, rengi sizin dediğiniz gibi tütün kolonyası renginde, bir bakın bakalım o olabilir mi? kokusu da pudramsı temiz bir kokudur..
su escada yı cok begenıyorum yaa,keşke banada alsalar ondan..
one dırectıon bıle parfüm cıkarmıs..
parfüm pıyasasını ogrendım bugun
Kızlar çok çok önmli.bir bayan arkadaşım hasta ve ona doğum günü için sürpriz hediye yollamak istiyorum.oraya gidemeyeceğim ama hediyem gitsin istiyorum.parfümün neydi diye sorarsam anlar hemen.parfümü pembe kapaklı patiser mi neydi bütün neti dolandım ama ismini bulamadım ve hatırlayamıyorum da.palette patiser mi öle bi şeydi.pembe kapağı vardı içindeki parfüm böyle tütün kolonyası renginde.çokta harika kokuyor.çiçek kokusu galiba bilemiyorum.kullanan bilen varsa lütfen resimde eklesin.o kolon kanseri ve can dostumun morale ihtiyacı var.
kapağınn pembe deil de mavi olma olasılığı var mıdır :) Eki Görüntüle 1087928
acaba evine bi bahaneyle gitsen mi?
bilgileri toparlayalım fransız parfümü:) şişesi yuvarlak ve şeffaf şişe, parfüm ise tütün kolonyası renginde . Kapak pembe ve üzerinde yıldız simgesi var. P harfi ile başlıyor :) ya da içind bolca p bulunuyor ki konu sahibi öyle hatırlamış
bulamıyoruuuum:)
estee lauder pure white linen olabilir mi?
müge anlıya döndük resmen
AYNEN HEPSİNDE GÖZÜM KALDI KOKULARI NASIL BİLMİYORUM ÇOĞUNUN AMA ŞİŞELER HARİKAchanel allure ?
senin parfümü ararken bir alacaklar listesi yapmışım kendime, evim ocağım battı
kızlar sordum cevap ah be zuzu benim dünü hatırladığım yok en son 4-5 yıl önce aldığım parfümü bile hatırlayacak durumda değilim bilmiyon mu?
hem artık öyle parfümler alamıyorum biliyorsun:2:
velhasıl ellerim bomboş.Ama eninde sonunda bulucam.sizleride çok meşgul ettim hakkınızı helal edin.
ama adı patiserrie gibi bi şeydi pembe kapaklı kapakta yıldız var ve tütün kolonyası gibi rengi şeffaf şişede hafif bir çiçek kokusu.bulursanız hem vallahi hem billahi kendime alıcam.
kızlar sordum cevap ah be zuzu benim dünü hatırladığım yok en son 4-5 yıl önce aldığım parfümü bile hatırlayacak durumda değilim bilmiyon mu?
velhasıl ellerim bomboş.Ama eninde sonunda bulucam.sizleride çok meşgul ettim hakkınızı helal edin.
ama adı patiserrie gibi bi şeydi pembe kapaklı kapakta yıldız var ve tütün kolonyası gibi rengi şeffaf şişede hafif bir çiçek kokusu.bulursanız hem vallahi hem billahi kendime alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?