Neti alt üst ettim ama yok!!!

hayatın anlamını bu kadar araştırsaydık bulurduk

bence Chloe Love olabilir, rengi sizin dediğiniz gibi tütün kolonyası renginde, bir bakın bakalım o olabilir mi? kokusu da pudramsı temiz bir kokudur..

bu mu acaba, gerçi kriterlere çokta uymuyor ama :44: bence paris li birşey ya dior falan :44:

ayrıca genelde marc jacobs du sanırım onun parfüm kapakları şekilli falan oluyor

Son düzenleme:
hayatın anlamını bu kadar araştırsaydık bulurduk

bence Chloe Love olabilir, rengi sizin dediğiniz gibi tütün kolonyası renginde, bir bakın bakalım o olabilir mi? kokusu da pudramsı temiz bir kokudur..

Ama chloe lovein kapağı altın rengi canım konu sahibesi pembe demiş ay çatlayacagım cok merak ettim fransızca bile arama yaptım ama yok

su escada yı cok begenıyorum yaa,keşke banada alsalar ondan..

one dırectıon bıle parfüm cıkarmıs..

parfüm pıyasasını ogrendım bugun

evet evet, türk sitelerinden yabancı sitelere çoktan yol aldım, yeterki bulunsun

Bilgileri toparlayalım fransız parfümü:) şişesi yuvarlak ve şeffaf şişe, parfüm ise tütün kolonyası renginde . Kapak pembe ve üzerinde yıldız simgesi var. P harfi ile başlıyor :) ya da içind bolca p bulunuyor ki konu sahibi öyle hatırlamış
Bulamıyoruuuum:)

Estee Lauder Pure White Linen olabilir mi?

kapağınn pembe deil de mavi olma olasılığı var mıdır :) Eki Görüntüle 1087928

acaba evine bi bahaneyle gitsen mi?

estee lauder pure white linen olabilir mi?

müge anlıya döndük resmen

Son düzenleme:
prada nın parfümlerine baktın mı?

Elizabeth Arden Pretty ye bak bir de...

Son düzenleme:
kızlar sordum cevap ah be zuzu benim dünü hatırladığım yok en son 4-5 yıl önce aldığım parfümü bile hatırlayacak durumda değilim bilmiyon mu?
hem artık öyle parfümler alamıyorum biliyorsun:2:
velhasıl ellerim bomboş.Ama eninde sonunda bulucam.sizleride çok meşgul ettim hakkınızı helal edin.
ama adı patiserrie gibi bi şeydi pembe kapaklı kapakta yıldız var ve tütün kolonyası gibi rengi şeffaf şişede hafif bir çiçek kokusu.bulursanız hem vallahi hem billahi kendime alıcam.

Bir arkadas telefonda anket fikrini onermisti bence o yapilabilir. Bir de sisesi segismis uretimden kalkmis da olabilir. Kesin adini ogrenmekte fayda var

hadi ya ((((((((((((( bende alıcam valla bi bulayım :/ bu değildir demi http://...............................-de-cartier-edt-100-ml-kadin-parfum-110206141

Peki kapağı şekillimi yada püskülü falan varmı yada ne bileyim başka bir şey şişenin formu nasıl?

ayy yapma yahu. bi bakıver deseydin keşke
yine öğrenemedik desene

peki zuzucum bu 4-5 sene önce alınan parfümü sen görür görmez tanıyacaksın eminsin dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…