• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neti alt üst ettim ama yok!!!

bunlaar değil.ne parfümmüş ya bulurum sandiydim.arıyom hala bulamazsam önerilerinize göre başka seçer yollarım ama öbürü kadar mutlu etmez:2:

alırken bir iki defa beraber gitmiştik yazmıştınız nereden aldınız oraya gidin tekrar görünce tanırsınız büyük ihtimal gezin parfüm satan yerleri kokusundan tanırsınız zaten şişesini görsem tanırım diyorsunuz bence bir parfüm satıcıya danışın onlar hemen size söyler işin uzmanları nede olsa...

başka birşeyi bahane ederek arayın sorun

kendime alacam diyim

çok merak ettik bizde

sorar öğrenirsenizde buraya yazın lütfen

Arkadasim lutfen ara sor arkadasina:))catliycam burda :) sonra bizede soyle

$lancome-poeme-edt-bayan.jpg

bence bu inşallahhhhhhhhhh

Son düzenleme:
alırken bir iki defa beraber gitmiştik yazmıştınız nereden aldınız oraya gidin tekrar görünce tanırsınız büyük ihtimal gezin parfüm satan yerleri kokusundan tanırsınız zaten şişesini görsem tanırım diyorsunuz bence bir parfüm satıcıya danışın onlar hemen size söyler işin uzmanları nede olsa...

o zaman istanbuldaydık şimdi o memlektinde bende 9 saatlik uzak bi mesafede başka bir ildeyim gitmem olanaksız ama kadıköyde bir kozmetik mağazasıydı hatırlıyorum.durun oranın numarasını arayıp sorayım.

o zaman istanbuldaydık şimdi o memlektinde bende 9 saatlik uzak bi mesafede başka bir ildeyim gitmem olanaksız ama kadıköyde bir kozmetik mağazasıydı hatırlıyorum.durun oranın numarasını arayıp sorayım.

sevil tekin acar???
nette var onlar ,ordan bakabilrsiniz..

Prada_candy
Prada_candy l eau
Prada_infusion tubereuse
Perry ellis_america

Bellamoladan parfum listeleyip baktim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başım döndü be girip çıkmaktan.bulamadım:2:Sor demişiniz de sürprizi kalmaz onun yerine başka seçer yollarım.emin olun hediyesini aldıktan sonra ismini de mutlaka soracam sinir harbi geçirdim şurda.

$untitled.png Patrizia For Women EDP 100 ml

Son düzenleme:
başım döndü be girip çıkmaktan.bulamadım:2:Sor demişiniz de sürprizi kalmaz onun yerine başka seçer yollarım.emin olun hediyesini aldıktan sonra ismini de mutlaka soracam sinir harbi geçirdim şurda.

bence birşeyini yanlış hatırlıyorsunuz hele ki türkiyeden alıyorsa mutlaka bilirdik ya da bulurduk..tekin acara da girdim yok o özelliklerde..
arkadaşınıza sorun; senin parfümü nerden almıştık,kendime de almak istiyorum bazı kozmetik ürünleri ???
ya da bir ark.konuşurken parfüm muhabbeti açıldı senin parfümün adı aklıma takıldı bulamadım:26:

ortak arkadaşını yok mu ona sorun ??????ya da rkadaşınızın kuzeni annesi vs???

$elizabeth-arden-pretty-hot-100-ml-edp-bayan-parfum.jpg bu da olabilir? Demek ki muhteşem bir koku aklınızda çok yer etmiş...

Valla çok merak ettim ya. Ben araştıramıyorum şu anda. Biri bulsun şu parfümü gidip parfümeriden kokusuna bakacağım :)
İnşallah bulunur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back