• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neti alt üst ettim ama yok!!!

evet şişesi benziyor ama değil patiseir mi neyydi ya.ve kapakta yıldız gibi bir simge vardı.offf heyecanladım şu şişeyi görünce.markası patisier gibi bişeydi.yani herhangi bir markanın alt adlı ürünü değil.napsamki yaa.sizin önerdiklerinizden birini mi seçsem.

önceki sayfaalrda koyduğum şişelere baktınız mı ? l

ben de takıldım vallahi,hangi parfüm acaba,bulunca ben de alıcam valla kendime bir tane:)

$19597_zzuzux3hyc_240.jpg $27826_rzk2bprshq_240.jpg

bunlar olabilir mi?

kızlar kapagında yıldız var.p ile başlıyor fransız parfümü.kapağı pembe.şişe saydam içi ise tütün kolonyası renginde.ve muhteşem kalıcı ve güzel bir kokusu var.

inanın işi gücü bıraktım,yabancı siteler dahil bu parfümü arıyorum:):)

Eklentiler

• $CROTS16.jpg
    $CROTS16.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 55
inşallah değişmemiştir ama ismini görsem hatırlarım şişesi değişse bile.valla allah razı olsun seferber oldunuz.ömrünüze bereket.

türkiyeden alıyordu değil mi parfümü?arkadaşınıza en azından aldığı yeri çaktrımadan sorsanız?
ya bir parfüm alıcam ama sen nerden alıyodun en uygun fiyatları nerden alınır falan diye sorun,belki markaıyı bile söyler bu arada.
bence en mantıklısı bi şekilde arkdaşından laf alamk..

bendede takıntı oldu şimdi inşallah bunlardan biridir değilsede aramaya devam

$images (2).jpg $parfum-6115.jpg $parfum-6115.jpg

$patti-labelle-signature-by-patti-labelle-eau-de-toilette-spray-340-oz-456434.jpg $prada-candy-eau-de-parfum-spray-2-o.jpg

$images (3).jpg

p ile paşlayanlarda bunlar isim olarakPaco Rabanne (62)Pal Zileri (3)Paloma Picasso (6)Parfums D`Orsay (6)Paris Hilton (21)Pascal Morabito (3)Patti LaBelle (2)Paul Sebastian (4)Paul Smith (25)Penhaligon`s (84)Perry Ellis (39)Phat Farm (1)Philosophy (6)Pierre Balmain (1)Pierre Cardin (5)Pink Sugar (9)Pino Silvestre (4)Playboy (22)Police (2)Popy Moreni (1)Porsche Design (5)Prada (39)Prescriptives (1)Prince (4)Prince Henri D`Orleans (3)Prince Matchabelli (4)Princess Marina de Bourbon (10)Privilege (1)Profumi del Forte (3)Puig (4)

Son düzenleme:
p ile paşlayanlarda bunlar isim olarakPaco Rabanne (62)Pal Zileri (3)Paloma Picasso (6)Parfums D`Orsay (6)Paris Hilton (21)Pascal Morabito (3)Patti LaBelle (2)Paul Sebastian (4)Paul Smith (25)Penhaligon`s (84)Perry Ellis (39)Phat Farm (1)Philosophy (6)Pierre Balmain (1)Pierre Cardin (5)Pink Sugar (9)Pino Silvestre (4)Playboy (22)Police (2)Popy Moreni (1)Porsche Design (5)Prada (39)Prescriptives (1)Prince (4)Prince Henri D`Orleans (3)Prince Matchabelli (4)Princess Marina de Bourbon (10)Privilege (1)Profumi del Forte (3)Puig (4)

ben de bunlatra baktım ama hiçbiri bu özelliklerde değil..
üstelik p ile başlayan marka adı mı yoksa parfüm adı mı belli değil.:31:

Back