- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
evet şişesi benziyor ama değil patiseir mi neyydi ya.ve kapakta yıldız gibi bir simge vardı.offf heyecanladım şu şişeyi görünce.markası patisier gibi bişeydi.yani herhangi bir markanın alt adlı ürünü değil.napsamki yaa.sizin önerdiklerinizden birini mi seçsem.
evet şişesi benziyor ama değil patiseir mi neyydi ya.ve kapakta yıldız gibi bir simge vardı.offf heyecanladım şu şişeyi görünce.markası patisier gibi bişeydi.yani herhangi bir markanın alt adlı ürünü değil.napsamki yaa.sizin önerdiklerinizden birini mi seçsem.
önceki sayfaalrda koyduğum şişelere baktınız mı ? l
dış kutusu da pembe hanımlar...
hala arıyorum kızlar ama bulamadım.
bendede takıntı oldu şimdi inşallah bunlardan biridir değilsede aramaya devam
Eki Görüntüle 1087592 Eki Görüntüle 1087593 Eki Görüntüle 1087593
Eki Görüntüle 1087595 Eki Görüntüle 1087596
Eki Görüntüle 1087601
p ile paşlayanlarda bunlar isim olarakPaco Rabanne (62)Pal Zileri (3)Paloma Picasso (6)Parfums D`Orsay (6)Paris Hilton (21)Pascal Morabito (3)Patti LaBelle (2)Paul Sebastian (4)Paul Smith (25)Penhaligon`s (84)Perry Ellis (39)Phat Farm (1)Philosophy (6)Pierre Balmain (1)Pierre Cardin (5)Pink Sugar (9)Pino Silvestre (4)Playboy (22)Police (2)Popy Moreni (1)Porsche Design (5)Prada (39)Prescriptives (1)Prince (4)Prince Henri D`Orleans (3)Prince Matchabelli (4)Princess Marina de Bourbon (10)Privilege (1)Profumi del Forte (3)Puig (4)
inanın işi gücü bıraktım,yabancı siteler dahil bu parfümü arıyorum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?