Neti alt üst ettim ama yok!!!

Arıyorum bende:26:

Eklentiler

• $image.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 62
arkadaşlar sağolun Allan razı olsun durumum hiç yok taksitle alıcam o benim 8 yıllık can dostum şimdi gidemedigim için göndermek istiyorum.o olmasaydı ben kafayı yerdim ilk görev yerimde.son eklenen şişe benziyor ama değil ismi p ile başlıyor ve kapağı tamamen pembe.parfümde tütün kolonyası renginde.

Pure poision olabilir mi acaba:)

bu olabilr mi acaba?
cidden çok iyi bir arkadaşsınız,umarım arkadaşını en kısa zamanda şifa bulur..

Eklentiler

• $guerlain-la-petite-robe-noire-2009-2011-2012-550x346.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 46
pembe kapalı olduğuna emin misiniz,o şekilde bulamadık sanırım hiçbirimiz..

sanki buymuş gibi geliyor bana :/

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

Canim sen parfümün adini bulunca bana özel mesaj at. Ben sana uygun fiyata orijinal gönderirdim. Arkadasin için yaptigin çok hoş. Azicik da okşa katkim olsun isteriz

bakalım bu mu :26:

Celine Dion
Pure Brilliance

Son düzenleme:
bir de markalar bazen şişe değiştiriyorlar o sebeple de tam aradığınız özellikleri bulamamış olabiliriz...bir de bu var:guerlian shalimar ama kapağı mavi..

Avonun faraway olabilirmi

Eklentiler

• $avon-parfumleri-avon-parfum.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

çok duygulandım davranışınıza

ben parfümlere bayılırım çoğunu da bilirim ancak nete de baktım bu özelliklerde ,iyi bir marka pahalı bir parfüm yok.yamlış hatırlıyor olabilr misiniz herhangi bir detayı??
son şans bu ikisi::26:

Eklentiler

• $$_12.JPG
    18,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $images.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 52

evet şişesi benziyor ama değil patiseir mi neyydi ya.ve kapakta yıldız gibi bir simge vardı.offf heyecanladım şu şişeyi görünce.markası patisier gibi bişeydi.yani herhangi bir markanın alt adlı ürünü değil.napsamki yaa.sizin önerdiklerinizden birini mi seçsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…