• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neti alt üst ettim ama yok!!!

o değil de içimden deli gibi gidip bisürü parfüm almak geliyo şuanda :1::1:

ve eğer parfüm bu son bulunan parfümse, satışlarda ciddi oranda patlama olur :27: adamlar reklamın bu şekilde olacağını bilseler hiç durmazlardı eminim :52:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1088238 Eki Görüntüle 1088238

kapakta yıldız, tütün rengi, pembe kapaklı ve p ile başlıyor ama içimden bi ses bu değil diyo :1:

Evet Miyase eğer buysa oradan alabilir...

Parfümün adı Enrico Coveri Pailettes n11 deki resmi;

Eki Görüntüle 1088251

Bu Edt 60 TL

Kapağı yıldızlı olan da var aynı sitede, onun adı Pailettes 3 fiyatı da 95 TL Edp miş...

bencede buuu ayy süpersiniz kizlar kahramanlar belli oldu :))) zuzu da demisti zaten 100 tl diye :34:

$ysl-parisi.jpg
budur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Daha bulunmadı mı parfüm konu sahibi girse de söylese merak ettim şu parfümü?

Bence bunlardn hiçbiri değil:)

arkadaşlar sağolun Allan razı olsun durumum hiç yok taksitle alıcam o benim 8 yıllık can dostum şimdi gidemedigim için göndermek istiyorum.o olmasaydı ben kafayı yerdim ilk görev yerimde.son eklenen şişe benziyor ama değil ismi p ile başlıyor ve kapağı tamamen pembe.parfümde tütün kolonyası renginde.

Canım birlikte gidip almıştık demişsin bir mesajında. Acaba o aldığınız yere gitme şansın varsa oraya mı bir baksan?
Bu arada Allah acil şifalar versin arkadaşına.

araması ayrı bı keyıflı,yorumları okumak bambaşka zevk verdı..

öldüm gülmekten..bulunmasa mı ne:))

zuzudan flash açıklama bekleniyor..

$o_2118.jpg

teyteytey işte aradığım parfüm Allahım sağol kaç gündür arıyodum:))))))))))))))))

ay inanamıyorum be topumuz aradık bulamadıydık.Valla altın bulsam bu ka sevinmezdim.

Back