Birhanimefendii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Eylül 2018 16 7 25 26 Ağustos 2022 Konu Sahibi hermionepotter #41 hermionepotter .!.: Selam. Uzun süredir televizyon seyretmiyordum, sıcaklardan hiçbir şey yapamayınca Netflix’e sardım. Buraya izlediğim yapımları ekleyeceğim. Bir nevi dizi/film günlüğüm olacak burası. Sizinde önerileriniz varsa seve seve seyretmek isterim. Genişletmek için tıkla... Ginny & Georgia Somewhere between Ikisi de mini dizi anne kız temali
hermionepotter .!.: Selam. Uzun süredir televizyon seyretmiyordum, sıcaklardan hiçbir şey yapamayınca Netflix’e sardım. Buraya izlediğim yapımları ekleyeceğim. Bir nevi dizi/film günlüğüm olacak burası. Sizinde önerileriniz varsa seve seve seyretmek isterim. Genişletmek için tıkla... Ginny & Georgia Somewhere between Ikisi de mini dizi anne kız temali
aypare ackerman Always happy 💕✨️ Pro Üye 19 Şubat 2019 18.256 64.369 26 Ağustos 2022 Konu Sahibi hermionepotter #42 Gizem türünde öneri varmı kızlar