- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 5.952
-
- Konu Sahibi hermionepotter
Ya. Fantastik ve bilim kurgu sevemedim nedense ben. :/ Harry potter hariçben shadow and bone u izledim fantastik
ben de filmi pek beğenmedim ama oradaki general için izlenirYa. Fantastik ve bilim kurgu sevemedim nedense ben. :/ Harry potter hariç
Workin moms’ı bitirmeme 5 bölüm kaldı. Onu bitirdikten sonra bir şans vereyim.ben de filmi pek beğenmedim ama oradaki general için izlenir
olur yorumlarını bekliyorumWorkin moms’ı bitirmeme 5 bölüm kaldı. Onu bitirdikten sonra bir şans vereyim.
Evett, Fatma çok iyiydi.Fatma güzeldi ya. Ben aslında bilimkurgu izliyorum ama öneri olarak izledim beğendim. Tavsiye ederim
Ekliyorum listeye.Kizil gozler hoştu
Sky rojo diye bi dizi var yenilerde izledim 3 hayat kadininin basindan gecenleri anlatiyor her bolum film tadinda ama bazen uzuyor kadinlarin dustugu durum ama ayni zamanda ne kadar guclu olduklarini da gosteriyor tavsiye ederim cogu filmden cok cok surukleyici merak uyandiriyorEkliyorum listeye.
Hemen yarın başlıyorum. E öneri veriyim o zaman atiyeyi izlemeEvett, Fatma çok iyiydi.Yavaş yavaş ekliyorum seyrettiklerimi, Fatma’yı beğendiysen eğer bir başkadır’da güzel.
Yarın bakayım ona bi. Bugün workin moms’ı bitirdim boştayım.Sky rojo diye bi dizi var yenilerde izledim 3 hayat kadininin basindan gecenleri anlatiyor her bolum film tadinda ama bazen uzuyor kadinlarin dustugu durum ama ayni zamanda ne kadar guclu olduklarini da gosteriyor tavsiye ederim cogu filmden cok cok surukleyici merak uyandiriyor
Ay Atiye beni hiç sarmadı ilk 10 dakika baktım. Yok, hiç benlik değil. İzleyen arkadaşlarıma sordum “izle” diyen çıkmadı hiçHemen yarın başlıyorum. E öneri veriyim o zaman atiyeyi izlemehayal kırıklığına uğratıyo