- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 5.952
-
- Konu Sahibi hermionepotter
Ya bende başlığı böyle açtım ama genel olarak dizi/film alışverişi yapalım istiyorum aslında. Nasıl değiştireceğimi bulamadımSense 8 çok güzeldi bu arada ama Netflix özel yapımı değil. Bayağı başarılı
ben bunu izlicemWorkin Mom’s
Doğum sonrası işe dönen/dönmek zorunda olan bir grup arkadaşın hayatlarını anlatıyor. Şuan son (5.) sezondayım. Çok beğendim, özellikle hamilelik dönemindekine için ayrı eğlenceli buldum.
Uzun zaman oldu ama ilk anda sarmayabilir evet.Ya bende başlığı böyle açtım ama genel olarak dizi/film alışverişi yapalım istiyorum aslında. Nasıl değiştireceğimi bulamadım
O diziyi sürekli öneriyor Netflix ama fragmanını bile izlemedim sanırım. Odaklanma sorunum olduğu için pek izleyemiyorum aslında ilk anda sarmazsa çok zor :/
Tavsiye ederim kesinlikle.ben bunu izlicem
Yaa bayılırım cinayet çözmeliyse.Harika kurgusuyla gönlümde taht kurmuş bir dizi tavsiyesiyle geldimHow to get away with murder
Eki Görüntüle 2899725
Bir grup hırslı hukuk öğrencisi ve kriminal savunma derslerine giren gizemli profesörleri Annalise Keating; hayatlarını değiştirecek ve tüm üniversiteyi çalkalayacak bir cinayet davasına karışır.
İzlerken nasıl heyecanlandığımı tarif edemem, tavsiye ederim
peki teşekkür ederimnTavsiye ederim kesinlikle.
Kahkaha attığım çok oldu izlerken, ki huyum değildir aslında ama cidden çok iyi.
2. bölüm bitmek üzere, çok hoşuma gitti dizi. Çok teşekkür ederimHarika kurgusuyla gönlümde taht kurmuş bir dizi tavsiyesiyle geldimHow to get away with murder
Eki Görüntüle 2899725
Bir grup hırslı hukuk öğrencisi ve kriminal savunma derslerine giren gizemli profesörleri Annalise Keating; hayatlarını değiştirecek ve tüm üniversiteyi çalkalayacak bir cinayet davasına karışır.
İzlerken nasıl heyecanlandığımı tarif edemem, tavsiye ederim
Beğenmenize çok sevindim, rica ederim2. bölüm bitmek üzere, çok hoşuma gitti dizi. Çok teşekkür ederim
Beğendiniz miben shadow and bone u izledim fantastik
ben beğendim aslında biraz senaryo düşük ama general için izlenirBeğendiniz mi
Stranger Things
4 küçük afacan arkadaşın bir gecede değişen hayatı. Beni çeken şey 80’ler havasında olmasıydı, yeni sezonu iple çekiyorum.
Selam.
Uzun süredir televizyon seyretmiyordum, sıcaklardan hiçbir şey yapamayınca Netflix’e sardım.
Buraya izlediğim yapımları ekleyeceğim.
Bir nevi dizi/film günlüğüm olacak burası.
Sizinde önerileriniz varsa seve seve seyretmek isterim.
Squid game ve riverdaleSelam.
Uzun süredir televizyon seyretmiyordum, sıcaklardan hiçbir şey yapamayınca Netflix’e sardım.
Buraya izlediğim yapımları ekleyeceğim.
Bir nevi dizi/film günlüğüm olacak burası.
Sizinde önerileriniz varsa seve seve seyretmek isterim.