Netflix, dizi ve film tavsiyeleri...

Rain e başladım bende bugün insan eti yiyene kadar iyi gitmişti ... yakınımı kötü şekilde kaybettim cuma günü iyi gelmedi ...
Konusu bana the last ship i anımsattı

Bana bir dizi önerin kızlar ya teen wolfu kardesim ile izliyorum eşimle bir dizi izliyorum . Rain bitti bir dizi bulamadım tek kaldigimda izleyeceğim komedi tarzı olursa çok iyi olur benim

NARCOS A başladım ama pek sarmadı kaldı ..
van helsing i izliyorum o da bitmek üzere yarın çağatay ulusoyun dizisi yayınlanacak ona başlarım .
başka önerin var mı ?
AAAAAA...inanamiyorum . ben uzuuun bir süre birakmistim, gecen gelinimiz 'naptin, bitirdinmi narcosu 'deyince tekrar izlemeye basladim, 2ci sezonu bitirdim, 3cu sezon dehset cikti... bikac bolum kaldi, heyecan dorukta. |Bence bir sans tanimalisin
bak ben Mad men 'i cok begenerek izlemistim. son sezonu vermedi netflix henuz....:S sinir oluyorum.
sonra su babaannelerin dizisi var, Jane Fonda li, neydi yaa? ismini getiremedim simdi.
Orange is the new Black i demiyorum zaten, izlemissindir.
gecen iste Knigtfall izledim, cok begendim onuda.

2 aydır üyeliğim var şu ana kadar ozark , la casede papel , sabrina , elite , you me her , rain ,sense8 i izledim .
şimdilerde teen wolf , breaking bad ve van helsing i izliyorum birini eşimle birini kardeşim ile birini de tekken
dediklerine hemen listeme ekliyorum .
narcos a da şans vereyim eşimde çok ısrar ediyor

memnun kalacaksin frolein birazdan bi telime bakayim listemdekilere, yazarim yine (bolly seviyormusun?)

Dark 2. sezon ne zaman başlayacak?

• Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0

Almanya'nın Winden isimli kasabasında yaşanan gizemli olayları konu edinen Dark, 2. sezonu ile merak konusu oldu. Çekimleri 2017 yılında tamamlanan ve 1 Aralık 2017 tarihinde yayına giren Dark, 10 bölümlük ilk sezonunun ardından 2. sezon hazırlıklarına başladı. Peki, online yayın platformu üzerinden yayınlanan Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak? İşte, ilk sezonu heyecan dolu biten Dark dizisinin 2. sezonu hakkında bazı bilgiler

Michael (Mikkel) Kahnwald isimli karakterin intiharıyla başlayan Dark dizisi, 10 bölümlük ilk sezonunu 2017 yılında tamamlamıştı. 33 yıllık zaman dilimi içerisinde geçmiş ve gelecekte yolculuk imkanının mümkün olduğu solucan deliği isimli bir tünelle birlikte gelişen olaylar, en sonunda geleceğin değişmesine neden olmuştur. Peki, ilk sezonu heyecan dolu tamamlanan Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak? İşte, Dark 2. sezonu hakkında bazı bilgiler

DARK 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde, Louis Hofmann, Sebastian Rudolph, Maja Schöne, Angela Winkler, Oliver Masucci, Hermann Beyer gibi oyuncuların yer aldığı Dark dizisinde, Louis Hoffmann dışında yeni sezonda hangi oyuncuların rol alacağı açıklanmadı.

Çekimlerine 2018 Temmuz aylarında başlanacağı açıklanan Dark dizisinin, 2019 yılının ilk ayları itibariyle yeni bölümleriyle izleyicilerin erişimine açılacağı öngörülmektedir.

bu bizimkinde yok...rastlamadim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…