Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

nessira

Mitolojiden biri
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
639
368
Merhaba arkadaşlar, bir çoğunuz beni tanıyorsunuz :) nihayet 14 ekimde meme ameliyatımı olacağım :) ben yıllardır sureklli memelerimden memnunıyetsizdım kendımı bıldım bılelı desteklı sutyenlerle kendımı avuttum rahtasızlıgımı hep kapadım.. ama evlendikten sonra bingo !! cok fena rahatsız olmaya başladım zaman gectıkce cok daha fazla rahatsız olmaya başladım özgüven kaybına uğradım bu da zamanla dahada mutsuz ettı ve cınsel durumada kendımı fazla veremedim bu pskoljı benı okdar rahatsız edıyordukı sutyenımı şimdiye kadar asla çıkarmamışımdır..artık desteklı sutyenlerden de nefret geldı bana iç giyim mağazalarına gittiğimde moralım bozuk çıkıyordum ve gecen kış bı gun eşimle otururken hayaller hakkında konu açıldı ve bana en cok ıstedıgım hayalımı sordu ne güzel bır soruydu bu bende meme amelıyatı olmakstedığimi mutsuz olduğumu soyledım bu benım hayalım dedım ama şimdiye kadar olmadı belkıde olmayacak eşimde bana demez mi bu hayalıne engel olacak bır şey yok eger gerçekten üzülüyorsan bu hayalını gercekleşebilr bu konuda ben sana destegım dedı ben bunları duyunca o kadar cok mutlu oldumkı anlatamam bır yandan şaşkınlık tabi :)) bu konuyu konuşur konuşmaz hemen araştırmaya başladım teknikler hakkında olanlar yapılan görsel memelere baktım kadınlar kulubunude cok okudum aylarca ama üyeliğim yoktu.evet kafamda herşey netleştikten sonra doktoru bulmalıydım araştırmaya koyuldum bı kaç kışıye mail attım fıyatlar konusunu öğrendim o doktora bak bu doktora bak derken ınternetten hasan fındık hakkında araştırmaya sıra geldı.. yaptığım uzun araştımadan sonra işte bu benım doktorum olmalı dedım ve dırekt randevu alıp yuzyuze görüştüm aman allahım cok tatlı cok şeker bır ınsan karşımdaydı muayene ettı takır takır herşeyı soyledı yarım saat konuştuk ve cok eglencelı gectı kafamda herşey net fıyattada anlaşınca nasıl mutlu çıktım oradan nasılda mutlu tum gun şabalak gıbı gülümsüyordum kendı kendıme :) dokuz eylülde amelıyat tarhını aldım ağustosun ılk haftasından sonra görüşmeye gıtmıştım bu arada.... sonra hemen kadınlar kulübüne artık üye olmalıyım dedım cok güzel cok samımı ınsanlar tanıştım herkese gerçekten cok tşk ederım günler gectıkce heyecan hayaller hayaler şelale :)) sonra yirmiyedi ağustosta rahatsızlanıp pat acillik oldum korkun bır ağrıyla tahlıl o şu bu tamografı derken bende böbrek taşı cıktı :KK43: benım amelıyat ıptal oldumu aman allahım nasıl hayal kırklığı yaşadım nasıl üzüldüm o kdar hazırken.bobrek taşı düşürmeyı allah kımsye vermesın cok korkun hergun iğne ılaclar doktora gıt geller amelıyat kararı alınması neyden olacaktım ne cıktı .. ama bunları yazmadan gecemıycem en buyuk destekcılerımden bırı hasan fındık beydi sürekli üzülme taş amelıyatını düşün önemli olan bu buna adapte olmalısın dıye tesellı verdı hatta bu surecı hep taıp ettı arayıp sorduda sagolsun o kdar destek oldukı meme yı resmen kafadan sıldım taş amelıaytıma adapte oldum. ama gunlerdede gelsin taş amelıayt olsun sıra memeye gelsın dıyede beklıyordum. öyle böyle derken oldum amelıaytı 20 gün oldu hatta. ve beklenen gun geldı bugun ve Hasan beyle yüzyüze görüştük cok güzel gectı yine fazla nazlı ve arzumlada anlaşmıştık hepımız hasan beyın ordaydık ve sonrası takıldık cok güzel cok keyıflı bır gun yaşadık tarıhıde alınca keyfıme dyecek yoktu ayyy cok uzun yazdım umarım okursunuz:) şimdiye kadar kadınlar kulübünde bana destek olan sorularımı cvp veren herkese cok tşk ederım. özelikle fazla Nazlı'ma hatta kankim oldu ve arzuma fıstıgıma cok tşk ederım iyiki tanışmışım sizi :)

Bebeğim yılan hikayesi olan meme ameliyatını sonunda oluyorsun ilk ben eklemek istiyorum   :KK45:ona göre. .. Hasan Bey e bi dahakine kısır yapıp götürmek lazım ahahah.. Sağ Olsun bize memeden başka dostluk kazandırdı belki bana çok daha fazlasını kattı.. Meme ucundan süper bi c Cup seni bekliyor hayatım bomba gibi olacak ben inanıyorum Hasan Bey bu işin piri

süreçlerimi sizlerle paylaşacağım.. sorusu olan herkese de yardımcı olmak ısterım
Bebeğim yılan hikayesi olan meme ameliyatını sonunda oluyorsun ilk ben eklemek istiyorum   :KK45:ona göre. .. Hasan Bey e bi dahakine kısır yapıp götürmek lazım ahahah.. Sağ Olsun bize memeden başka dostluk kazandırdı belki bana çok daha fazlasını kattı.. Meme ucundan süper bi c Cup seni bekliyor hayatım bomba gibi olacak ben inanıyorum Hasan Bey bu işin piri
ayyy tam yılan hıkayesı.. kuzum inşallah şöle dolu dolu bi c cup olsun, cok bekledim artık gelsin memeler ..ilk sana elleticem ahahha :) hasan bey kadınlar günü oldu demesı komıktı :) artık boynunun borcu kısır istendı artık yapıp götüreceksin :)

süreçlerimi sizlerle paylaşacağım.. sorusu olan herkese de yardımcı olmak ısterım

ayyy tam yılan hıkayesı.. kuzum inşallah şöle dolu dolu bi c cup olsun, cok bekledim artık gelsin memeler ..ilk sana elleticem ahahha :) hasan bey kadınlar günü oldu demesı komıktı :) artık boynunun borcu kısır istendı artık yapıp götüreceksin :)
Soğanlı soğanlı kokar rahat öpüşemeyiz :KK48:

Merhaba arkadaşlar, bir çoğunuz beni tanıyorsunuz :) nihayet 14 ekimde meme ameliyatımı olacağım :) ben yıllardır sureklli memelerimden memnunıyetsizdım kendımı bıldım bılelı desteklı sutyenlerle kendımı avuttum rahtasızlıgımı hep kapadım.. ama evlendikten sonra bingo !! cok fena rahatsız olmaya başladım zaman gectıkce cok daha fazla rahatsız olmaya başladım özgüven kaybına uğradım bu da zamanla dahada mutsuz ettı ve cınsel durumada kendımı fazla veremedim bu pskoljı benı okdar rahatsız edıyordukı sutyenımı şimdiye kadar asla çıkarmamışımdır..artık desteklı sutyenlerden de nefret geldı bana iç giyim mağazalarına gittiğimde moralım bozuk çıkıyordum ve gecen kış bı gun eşimle otururken hayaller hakkında konu açıldı ve bana en cok ıstedıgım hayalımı sordu ne güzel bır soruydu bu bende meme amelıyatı olmakstedığimi mutsuz olduğumu soyledım bu benım hayalım dedım ama şimdiye kadar olmadı belkıde olmayacak eşimde bana demez mi bu hayalıne engel olacak bır şey yok eger gerçekten üzülüyorsan bu hayalını gercekleşebilr bu konuda ben sana destegım dedı ben bunları duyunca o kadar cok mutlu oldumkı anlatamam bır yandan şaşkınlık tabi :)) bu konuyu konuşur konuşmaz hemen araştırmaya başladım teknikler hakkında olanlar yapılan görsel memelere baktım kadınlar kulubunude cok okudum aylarca ama üyeliğim yoktu.evet kafamda herşey netleştikten sonra doktoru bulmalıydım araştırmaya koyuldum bı kaç kışıye mail attım fıyatlar konusunu öğrendim o doktora bak bu doktora bak derken ınternetten hasan fındık hakkında araştırmaya sıra geldı.. yaptığım uzun araştımadan sonra işte bu benım doktorum olmalı dedım ve dırekt randevu alıp yuzyuze görüştüm aman allahım cok tatlı cok şeker bır ınsan karşımdaydı muayene ettı takır takır herşeyı soyledı yarım saat konuştuk ve cok eglencelı gectı kafamda herşey net fıyattada anlaşınca nasıl mutlu çıktım oradan nasılda mutlu tum gun şabalak gıbı gülümsüyordum kendı kendıme :) dokuz eylülde amelıyat tarhını aldım ağustosun ılk haftasından sonra görüşmeye gıtmıştım bu arada.... sonra hemen kadınlar kulübüne artık üye olmalıyım dedım cok güzel cok samımı ınsanlar tanıştım herkese gerçekten cok tşk ederım günler gectıkce heyecan hayaller hayaler şelale :)) sonra yirmiyedi ağustosta rahatsızlanıp pat acillik oldum korkun bır ağrıyla tahlıl o şu bu tamografı derken bende böbrek taşı cıktı :KK43: benım amelıyat ıptal oldumu aman allahım nasıl hayal kırklığı yaşadım nasıl üzüldüm o kdar hazırken.bobrek taşı düşürmeyı allah kımsye vermesın cok korkun hergun iğne ılaclar doktora gıt geller amelıyat kararı alınması neyden olacaktım ne cıktı .. ama bunları yazmadan gecemıycem en buyuk destekcılerımden bırı hasan fındık beydi sürekli üzülme taş amelıyatını düşün önemli olan bu buna adapte olmalısın dıye tesellı verdı hatta bu surecı hep taıp ettı arayıp sorduda sagolsun o kdar destek oldukı meme yı resmen kafadan sıldım taş amelıaytıma adapte oldum. ama gunlerdede gelsin taş amelıayt olsun sıra memeye gelsın dıyede beklıyordum. öyle böyle derken oldum amelıaytı 20 gün oldu hatta. ve beklenen gun geldı bugun ve Hasan beyle yüzyüze görüştük cok güzel gectı yine fazla nazlı ve arzumlada anlaşmıştık hepımız hasan beyın ordaydık ve sonrası takıldık cok güzel cok keyıflı bır gun yaşadık tarıhıde alınca keyfıme dyecek yoktu ayyy cok uzun yazdım umarım okursunuz:) şimdiye kadar kadınlar kulübünde bana destek olan sorularımı cvp veren herkese cok tşk ederım. özelikle fazla Nazlı'ma hatta kankim oldu ve arzuma fıstıgıma cok tşk ederım iyiki tanışmışım sizi :)
Hayirli olsun kararin canim gecmis olsun simdiden az kaldi tam 4 gun hep izliyorum yazilanlari cok heyecan oluyir bende sira banada gelecek ya :) merak icinde bekliyorum
Iyiki bu foruma uye olmusum cunku urda cok destek cikiyorlar rahatliyor insan :) bende ilk senin gibi disardan hep okurdum ama bu pozitif enegi sayesinde uye oldum:KK66: arzum77 arzum77 ve FAZLANAZLI FAZLANAZLI basta olmak uzere herkese tesekur ederim insani rahatlatiyorsunuz :KK68:
Hayirlisiyla sanada az kaldi insallah ameliatin guzel gecer agrisiz sizisiz gecer cnm
Valla agri olsa bile guzellik ugruna mutluluk ugruna DEGER :KK66: :KK39:

Hayirli olsun kararin canim gecmis olsun simdiden az kaldi tam 4 gun hep izliyorum yazilanlari cok heyecan oluyir bende sira banada gelecek ya :) merak icinde bekliyorum
Iyiki bu foruma uye olmusum cunku urda cok destek cikiyorlar rahatliyor insan :) bende ilk senin gibi disardan hep okurdum ama bu pozitif enegi sayesinde uye oldum:KK66: arzum77 arzum77 ve FAZLANAZLI FAZLANAZLI basta olmak uzere herkese tesekur ederim insani rahatlatiyorsunuz :KK68:
Hayirlisiyla sanada az kaldi insallah ameliatin guzel gecer agrisiz sizisiz gecer cnm
Valla agri olsa bile guzellik ugruna mutluluk ugruna DEGER :KK66: :KK39:
ayy inşşalah canım sayılı günler cok ama cok az kaldı nihayettt bakalım nasıl olacak cok cok merak ediyorum senin ne zaman varmı bi tarıh meme büyütmemi olacak ?

yuppiiii sonunda ......umarım çok ama çok kolay geçer canım herşey gönlünce olsun
gizemremm yuppide yuppiiii çok mutluyum artık zamana az kaldı inş bi aksilik yine olmaz :) sen bir ayı devırdın dimi tatlım cok güzel oldular dekoltenı cok begnmştım :KK66:

ayy inşşalah canım sayılı günler cok ama cok az kaldı nihayettt bakalım nasıl olacak cok cok merak ediyorum senin ne zaman varmı bi tarıh meme büyütmemi olacak ?
Sayili gun cabuk gecer canim :KK66: benim 24 aralik canim insallah cok heyecanliyim simdi fransadaki doktordan geldim bana 370cc guzel olur dedi ve diklestirme yapmazsam sorun olmazmis guzel duru dedi cok sevindim ama burdaki doktor da 4750€ istiyor:KK57: onun icin turkiyede dusunuyorum

Sayili gun cabuk gecer canim :KK66: benim 24 aralik canim insallah cok heyecanliyim simdi fransadaki doktordan geldim bana 370cc guzel olur dedi ve diklestirme yapmazsam sorun olmazmis guzel duru dedi cok sevindim ama burdaki doktor da 4750€ istiyor:KK57: onun icin turkiyede dusunuyorum
hımm anladım canım olmak istedıgın tarıh 24 araık sanırım ama doktor net degıl doğrumu anlıyorum :) 4750 cok fazlaymış hayırlısı neresiyle orası olsun :KK66:

hımm anladım canım olmak istedıgın tarıh 24 araık sanırım ama doktor net degıl doğrumu anlıyorum :) 4750 cok fazlaymış hayırlısı neresiyle orası olsun :KK66:
Bogazici tip merkezinde dusunuyorum cnm indallah ismail bayramin dusunuyorum yada necdet ucar eger hala ordaysa :)

Nessiracım sende çok bekledin bazı talihsizlikler yaşadın biliyorum okumuştum ama bak ameliyat günün gelmiş çatmış hayırlısıyla mutlu sona erişeceksin en sonunda canım..umarım hersey istediğin gibi olur.tahmin edebiliyorum heyecanın tavan yapmıştır.:KK19:

Nessiracım sende çok bekledin bazı talihsizlikler yaşadın biliyorum okumuştum ama bak ameliyat günün gelmiş çatmış hayırlısıyla mutlu sona erişeceksin en sonunda canım..umarım hersey istediğin gibi olur.tahmin edebiliyorum heyecanın tavan yapmıştır.:KK19:
tşkkür ederim cnm nihayet geldi şükür.. bekle bekle derken günler uçtu gitti inş güzel olur herşey cok mutluyum heyecandan cok mutluluk var ınş amelıyat sonrasıda yıne cok mutllu olurum :KK66:

essira, post: 37243220, member: 619914"]Merhaba arkadaşlar, bir çoğunuz beni tanıyorsunuz :) nihayet 14 ekimde meme ameliyatımı olacağım :) ben yıllardır sureklli memelerimden memnunıyetsizdım kendımı bıldım bılelı desteklı sutyenlerle kendımı avuttum rahtasızlıgımı hep kapadım.. ama evlendikten sonra bingo !! cok fena rahatsız olmaya başladım zaman gectıkce cok daha fazla rahatsız olmaya başladım özgüven kaybına uğradım bu da zamanla dahada mutsuz ettı ve cınsel durumada kendımı fazla veremedim bu pskoljı benı okdar rahatsız edıyordukı sutyenımı şimdiye kadar asla çıkarmamışımdır..artık desteklı sutyenlerden de nefret geldı bana iç giyim mağazalarına gittiğimde moralım bozuk çıkıyordum ve gecen kış bı gun eşimle otururken hayaller hakkında konu açıldı ve bana en cok ıstedıgım hayalımı sordu ne güzel bır soruydu bu bende meme amelıyatı olmakstedığimi mutsuz olduğumu soyledım bu benım hayalım dedım ama şimdiye kadar olmadı belkıde olmayacak eşimde bana demez mi bu hayalıne engel olacak bır şey yok eger gerçekten üzülüyorsan bu hayalını gercekleşebilr bu konuda ben sana destegım dedı ben bunları duyunca o kadar cok mutlu oldumkı anlatamam bır yandan şaşkınlık tabi :)) bu konuyu konuşur konuşmaz hemen araştırmaya başladım teknikler hakkında olanlar yapılan görsel memelere baktım kadınlar kulubunude cok okudum aylarca ama üyeliğim yoktu.evet kafamda herşey netleştikten sonra doktoru bulmalıydım araştırmaya koyuldum bı kaç kışıye mail attım fıyatlar konusunu öğrendim o doktora bak bu doktora bak derken ınternetten hasan fındık hakkında araştırmaya sıra geldı.. yaptığım uzun araştımadan sonra işte bu benım doktorum olmalı dedım ve dırekt randevu alıp yuzyuze görüştüm aman allahım cok tatlı cok şeker bır ınsan karşımdaydı muayene ettı takır takır herşeyı soyledı yarım saat konuştuk ve cok eglencelı gectı kafamda herşey net fıyattada anlaşınca nasıl mutlu çıktım oradan nasılda mutlu tum gun şabalak gıbı gülümsüyordum kendı kendıme :) dokuz eylülde amelıyat tarhını aldım ağustosun ılk haftasından sonra görüşmeye gıtmıştım bu arada.... sonra hemen kadınlar kulübüne artık üye olmalıyım dedım cok güzel cok samımı ınsanlar tanıştım herkese gerçekten cok tşk ederım günler gectıkce heyecan hayaller hayaler şelale :)) sonra yirmiyedi ağustosta rahatsızlanıp pat acillik oldum korkun bır ağrıyla tahlıl o şu bu tamografı derken bende böbrek taşı cıktı :KK43: benım amelıyat ıptal oldumu aman allahım nasıl hayal kırklığı yaşadım nasıl üzüldüm o kdar hazırken.bobrek taşı düşürmeyı allah kımsye vermesın cok korkun hergun iğne ılaclar doktora gıt geller amelıyat kararı alınması neyden olacaktım ne cıktı .. ama bunları yazmadan gecemıycem en buyuk destekcılerımden bırı hasan fındık beydi sürekli üzülme taş amelıyatını düşün önemli olan bu buna adapte olmalısın dıye tesellı verdı hatta bu surecı hep taıp ettı arayıp sorduda sagolsun o kdar destek oldukı meme yı resmen kafadan sıldım taş amelıaytıma adapte oldum. ama gunlerdede gelsin taş amelıayt olsun sıra memeye gelsın dıyede beklıyordum. öyle böyle derken oldum amelıaytı 20 gün oldu hatta. ve beklenen gun geldı bugun ve Hasan beyle yüzyüze görüştük cok güzel gectı yine fazla nazlı ve arzumlada anlaşmıştık hepımız hasan beyın ordaydık ve sonrası takıldık cok güzel cok keyıflı bır gun yaşadık tarıhıde alınca keyfıme dyecek yoktu ayyy cok uzun yazdım umarım okursunuz:) şimdiye kadar kadınlar kulübünde bana destek olan sorularımı cvp veren herkese cok tşk ederım. özelikle fazla Nazlı'ma hatta kankim oldu ve arzuma fıstıgıma cok tşk ederım iyiki tanışmışım sizi :)[/QUOTE]
Canim ben de senin yazdiklarini buradan hep takip ettim..sen benden önce olucaktin ama nasibin önüne gecilmiyor..varsin gec olsun güc olmasin..bundan sonra artik zaman cabuk gecer sende kavusursun memislerine insallah

essira, post: 37243220, member: 619914"]Merhaba arkadaşlar, bir çoğunuz beni tanıyorsunuz :) nihayet 14 ekimde meme ameliyatımı olacağım :) ben yıllardır sureklli memelerimden memnunıyetsizdım kendımı bıldım bılelı desteklı sutyenlerle kendımı avuttum rahtasızlıgımı hep kapadım.. ama evlendikten sonra bingo !! cok fena rahatsız olmaya başladım zaman gectıkce cok daha fazla rahatsız olmaya başladım özgüven kaybına uğradım bu da zamanla dahada mutsuz ettı ve cınsel durumada kendımı fazla veremedim bu pskoljı benı okdar rahatsız edıyordukı sutyenımı şimdiye kadar asla çıkarmamışımdır..artık desteklı sutyenlerden de nefret geldı bana iç giyim mağazalarına gittiğimde moralım bozuk çıkıyordum ve gecen kış bı gun eşimle otururken hayaller hakkında konu açıldı ve bana en cok ıstedıgım hayalımı sordu ne güzel bır soruydu bu bende meme amelıyatı olmakstedığimi mutsuz olduğumu soyledım bu benım hayalım dedım ama şimdiye kadar olmadı belkıde olmayacak eşimde bana demez mi bu hayalıne engel olacak bır şey yok eger gerçekten üzülüyorsan bu hayalını gercekleşebilr bu konuda ben sana destegım dedı ben bunları duyunca o kadar cok mutlu oldumkı anlatamam bır yandan şaşkınlık tabi :)) bu konuyu konuşur konuşmaz hemen araştırmaya başladım teknikler hakkında olanlar yapılan görsel memelere baktım kadınlar kulubunude cok okudum aylarca ama üyeliğim yoktu.evet kafamda herşey netleştikten sonra doktoru bulmalıydım araştırmaya koyuldum bı kaç kışıye mail attım fıyatlar konusunu öğrendim o doktora bak bu doktora bak derken ınternetten hasan fındık hakkında araştırmaya sıra geldı.. yaptığım uzun araştımadan sonra işte bu benım doktorum olmalı dedım ve dırekt randevu alıp yuzyuze görüştüm aman allahım cok tatlı cok şeker bır ınsan karşımdaydı muayene ettı takır takır herşeyı soyledı yarım saat konuştuk ve cok eglencelı gectı kafamda herşey net fıyattada anlaşınca nasıl mutlu çıktım oradan nasılda mutlu tum gun şabalak gıbı gülümsüyordum kendı kendıme :) dokuz eylülde amelıyat tarhını aldım ağustosun ılk haftasından sonra görüşmeye gıtmıştım bu arada.... sonra hemen kadınlar kulübüne artık üye olmalıyım dedım cok güzel cok samımı ınsanlar tanıştım herkese gerçekten cok tşk ederım günler gectıkce heyecan hayaller hayaler şelale :)) sonra yirmiyedi ağustosta rahatsızlanıp pat acillik oldum korkun bır ağrıyla tahlıl o şu bu tamografı derken bende böbrek taşı cıktı :KK43: benım amelıyat ıptal oldumu aman allahım nasıl hayal kırklığı yaşadım nasıl üzüldüm o kdar hazırken.bobrek taşı düşürmeyı allah kımsye vermesın cok korkun hergun iğne ılaclar doktora gıt geller amelıyat kararı alınması neyden olacaktım ne cıktı .. ama bunları yazmadan gecemıycem en buyuk destekcılerımden bırı hasan fındık beydi sürekli üzülme taş amelıyatını düşün önemli olan bu buna adapte olmalısın dıye tesellı verdı hatta bu surecı hep taıp ettı arayıp sorduda sagolsun o kdar destek oldukı meme yı resmen kafadan sıldım taş amelıaytıma adapte oldum. ama gunlerdede gelsin taş amelıayt olsun sıra memeye gelsın dıyede beklıyordum. öyle böyle derken oldum amelıaytı 20 gün oldu hatta. ve beklenen gun geldı bugun ve Hasan beyle yüzyüze görüştük cok güzel gectı yine fazla nazlı ve arzumlada anlaşmıştık hepımız hasan beyın ordaydık ve sonrası takıldık cok güzel cok keyıflı bır gun yaşadık tarıhıde alınca keyfıme dyecek yoktu ayyy cok uzun yazdım umarım okursunuz:) şimdiye kadar kadınlar kulübünde bana destek olan sorularımı cvp veren herkese cok tşk ederım. özelikle fazla Nazlı'ma hatta kankim oldu ve arzuma fıstıgıma cok tşk ederım iyiki tanışmışım sizi :)
Canim ben de senin yazdiklarini buradan hep takip ettim..sen benden önce olucaktin ama nasibin önüne gecilmiyor..varsin gec olsun güc olmasin..bundan sonra artik zaman cabuk gecer sende kavusursun memislerine insallah[/QUOTE]
canım cok sağolasın gerçekten öyle nasip bu zamanmış.. sen oldun ooo iyide oldun miss gibi bende hep takıpteyım süreçlerini ..ama bı aksılık yıne çıkar dıye ödüm kopuyor pskolojık heralde cnm inş herşey güzel olur artık kavuşayım yeni memişlere kafam oyle durgunkı neden böyle anlayamıyorum agrı sızı olacakmı dıye bıle düşünemiyorum oyle donuk anlamadım nıye boyleyım belkıde olanlardan..

X