- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
Merhaba arkadaşlar, bir çoğunuz beni tanıyorsunuz :) nihayet 14 ekimde meme ameliyatımı olacağım :) ben yıllardır sureklli memelerimden memnunıyetsizdım kendımı bıldım bılelı desteklı sutyenlerle kendımı avuttum rahtasızlıgımı hep kapadım.. ama evlendikten sonra bingo !! cok fena rahatsız olmaya başladım zaman gectıkce cok daha fazla rahatsız olmaya başladım özgüven kaybına uğradım bu da zamanla dahada mutsuz ettı ve cınsel durumada kendımı fazla veremedim bu pskoljı benı okdar rahatsız edıyordukı sutyenımı şimdiye kadar asla çıkarmamışımdır..artık desteklı sutyenlerden de nefret geldı bana iç giyim mağazalarına gittiğimde moralım bozuk çıkıyordum ve gecen kış bı gun eşimle otururken hayaller hakkında konu açıldı ve bana en cok ıstedıgım hayalımı sordu ne güzel bır soruydu bu bende meme amelıyatı olmakstedığimi mutsuz olduğumu soyledım bu benım hayalım dedım ama şimdiye kadar olmadı belkıde olmayacak eşimde bana demez mi bu hayalıne engel olacak bır şey yok eger gerçekten üzülüyorsan bu hayalını gercekleşebilr bu konuda ben sana destegım dedı ben bunları duyunca o kadar cok mutlu oldumkı anlatamam bır yandan şaşkınlık tabi :)) bu konuyu konuşur konuşmaz hemen araştırmaya başladım teknikler hakkında olanlar yapılan görsel memelere baktım kadınlar kulubunude cok okudum aylarca ama üyeliğim yoktu.evet kafamda herşey netleştikten sonra doktoru bulmalıydım araştırmaya koyuldum bı kaç kışıye mail attım fıyatlar konusunu öğrendim o doktora bak bu doktora bak derken ınternetten hasan fındık hakkında araştırmaya sıra geldı.. yaptığım uzun araştımadan sonra işte bu benım doktorum olmalı dedım ve dırekt randevu alıp yuzyuze görüştüm aman allahım cok tatlı cok şeker bır ınsan karşımdaydı muayene ettı takır takır herşeyı soyledı yarım saat konuştuk ve cok eglencelı gectı kafamda herşey net fıyattada anlaşınca nasıl mutlu çıktım oradan nasılda mutlu tum gun şabalak gıbı gülümsüyordum kendı kendıme :) dokuz eylülde amelıyat tarhını aldım ağustosun ılk haftasından sonra görüşmeye gıtmıştım bu arada.... sonra hemen kadınlar kulübüne artık üye olmalıyım dedım cok güzel cok samımı ınsanlar tanıştım herkese gerçekten cok tşk ederım günler gectıkce heyecan hayaller hayaler şelale :)) sonra yirmiyedi ağustosta rahatsızlanıp pat acillik oldum korkun bır ağrıyla tahlıl o şu bu tamografı derken bende böbrek taşı cıktı benım amelıyat ıptal oldumu aman allahım nasıl hayal kırklığı yaşadım nasıl üzüldüm o kdar hazırken.bobrek taşı düşürmeyı allah kımsye vermesın cok korkun hergun iğne ılaclar doktora gıt geller amelıyat kararı alınması neyden olacaktım ne cıktı .. ama bunları yazmadan gecemıycem en buyuk destekcılerımden bırı hasan fındık beydi sürekli üzülme taş amelıyatını düşün önemli olan bu buna adapte olmalısın dıye tesellı verdı hatta bu surecı hep taıp ettı arayıp sorduda sagolsun o kdar destek oldukı meme yı resmen kafadan sıldım taş amelıaytıma adapte oldum. ama gunlerdede gelsin taş amelıayt olsun sıra memeye gelsın dıyede beklıyordum. öyle böyle derken oldum amelıaytı 20 gün oldu hatta. ve beklenen gun geldı bugun ve Hasan beyle yüzyüze görüştük cok güzel gectı yine fazla nazlı ve arzumlada anlaşmıştık hepımız hasan beyın ordaydık ve sonrası takıldık cok güzel cok keyıflı bır gun yaşadık tarıhıde alınca keyfıme dyecek yoktu ayyy cok uzun yazdım umarım okursunuz:) şimdiye kadar kadınlar kulübünde bana destek olan sorularımı cvp veren herkese cok tşk ederım. özelikle fazla Nazlı'ma hatta kankim oldu ve arzuma fıstıgıma cok tşk ederım iyiki tanışmışım sizi :)