• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Neşeliyle nişanlısının bohçaları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cengelliigne

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
861
435
648
İstanbul
kızlar geçtiğimiz cumartesi nişanımız oldu, herşey çok güzel geçti. Bana gelen bohçayı sizlerle paylaşmak istiyorum. ben öyle tülbent, çetik, seccade türü hiçbişey istemedim. sadece kullanacağım bikaç şey alınsın istedim.
nişan kıyafetimle ilgili daha önce topic açmıştım onun da linkini tekrar paylaşayım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...04185-dantelle-satenin-bulusmasina-bakin.html
saçımı da ensede dağınık topuz yaptırdım. kalın siyah likit çektirdim kırmızı ruj sürdüm. dış çekim fotoğraflarında da kısa kürk, siyah tüllü saç aksesuvarı, siyah eldiven kullandım.o fotoları daha almadım ama son derece nostaljik oldu :))

yüzük tepsimiz, elbisem de kırmızı siyah olduğu için tepsiye kırmızı siyah incecik kurdeleler bağladım
$DSC06898.jpg

bohçam, çiçeğim,çikolatam
$IMG_3558.jpg

pastamız ve görümcemin hediye olarak yaptırdığı kurabiyeler
$IMG_3702.jpg $IMG_3666.JPG

iç çamaşırları,havlu ve lizözüm (bunu da istemiycektim ama krem rengi olunca sırıtmaz diye düşündüm :p)
$DSC07052.jpg Eki Görüntüle 377040 Eki Görüntüle 377046

saten gecelik-pijama takımı ve günlük sabahlık-pijama takımı
Eki Görüntüle 377059 $IMG_3749.jpg $DSC07055.jpg

meşhur tüylü terlikler, evde giymek için aldığım babetler, makyaj malzemeleri, parfümüm ve engilish home banyo setim
$IMG_3745.jpg $IMG_3742.jpg $IMG_3743.jpg

nişanlıma aldıklarımızı da paylaşayım size fikir olsun. bizim burda kız tarafı erkek tarafına nişan kurabiyesi verir. bohçanın yanındaki nişan kurabiyesi
$DSC06892.jpg $DSC06893.jpg $DSC06896.jpg

işte böyle kızlarr. çiçek çikolata da dahil olmak üzere herşeyi ben seçtim. sormak istediğiniz bişey olursa bilgi verebilirim :nazar:

Eklentiler

• $IMG_3746.jpg
    $IMG_3746.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 219
Son düzenleme:
çok güzel canım.
bu arada erkek için alınan pijama takımının aynısını ben sözlüm için aldım.
zevklerimiz aynıymış :)

tebrık ederım allah mutlu etsın cnm ama sunu sölemeden gecemıcem donlarına kadar acıp cekmen bnce pek hos olmamıs

maşallah cook beğendim Allah mutlu mesut etsin
keşke nişan zamanıma geri dönebilsem daha cok özenirdim bohçalara:23:

:nazar: canım güle güle kullan ben aslında seni de merak ediyorum nasıl oldun saçını nasıl yaptırdın kıyafetin nasıl oldu mesaj atarsın bi ara artık :D

her şeyin çok güzel olmuş english home banyo setini ben de ne zamandır arıyorum almak için de bu seninkine denk gelmedim bi türlü. farklı spa setleri falan var ben bu seninkini istiyorum bakalım belki karşıma çıkar bi yerde :D

Güle güle kullan tatlım çok güzeller :) Bana bu bohça işi çok saçma geliyor yaaa :)

:nazar: canım güle güle kullan ben aslında seni de merak ediyorum nasıl oldun saçını nasıl yaptırdın kıyafetin nasıl oldu mesaj atarsın bi ara artık :D

her şeyin çok güzel olmuş english home banyo setini ben de ne zamandır arıyorum almak için de bu seninkine denk gelmedim bi türlü. farklı spa setleri falan var ben bu seninkini istiyorum bakalım belki karşıma çıkar bi yerde :D

spa setleri internet sitesinde satılsa iyi olur aslında. facebooka sayfasından takip ettiğim kadarıyla online alışverişi geliştiriceklermiş umarım bu tür şeyleri de eklerler :)

Güle güle kullan tatlım çok güzeller :) Bana bu bohça işi çok saçma geliyor yaaa :)

canım istemezsen yapmazsın. sonuçta sen nişanlanıyorsun senin istediğin gibi olmalı. istemiyorsan yapma bence :)

kurabiyelere bayıldım :))

teşekkür ederim, kurabiyeleri ben de çok beğendim :)

hepsii çokkk gzelll hele gecelik iç çamaşrııı wwuuuuuuuwww baylyrm byle şeylereee:1::1:

Bnde 1 yıl snra inş.bu hazrlklara grcem yaaaaaaaaa:54:

hepsii çokkk gzelll hele gecelik iç çamaşrııı wwuuuuuuuwww baylyrm byle şeylereee:1::1:

Bnde 1 yıl snra inş.bu hazrlklara grcem yaaaaaaaaa:54:

tüylü terlikler çok tatlı yaa. mutluluklar dilerim

Hepsi çok güzell , güle güle kullanın :) Allah tamamnı erdirir inş. :16:

çok teşekkürler kızlarrr daha güzelleri sizlerin olsun. tüylü terlikleri ben başta istememiştim yengem ısrar etmişti al diye. ama şimdi gecelik takımıyla beraber gözüme hoş görünüyor :16:

bu konuyu açalı 9 ay olmuş. zaman ne çabuk geçiyo ya neler neler geçti bunların üstünden :) tüylü terlikleri hiç giymedim daha. saten pijama takımlarını da 1-2 kere giydim :30:

Back