nescafenin zayiflattigini biryerlerden okumustum ama ne kadar dogru bilmiyorum aranizda bilgisi olan varsa sevinirim sabahlari ac karnina kahvalti yerine sekersiz veya tatlandiriciyla isteyen birazda süt katabiliyormus bilgisi olan paylasirsa sevinirim.Ben iki cocuk annesiyim iki tane normal dogum gecirdim ve ister istemez kilo aliniyor ikinci cocugumu gecen sene dogdu ve mayis 2009da tam 75 kiloydum izine gidecektim bir sene önce hamile olarak gittigimde herkes bana ne kadar kilo almissin diyorlardi bu senede izine kilolu gitmemek icin izine gitmeden bir ay önce diyet yapmaya karar verdim mayis ayinda ekmegi ve sekeri keserek diyete basladim ve yemeklerden önce lahana suyu iciyordum ve bir ay sonra tartida kendimi 69 olarak gördüm bu beni cok mutlu etti devam ettim ve izinde 65 kiloydum herkes bana ne kadar zayiflamissin diyorlardi ve mayis ayinda agustos ayina kadar 12 kilo vermistim agustos ayinda 63te kaldim ve dört aydirda kilo almiyorum yine ekmek yemiyorum seker yok sadece tatlandirici ama biraz daha vermek istiyorum simdide dogadan form cayini deniyorum bakalim faydasi olacakmi