Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nescafe Zayiflatiyormu...
- Konu Sahibi hasret25
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- diyet kilo verme nescafe zayıflama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben her sabah kahvaltida iki fincan iciyorum büyük fincan icine light süt damlatiyorum iki tanede tatlandiriciyla iciyorum ne selülit var ne abur cubur atistirmalarim kaldi normal ögünümü yiyyorum sonrada canim birsey istemiyor ama zararini görmedim uzun zamandir icerim kahveyi peki bir sorum olacakti greyfurt suyu sabah ac karnina icilince zayiflatiyormu bilgisi olan varmi
- 8 Ocak 2009
- 100
- 0
- 96
- 39
hergün mutlaka 3 fincan içerim.
1 çay kaşığı süt tozu ve tatlandırıcı ile.
iştah kestiği doğru,a.s
hiç selülüt yapmadı bende.
karnım acıktımı içiyorum bir fincan tok tututyor.
metobalizmayıda acayip hızlandırıyor.nescafem bitmeden soluğu wc de alıyorum ben.kaydirigubbakcemile3
1 çay kaşığı süt tozu ve tatlandırıcı ile.
iştah kestiği doğru,a.s
hiç selülüt yapmadı bende.
karnım acıktımı içiyorum bir fincan tok tututyor.
metobalizmayıda acayip hızlandırıyor.nescafem bitmeden soluğu wc de alıyorum ben.kaydirigubbakcemile3
Ben de bununla ilgili çok şey okudum. Kahve metabolizma hızını arttırdığı için özellikle spordan önce içildiğinde zayıflatma etkisi varmış. Ancak herşeyin çoğu zarar tabiki. Bardak bardak kafeinli şeyler içerseniz uykusuzluk, mide rahatsızlıkları, kemik yoğunluğunda azalmalar... vs meydana geliyor.
Bende bağırsak tembelliği var. Her sabah aç karnına içtiğim bir bardak kahve bu sorunu ortadan kaldırdı mesela. Herkeste aynı işe yarar mı bilmiyorum.
Ayrıca kahve vücutta su tutmaz. Aksine fazla su atımına yol açar. Zaten selülitlere yol açmasının nedeni de bu.
Bende bağırsak tembelliği var. Her sabah aç karnına içtiğim bir bardak kahve bu sorunu ortadan kaldırdı mesela. Herkeste aynı işe yarar mı bilmiyorum.
Ayrıca kahve vücutta su tutmaz. Aksine fazla su atımına yol açar. Zaten selülitlere yol açmasının nedeni de bu.
Son düzenleme:
Türk kahvesi için nescafeden daha yararlı a.s
vereliniortak
Ben her sabah nescafe şekersiz içerim. İştah kesiyordur doğrudur ama Selülit yapıyor malesef. Bu kadar vücuda kafein de yüklemek iyi değil en iyisi türk kahvesi.
S
sims3
Ziyaretçi
kahve ile zayıflanmaz. selulit de yapar kilo da yapar. zayıflamak için biberiye kekik yersiniz. metabolizmayı canlandırır. kekik triod hormonu çalıştırır. kahve toksit yapar . kandaki asit miktarı düşerse kişi daha rahat zayıflar. toksit arttıkça kanın asitliği artar. kan zaten daima asit özelliğinde dir de bunu daha azaltmak için, maydanoz gibi kanı temizleyen toksitleri atan kanın asitlğini azaltan yiyecekler tercih edilebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
beni çok zayıflatıyodu nekadar yesemde kilo almıyodum ...ama çok kahve içiyodum geneldede sade içerdim bazen sabah aç karnına ailem çok kızardı kanını emiyo bu senin gittikçe zayıflıyosun derlerdi haklılarmışta ...yavaş yavaş azalttım şimdi çok uzun zamandır içmiyorum kilo almaya başladım artık yediğim yarıyo maşallah ...
beni zayıflatıyodu ama başkasına etki edermi bilemem..
beni zayıflatıyodu ama başkasına etki edermi bilemem..