Sosyal medyadan nereye yazmam lazim tam olarak anlayamadimSosyal medyadan sikayet edin. Aninda cozerler problemi.
Twitterda hizmet saglayiciniza acik mesaj atin. Sikayetvar.coma yazin vs.Sosyal medyadan nereye yazmam lazim tam olarak anlayamadim
FAcebook,twitterda resmi sayfalarına ve şikayetvar sitesine de yazın,hemen dönüş yapıyorlar.Sosyal medyadan nereye yazmam lazim tam olarak anlayamadim
Super fikir sagolun kizlar hemen yaziyorum twitter kullanmiyorum ama faceden yazarim hemenFAcebook,twitterda resmi sayfalarına ve şikayetvar sitesine de yazın,hemen dönüş yapıyorlar.
+1Twitterda hizmet saglayiciniza acik mesaj atin. Sikayetvar.coma yazin vs.
Ben taahhut verdigim icin cikamiyorum aralik 2018 e kadar hemdeAynı sorun bizde de var. Kablo problemi varmışmış. Eşim gitti. Çözüm yok. Ben gittim. Çözüm yok. Beraber gittik yine olmadı. En sonunda başka operatöre geçeceğiz o olacak.
Sosyal medyada şikayet yapın anında dönüyorlar twitter dan yapın özellikle daha çabuk dönüyorlar yıllar önce 1-2 ay arası net bir koptu bi türlü yapılamadı daha sonra karşı taraf arayıp kullanmadığınız aylar için fatura çıkmayacak dedi gerçekten de çıkmadı çünkü kullanılmadı.Iyi aksamlar kizlar kisaca anlatayim sorunumu bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen:
Kizlar biz baska bir sehre tasindigimiz icin internetimi naklettirmek icin 15 gun once telefonla arayip kayit olusturdum,oncesinde gelip sabit hat cekmeleri gerekiyordu sinyal ordan aliniyor diye fakat dort bes gun de anca gelip hatti cektiler, tamam netim gelir dedim ama on gundur yok,gun asiri arayip yardim istiyorum ama sikayet kaydi olusturmaktan baska yaptiklari bir sey yok,aylik 100 lira oduyorum (25 sabit hat,76 internet) suan 1. Siniflari da okuttugum icin acil nete ihtiyacim var,telefonda paketim bitti zar zor giriyorum Allah bilir ne kadar fatura oderim,nereye basvurmaliyim bunlar kullanmadigim gunlerin parasini da catir catir alirlar biktim valla seytan diyor tamamen kapat o da olmuyorsizce ne yapayim sikayet etmek ise yarar mi?
Twitter kullanmiyorum ama faceden sikayet ettim sikayet vara sikayet ettim artik ise yarar mi bilmiyorum,en son mudurluge gidip sikayet edicem herhalde,bu ttnetten beladan baska bir sey degil yaSosyal medyada şikayet yapın anında dönüyorlar twitter dan yapın özellikle daha çabuk dönüyorlar yıllar önce 1-2 ay arası net bir koptu bi türlü yapılamadı daha sonra karşı taraf arayıp kullanmadığınız aylar için fatura çıkmayacak dedi gerçekten de çıkmadı çünkü kullanılmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?