• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereye sikayet edebilirim(internet problemi)

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.843
29.165
798
Iyi aksamlar kizlar kisaca anlatayim sorunumu bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen:

Kizlar biz baska bir sehre tasindigimiz icin internetimi naklettirmek icin 15 gun once telefonla arayip kayit olusturdum,oncesinde gelip sabit hat cekmeleri gerekiyordu sinyal ordan aliniyor diye fakat dort bes gun de anca gelip hatti cektiler, tamam netim gelir dedim ama on gundur yok,gun asiri arayip yardim istiyorum ama sikayet kaydi olusturmaktan baska yaptiklari bir sey yok,aylik 100 lira oduyorum (25 sabit hat,76 internet) suan 1. Siniflari da okuttugum icin acil nete ihtiyacim var,telefonda paketim bitti zar zor giriyorum Allah bilir ne kadar fatura oderim,nereye basvurmaliyim bunlar kullanmadigim gunlerin parasini da catir catir alirlar biktim valla seytan diyor tamamen kapat o da olmuyor:( sizce ne yapayim sikayet etmek ise yarar mi?

Aynı olay bizim de başımıza geldi , kullanmadığınız günlerin parasını almıyorlar içiniz rahat olsun .
En sonunda yollarımızı ayırdık ve kurtulduk tabi .

Bu şekilde adsl kullanmak yerine artık mobil internet çözümleri var. Neden öyle birşey düşünmüyorsunuz?

Kizlar tahayyut verdigim icin bir yil daha kullanmam lazim yoksa 300 kusur lira odemem lazim:( benim daha oncede ayni sey nakil sirasinda basima gelmisti valla catir catir almislardi kullanmadigim gunlerin parasini:(

Turk telekoma yazdim faceden ama direk sayfada paylasilmiyor mesaj yazdim bakalim geri donus olacak mi:(

Aynı sorun bizde de var. Kablo problemi varmışmış. Eşim gitti. Çözüm yok. Ben gittim. Çözüm yok. Beraber gittik yine olmadı. En sonunda başka operatöre geçeceğiz o olacak.

Aynı sorun bizde de var. Kablo problemi varmışmış. Eşim gitti. Çözüm yok. Ben gittim. Çözüm yok. Beraber gittik yine olmadı. En sonunda başka operatöre geçeceğiz o olacak.
Ben taahhut verdigim icin cikamiyorum aralik 2018 e kadar hemde:( yoksa inan su ttnetten biktim bes dk bile durmam ama 300 kusur ek para odemem lazimmis:(

Iyi aksamlar kizlar kisaca anlatayim sorunumu bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen:

Kizlar biz baska bir sehre tasindigimiz icin internetimi naklettirmek icin 15 gun once telefonla arayip kayit olusturdum,oncesinde gelip sabit hat cekmeleri gerekiyordu sinyal ordan aliniyor diye fakat dort bes gun de anca gelip hatti cektiler, tamam netim gelir dedim ama on gundur yok,gun asiri arayip yardim istiyorum ama sikayet kaydi olusturmaktan baska yaptiklari bir sey yok,aylik 100 lira oduyorum (25 sabit hat,76 internet) suan 1. Siniflari da okuttugum icin acil nete ihtiyacim var,telefonda paketim bitti zar zor giriyorum Allah bilir ne kadar fatura oderim,nereye basvurmaliyim bunlar kullanmadigim gunlerin parasini da catir catir alirlar biktim valla seytan diyor tamamen kapat o da olmuyor:KK43: sizce ne yapayim sikayet etmek ise yarar mi?
Sosyal medyada şikayet yapın anında dönüyorlar twitter dan yapın özellikle daha çabuk dönüyorlar yıllar önce 1-2 ay arası net bir koptu bi türlü yapılamadı daha sonra karşı taraf arayıp kullanmadığınız aylar için fatura çıkmayacak dedi gerçekten de çıkmadı çünkü kullanılmadı.

Sosyal medyada şikayet yapın anında dönüyorlar twitter dan yapın özellikle daha çabuk dönüyorlar yıllar önce 1-2 ay arası net bir koptu bi türlü yapılamadı daha sonra karşı taraf arayıp kullanmadığınız aylar için fatura çıkmayacak dedi gerçekten de çıkmadı çünkü kullanılmadı.
Twitter kullanmiyorum ama faceden sikayet ettim sikayet vara sikayet ettim artik ise yarar mi bilmiyorum,en son mudurluge gidip sikayet edicem herhalde,bu ttnetten beladan baska bir sey degil ya:(

Bugun yine aradim turk telekomu yeniden sikayet kaydi olusturdular valla saka gibi,ozellikle ariyorum denemek maksatli,siz benimle dalgami geciyorsunuz dedim ama hic orali bile olmadilar.

Back
X