neresi daha cazip?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar ben ya antep yada orduya gidicem, sadece karar veremedim..

siz olsaniz nereyi secerdiniz??

neresi daha yasanilir? iki yerdede (kiz) kuzenim var okuyan.. ikiside kiraci, ikiside kabul ediyor beni, ev arkadasi olabiliriz diye.. hatta bu fikri onlar aklima yatirdilar..

İki tarafıda bilmiyorum ancak Ordu daha iyi gibi. Birde Gaziantepte çok fazla Suriyeli gelmiş. Bilemiyorum ama ben rahat edemezdim galiba.

Kesinlikle ordu derim ben:KK55: orda gayet yakışıklı tipler bulabilirsin tek kriter buysa:KK8:

Antep gelışmiş ve büyük bir şehır .Şahsen kendıme adıma söyleyım ben istanbulda yasıyorum ve alıştım artık buyuk sehırlere küçük bir şehre gittiğimde yapamam zorluk çekerım gıbıme gelıyor .

Anladım tatlım sadece takıldım sana eğitim içinmi gidiyorsun

hayir yeni bir Hayat kurmak icin, Yurt disinda yasiyorum ben ve cok sorunlu bir hayatim var, yeni birseyler denemek icin, icimde kalmasin diye gitmek istiyorum, beni tutan hic birsey yok cunku yasadigim yerde, calisicam, is bulucam, zaten idarelik biraz birikmisimde var, baktim olmadi geri dönerim diyorum.. en azindan denemis olurum.. acabalar, keskeler kemirmez beynimi..

önce bi ziyarete git ona göre karar ver o zaman
ama ordu yeşillik güzel bi yer denizde var
antep gelişmiş ama normal bi şehir bence

antep daha mi büyük ve gelismis ordudan?
Antep ta
hayir yeni bir Hayat kurmak icin, Yurt disinda yasiyorum ben ve cok sorunlu bir hayatim var, yeni birseyler denemek icin, icimde kalmasin diye gitmek istiyorum, beni tutan hic birsey yok cunku yasadigim yerde, calisicam, is bulucam, zaten idarelik biraz birikmisimde var, baktim olmadi geri dönerim diyorum.. en azindan denemis olurum.. acabalar, keskeler kemirmez beynimi..
Ozaman kuzenlerini bi ziyaret et iş olanaklarına bak neresi içine sinerse orayı tercih et ben olsam öyle yapardım heralde ordu antepe göre daha küçük ama sewimli insanları çoook candan we tatlılar.. antepliler yanlış anlamasın aman:KK54: orasıda güzel büyük bi şehir

iki yere de git ve 2şer hafta kal ona görede karar ver.yurtdışında yaşadım diyorsun sana tavsiyem rahat hareket edebileceğin bir yerde yaşa.zira ülkemizde mahalle baskısı diye bir kavram var.:KK12:

ordu benim komşu memleketim :KK3: açıkçası ben deniz olmayan yerde zor yaşarım gibi geliyor bana..alışılmışlık söz konusu.

Antep ta

Ozaman kuzenlerini bi ziyaret et iş olanaklarına bak neresi içine sinerse orayı tercih et ben olsam öyle yapardım heralde ordu antepe göre daha küçük ama sewimli insanları çoook candan we tatlılar.. antepliler yanlış anlamasın aman:KK54: orasıda güzel büyük bi şehir

antepliler duyduguma göre cok mert insanlarmis, tanidigim yok hic antepli, ordulu taniyorum ve onlarda genel olarak zararsiz insanlar.. yurdum insani iste :KK51: benim ailem, kökenim egeli..

Back
X