• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nerenk balyaj

Biraz açık omuş..saçından yer yer 1 yer yer de 2ton ve küllü bir ton olmasını istediğini söyleseydin keşke...

Şimdi bu saça nezaman koyu renk boyatmalıyım istemiyorum begenmedim hiç sacım boya tutarmı çok moralim bozuldu naptim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uçlar yanmış galiba neyle düzelicek of kızlar nolur yardım edin bana kestirmeden düzelirmi buyanık yerler

Uçlar yanmış galiba neyle düzelicek of kızlar nolur yardım edin bana kestirmeden düzelirmi buyanık yerler

canım maalesef yanmış yerler pek düzelemiyor çok aşırı yanmamışsa bakım yap saç yağlarıyla, kestiririm birşey olmaz diyosan kestir tabiki.. bu arada arkadaşlara katılıyorum sanki cila atılsa çok güzel olcak gibi duruyor hem geçiş olur hemde rengi birazck koyulaşır doğal durur

Cilayı kendim atabilirmiyim boyadan anlanlayan arkadaşlar acil yardim edin bana neolur gitmem bidaha kuaföre falan kendim yapabilecegm bi cila tarifi verin ne olur sacima göre resim var

Pişman oldum ben zaman geri gelsin niye yaptırdim güzelim saçlarım gitti pişmanligimın resmi

Şu rengi biraz koyultacak birenk söyleyin bana nerenk boya alayım bide sacım dün acıldı bugün boyasam olurmu yanmısuçlar daha kötümü olur

Bence cok guzel olmus neyini begenmedin ki?

İlk halimı gúzel son halımı ona göre boyaticam

Eklentiler

• 20140816_112246-1.jpg
    20140816_112246-1.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 45
Back