- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
:) yani ne desem bilemedim kadife gibi simsiyah uzun harika saclar var acayip bir hava katmis. ben olsam para verseler yaptırmazdim balyaj
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boya canım saçlarım ama kendi rengimde aynı gibi yaptırmıyayım mı olmaz mı sence nebilim biraz renk gelir belki diyorum
Metalik gri =)......
Saçların çok güzel gerçekten baya hoş sağlıklı duruyor senin tarzını bilmiyorum ama kırmızı balyaj istersen böyle bi model varEki Görüntüle 1209898
Eki Görüntüle 1209900
Ne bilim sarı istersende şunu buldum
Eki Görüntüle 1209903
çok sık bakmadım belki sırıtabilir belki tarzın değil diye olmadı bunların daha sık olanını yaparsın canım ins bi fikir olur en azından :)
boyle cok havali olmuş valla ya hatta hayalimdeki sac. ama insan sıkılıyor. baska seyler ariyor sen de haklısın cnm ama balyaj ne bileyim güvenmesi zor bi is degil mi
Saçların çok güzel gerçekten baya hoş sağlıklı duruyor senin tarzını bilmiyorum ama kırmızı balyaj istersen böyle bi model varEki Görüntüle 1209898
Eki Görüntüle 1209900
Ne bilim sarı istersende şunu buldum
Eki Görüntüle 1209903
çok sık bakmadım belki sırıtabilir belki tarzın değil diye olmadı bunların daha sık olanını yaparsın canım ins bi fikir olur en azından :)
http://www.bayanlarsayfasi.com/wp-content/uploads/2013/07/Uzun-siyah-balyajlı-saç-modeli.jpg soyle bisey olabilir hatta fotoyu kuaföre göster bence. diplerden baslamiyor balyaj. ya da isilti midir neyse artik
Bende soyle birsey yaptircam foto nasil atiliyor bilmyorm ama birce akalayin uclardaki balyaji gibi yaptircam canim
Evet birçenin sacını biliyorum ama benimki uzun ve katsız canım karar vermek ne zormuş bulamadım bir türlü neyapsam artık kuaför neyaparsa evet diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?