• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nerenk balyaj

Melek gibiydi

ben budünyadan degilim
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.432
262
363
Sacım koyu renk burenk saça nerenk balyaj arkadaşlar önerileriniz çok önemli burenk sacı olup balyaj atıran varmı yarın atılıcak acil yardımcı olun bana saçma sapan olmasın bide daha önce yaptırmadım hiç fikrim yok bide acaba yakışırmi foto koydum bi bakın olurmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407268484623.jpg
    $1407268484623.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 136
  • $1407268501241.jpg
    $1407268501241.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 142
:) yani ne desem bilemedim kadife gibi simsiyah uzun harika saclar var acayip bir hava katmis. ben olsam para verseler yaptırmazdim balyaj

:) yani ne desem bilemedim kadife gibi simsiyah uzun harika saclar var acayip bir hava katmis. ben olsam para verseler yaptırmazdim balyaj

Boya canım saçlarım ama kendi rengimde aynı gibi yaptırmıyayım mı olmaz mı sence nebilim biraz renk gelir belki diyorum

Bişey daha diycektim düz balyajmı krape balyajmı daha iyi duru ya kafa karıştı napıcam ben :-(

Saçların çok güzel gerçekten baya hoş sağlıklı duruyor senin tarzını bilmiyorum ama kırmızı balyaj istersen böyle bi model varEki Görüntüle 1209898
Eki Görüntüle 1209900

Ne bilim sarı istersende şunu buldum
Eki Görüntüle 1209903

çok sık bakmadım belki sırıtabilir belki tarzın değil diye olmadı bunların daha sık olanını yaparsın canım ins bi fikir olur en azından :)

Boya canım saçlarım ama kendi rengimde aynı gibi yaptırmıyayım mı olmaz mı sence nebilim biraz renk gelir belki diyorum

boyle cok havali olmuş valla ya hatta hayalimdeki sac. ama insan sıkılıyor. baska seyler ariyor sen de haklısın cnm ama balyaj ne bileyim güvenmesi zor bi is degil mi

Saçların çok güzel gerçekten baya hoş sağlıklı duruyor senin tarzını bilmiyorum ama kırmızı balyaj istersen böyle bi model varEki Görüntüle 1209898
Eki Görüntüle 1209900

Eki Görüntüle 1209903

çok sık bakmadım belki sırıtabilir belki tarzın değil diye olmadı bunların daha sık olanını yaparsın canım ins bi fikir olur en azından :)

Oy oy bunedir canım bunu yapacak kuaför yok burda varsada servet isterler galiba ay bayıldım bu

boyle cok havali olmuş valla ya hatta hayalimdeki sac. ama insan sıkılıyor. baska seyler ariyor sen de haklısın cnm ama balyaj ne bileyim güvenmesi zor bi is degil mi

Hayalindeki saçmı yok canım ya ne saçlar var benimki sıradan düz bi saç işte eminimki senin saçla yakıyodur

Eki Görüntüle 1209900

Eki Görüntüle 1209903

İlk resim beni bende aldı bunu yapabilirmi kuaför yarın göstericem bakalım nediycek

Arkadaşlar ben balyajı sadece uçlarda düşünüyorum ama nasıl olmalıki dogal dursun bilemedim

Kimse bi şey yazmıcak galiba kaldım böyle:O

Bende soyle birsey yaptircam foto nasil atiliyor bilmyorm ama birce akalayin uclardaki balyaji gibi yaptircam canim

Bende soyle birsey yaptircam foto nasil atiliyor bilmyorm ama birce akalayin uclardaki balyaji gibi yaptircam canim

Evet birçenin sacını biliyorum ama benimki uzun ve katsız canım karar vermek ne zormuş bulamadım bir türlü neyapsam artık kuaför neyaparsa evet diycem

Evet birçenin sacını biliyorum ama benimki uzun ve katsız canım karar vermek ne zormuş bulamadım bir türlü neyapsam artık kuaför neyaparsa evet diycem

Himm anladim hadi hayirlisi kuzucumm :)

Pişman oldum ben zaman geri gelsin niye yaptırdim güzelim saçlarım gitti pişmanligimın resmi

Eklentiler

• $1407350191331.jpg
    $1407350191331.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 64
Back