Nerenin Göcmenisiniz

nerenin göcmenisiniz???

• Ankete Katılan
    236
bende romanya göçmeniyim babanem ve dedem gelmiş atatürk ün getirdiği son posta.

2004 yunanistadan göçmeniyim

Seceneklere Yunanistan eklememisin bende yazayimsenağlama Yunanistanin Makedonya bölgesinde Kilkis sehirinden goc etmisiz

baba tarafı bulgaristan anne tarafı makedonya işte ortaya bnden bi karışık çıkmış ay bu kdar gözmen olduğunu bilmek süperr seviyorum sizi canlarıımmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:

arkadaslar herkeze iyi geceler mutlu kalinkaydirigubbakcemile3

yunanistan gümürcine benim dedemler ordan gelmişler edirne keşana yerleşmiilerr annemde tekirdağlı ama gacallll........ eşimde bulgaristan eski cumalı

bende bulgaristan göçmeniyim 1989 yılında gelmişiz türkiyeye istanbul avcılarda yaşıyoruz burda bir sürü göçmen var

Babamlar Gürcistan göçmeni (ARTVıN gürcüsü)

Annemler Bulgaristan göçmeni (Eskişehir'e yerleşmişler)

Ben de bu durumda melez oluyorum zannımca :KK66:

Annem selanik karacaova dan mübadele zamanında göçmüs ve has pomaktır ..
Babamsa bulgaristan eskicuma'dan opuyorumnanaktan
Valla bende seviyorum göçmenleri sultangazide oturuyorum ve ilkokulda öğretmenimiz dahil herkes göçmendi bulgaristan göçmeni 50 kişilik sınıfta göçmen hariç bi 10 kişi vardı herhalde

Bir şarkıdan nakarat
Bulgaristan macırları amanda ammannn
Geçiyorlar sınırlarııı amanda ammaaaann hihoyyyt

Son düzenleme:
Baba tarafı ahıska anne tarafı kafkas göçmeni ilk Ardahan Halilefendi mahallesine yerleşmişler ordan sapanca

Son düzenleme:
ben iskeçe yunanistan doğumluyum annem tabaklıdan babamda yuvanovalı ama iskeçede arabacıköyde bekirlide yaşayan akrabalarım war

Benim ananem rusya kazandan babaanem yunanistan selanikten göçmüşş...
Biri trakyaya biri istanbula gelmiş...Ben karışık yani:):)

yunanistan-selanik
mübadele zamanında göçmüş büyüklerimiz istanbulun anadolu yakasının en güzel yerini
parsellemişler::))) babanem hala bi yunan evinde oturuyor tarihi eser gibi çok seviyorum o evi

anne ve babamın büyükleri saraybosnadan göç etmişler,
anlıcaanız katıksız boşnak oluyoruz,
hep aklıma gelir ,topici görünce de içim cız etti,
orada çok akrabamız kalmış,keşke bigün görüşme şansımız olsa:gitme:

Ne kadar da cok göcmen varmıs yavv .. :))

Son düzenleme:
X