Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
baba tarafı bulgaristan anne tarafı makedonya işte ortaya bnden bi karışık çıkmış ay bu kdar gözmen olduğunu bilmek süperr seviyorum sizi canlarıımmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:
Annem selanik karacaova dan mübadele zamanında göçmüs ve has pomaktır .. Babamsa bulgaristan eskicuma'dan opuyorumnanaktan Valla bende seviyorum göçmenleri sultangazide oturuyorum ve ilkokulda öğretmenimiz dahil herkes göçmendi bulgaristan göçmeni 50 kişilik sınıfta göçmen hariç bi 10 kişi vardı herhalde
Bir şarkıdan nakarat Bulgaristan macırları amanda ammannn Geçiyorlar sınırlarııı amanda ammaaaann hihoyyyt
yunanistan-selanik mübadele zamanında göçmüş büyüklerimiz istanbulun anadolu yakasının en güzel yerini parsellemişler::))) babanem hala bi yunan evinde oturuyor tarihi eser gibi çok seviyorum o evi
anne ve babamın büyükleri saraybosnadan göç etmişler, anlıcaanız katıksız boşnak oluyoruz, hep aklıma gelir ,topici görünce de içim cız etti, orada çok akrabamız kalmış,keşke bigün görüşme şansımız olsa:gitme: