Nerenin Göcmenisiniz

nerenin göcmenisiniz???

• Ankete Katılan
    236
slm bu siteye bu siteye yeni üye oldum ve çok hoş sohbetlerin oldugunu görüyorum.bizde yugoslavya göçmeniyiz..iştip ve drava tarafından..

benimde dedemler bulgaristandan gelmişler çocukken ..1932 filan.
eşimde selanik göçmeni dedeleri gelmiş.....

benimde dedem drama ve anneannem ise selanik den gelmeler .selanik ve kavalayi gidip gordum insallah dramayada gidecegim. cok guzel yerler .

benim dedemler selanik göçmeni. hatta annemin babaannesi hep anlatırdı, atatürkle aynı gemide geldiklerini...

selam kızlar bende bulgaristan göçmenıyım 1989 geldık burgaz danım
istanbulda oturuyıruz bulgarıstan çok guzel bır ulke tatıl için gıdılır bız gıdıyoruz öp

benim annem romanya
babam kafkasya göçmenlerinden...

benim göçmenliğim sadec babaannne tarafındann bu bile yetiyo kızlar sarışınlığımı göçmen msin diyor

benim göçmenliğim sadec babaannne tarafındann bu bile yetiyo kızlar sarışınlığımı göçmen msin diyor

a.s.a.s.a.s.evt sarışınlık direk göçmenmisin sorusu yöneltiliyor hele birde renkli gözlüysen ben göçmenim ddiye bağrıyorsun

Selanik' i neden eklemediniz arkadaslar? Askolsun yani. Ben baba tarafından selanik göçmeniyim ve göçmen özelliklerini de taşıyorum :)

Ama sarışın değilim yine de once almancı zannediyorlar beni. Tenim ve dış görünüşüm ile belli ediyorum sanırsam :)

Babannemler Kırım göçmeni, anne tarafım ise Bulgaristan göçmeni. Her iki taraftan da göçmen bir ailenin kızıyım!!

babamın dedeleri gürcistandan göçmüş gelmişler artvine gürcüyüm bende

X