• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

Mangoda indirim var ama elle tutulur pek bişe yok:68:
Mango olsun taştan olsun diyenlere var tabi
Ben bu indirimden bi çanta kaptım o kadar

arkadaşlar bu fırsat sitelerine ne kadar güvenilir
beni biraz bilgilendirirmisiniz acaba özellikle grupfonideki güzellik kampanyalarıyla ilgili :)

Bir site keşfettim arkadaşlar modapink.com diye ,cok begendigim çantalar var sipariş verdim bakalım ,geldiginde sizlerle paylaşırımm.

Accessorize ne zaman indirime girer kızlar biliyormusunuz almak istediğim çok şey var ama indirim günlerini bilmiyorum sitesinde çok daha indirimli ürünler ama buraya gelene kadar baya bir fiyat farkı oluyor malesef:43:

modapink.com a 75 üye yaptıran herkese bir sürü hediye veriyorlar ,sizlerle paylaşmak istedim ,haydi birlikte başlayalım kim ne alacak görelim ,mart ayına kadar geçerliymiş ,kazandıgınız hediyeleri paylaşırmısınız ? haydi kolay gelsin
benim hedefim bu çanta...

$75 ÜYE.jpg

************* a 75 üye yaptıran herkese bir sürü hediye veriyorlar ,sizlerle paylaşmak istedim ,haydi birlikte başlayalım kim ne alacak görelim ,mart ayına kadar geçerliymiş ,kazandıgınız hediyeleri paylaşırmısınız ? haydi kolay gelsin
benim hedefim bu çanta...

Eki Görüntüle 116948

75 üyeyi nerden bulabilirizki bence biraz yüksekten atmışlar:26:

arkadaşlar bu fırsat sitelerine ne kadar güvenilir
beni biraz bilgilendirirmisiniz acaba özellikle grupfonideki güzellik kampanyalarıyla ilgili :)

Güvenilirler ama detayları dikkatli oku, mesela bir cümle geçiyor orda sen okurken pek dikkatini çekmiyo ama önemli bi detay olabiliyor

Mesela bu kampanya ordan yapıcağınız bilmemkaç liralık hizmet ve üzeri için geçerlidir vs gibi

Hotiç ne zaman indirime girer arkadaşlar? Ya da şöyle söyliyim hotiç ve elle den iki çizme beğendim, elle %50 indirim diyor ama bindirilmiş fiyat üzerinden. Çizmelerin gerçek indirimleri hangi tarihlerde oluyor?

Back