ykm de, gencallarda fiyatlar uygun.colins marka spor Deri ceketler 100 tl den 40 tl ye düşmüş adidas ayakkabılar 60 tl
%100 orijinal. 2 yıl garantili saatler. önceden bakmazdım hiç saat kampanyalarına. bu sefer ki oldukça uygun geldi. henüz elime geçmedi. dün sipariş verdim. normalde ürün kampanyası biter (2 gün falan sürüyor kampanya) 7 gün içerisinde gönderirler. evet paketleme konusunda titz davranmadıklarını biliyorum ama saat ya da kırılacak eşyalarda özen gösterdiklerini daha önceki siparişlerimden biliyorum.
canım eline ulaşınca senden haber bekliyorum..güle güle kullan çok merak ettim..ben de beğenmiştim cesaret edip alamadım..
spor ayakkabılar mı ciddi misin 60 tl mi? 2 hafta önce adidasta 100 küsür tldi de? yani bu dediğin şeylerin hepsi gencallarda mı düşmüş yoksa adidas mağazasında mı ?
kadıköyde nerde var ykm biliyor musun ?selam. ben geçen hafta persembe günü görmüştüm ykm de 60tl ye adidas ayakkabılar vardı, bütün modelleri 60 değildi ama fiyatlar adidas mağazasına göre baya uygundu.
kadıköyde nerde var ykm biliyor musun ?
evet doğru diyosun sevgililer gününde indirim yapabilirler..ykm de indirim varsa adidas mağazında da vardır sanırım indirim bir bakim ykmler bana uzakmışkadıköyde bildiğim kadarıyla yok ben ümraniye meydandaki ykm de gördüm kalmışmıdır bilmem bide optimum da ykm var, mecidiyeköydeki cevahirde var. takip etmek lazım ben geçen sene adidas ayakkabı almıştım 130 dan 65 e düşmüştü. 15 şubattaydı. belki yine aynı dönemde indirim olur.
kızlar markafoni de bu gün inglot indirimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?