ya kızlar nasıl haberınız oluyo bu ındırımlerden :) cok gezmekten mı yoksa baska yolu mu var ben hep kacırıyorumama artık sanırım burayı takıp edıcem :)
canım sen alsancaktaki outlettenmi aldın bunları :hulya:
canım kotonun outleti nerde var ? ben cevahirdekine gittim de orda çok fazla indirim yoktu az bir indirim vardı ama normalde de en pahalı ürünleri o mağazasında satılıyor ..
vena da bir alana ikincisi yüzde elli indirim var kızlar ben hırka ve çanta aldım çok tatlılar
kızlar nerdeki vena bu...haberrrr verinnn.....
CANIM BULUNDUĞUN ŞEHİRDE VARMI BİLMİYORUM AMA VENA NIN ŞUBELERİ OLUYOR GENELDE RODİ GİBİ BİR MARKA
bu arada büyük yazmışım, kusura bakmayın
burda buyuk magazaların ıcınde urunlerı var ama ındırınde degıl..hatta esofman altı alıcam gorevlıler ındırıme gırmez vena dedıler..ayrıca vena satan magaza yok....olsaydı ılk ışim oraya gıtmek olurdu...
burda buyuk magazaların ıcınde urunlerı var ama ındırınde degıl..hatta esofman altı alıcam gorevlıler ındırıme gırmez vena dedıler..ayrıca vena satan magaza yok....olsaydı ılk ışim oraya gıtmek olurdu...
kıslar bugünnn watsons a gittim pastel farlara saldırcaktımkiii olivium daki watsonste pastel yokmuşş:1shok: bütün hevesim kaçtı
ama size güzel haberleim var 3 şubata kadar watsons ta
flormardan ruj yada lipstick alırsanız oje bedava
maybelline maskarada %15 indirim
loreal ten ürünlerinde %30 indirim
max factor false lash maskarada da % 15 indirim
gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?