- 30 Ağustos 2018
- 977
- 2.286
Tesettürlü bir kadın olarak tesettür mağazalarından mümkün olduğunca az alışveriş yapıyorum. Gereksiz pahalı. Aynı ürünleri 3 katı paraya satıyorlar. Küçük yerdeyseniz mağaza bulmanız zor olur tabii. Ben şu an yurtdışındayım hem fiyatı uygun olduğu için hem de tarz olarak genellikle Zara'dan giyiniyorum. Çok hoş elbise-tunik tarzı kıyafetleri var. Varsa yakınlarınızda Boyner mağazalarına uğrayın bence. Birçok farklı markayı aynı anda bulabilirsiniz. Açıkçası nereden ne bulacağım hiç belli olmuyor, bir tunik/elbise aldım LCW'den gören bayılıyor, en son aldığım tunikse -aslında elbise ama ben tunik olarak giyiyorum- Jimmy Key'den çok da uygun fiyata aldım. Koton'dan, Batik'ten da uygun fiyatlı tunikler bulabilirsiniz. İpekyol, Adil Işık (ADL), Love my body (büyük beden de var ayrıca), Ekol bunlar da daha resmi, şık kıyafetler için tercih ettiğim markalar.Tabii sezonunda pahalı oluyor, indirimleri takip etmek şart Bir de outlet mağazaların altını üstüne getirin :)
İnternet sitelerinden bakıp tarzınıza uygun olan mağazaları ziyaret edebilirsiniz.
İnternet sitelerinden bakıp tarzınıza uygun olan mağazaları ziyaret edebilirsiniz.