- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Ne guzel genc kv olmus:))Hahaha dimi ya benim annem 46 ben 26 yaşındayım annem aşırı genç bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel genc kv olmus:))Hahaha dimi ya benim annem 46 ben 26 yaşındayım annem aşırı genç bence
Millet anneme diyor ki sen gençsin senin kızın daha çocuk . Resmen çocuk gelin etmişin diyorlar . Annemde yooo benim kızım 5 yıllık fakülte bitirdi diyince millet şoka giriyor görmen lazım suratlarıNe guzel genc kv olmus:))
Tabii ki genç bir yaş, hele sağlıklı beslenip spor yapıyorsanız ve yaşınızı göstermiyorsanız daha da güzel.45 yas gayet genc:)) cocukken cok yasli gibi geliyodu kendim yaklastikca aaa aslinda genc bi yas diyorum:))
Ne guzel ne guzel.. kaporta iyide icim cokmus benim:)) 45 imde kaporta ne kadar iyi durumda olur bilmem:))Tabii ki genç bir yaş, hele sağlıklı beslenip spor yapıyorsanız ve yaşınızı göstermiyorsanız daha da güzel.
Bir de biyolojik yaş ilerlese de insanın ruhu yaşlanmıyormuş onu anladım.
Gerçekten tarz ve farklı giyinmek istiyorsanız shein diye bir internet sitesi var Hong Kong'tan geliyor ürünler ama 1 ayı buluyorarkadaşlar bu da dert mi demeyin. Öyle bir dert ki yemin ediyorum uyuyamadım bu saate kadar.
Şimdi şöyle söyleyim, pek fazla alışverişle haşır neşir birisi değilim. Hamilelikti doğumdu ücretsiz izimdi hep erteledim. Günlük kıyafetler, spor tarzı eşofman falan giydim, evde pijamalar taytlar. Sporları spor mağazalarından, evdekileri iç çamaşırı mağazalarından aldım. Şimdi bu yıl çalışıyorum ama daha böyle idari bir görevim var ve nereden nasıl alacağımı bilemiyorum. Piyasa gerçekten çok ama çok pahalı.
Bu arada tesettürlüyüm ve tesettür mağazalarından arada alıyordum ama onlar da büyük şehirlerde var ve öyle bir şehre gidersem falan. Çünkü çok küçük bir şehirde yaşıyorum ve burada mağazalar yok, ürünler de tek tük çok kaliteli olmamakla birlikte çok da pahalı, yani 100 TL’nin altında tunik falan bulmak mümkün değil. İnternetten sitelere bakıyorum hep boy boy elbise ve feraceler var. Ben ikisini de giymiyorum tarzım gereği.
Ne yapayım, siz nereden alışveriş yapıyorsunuz?
Böyle şık, nezih, biraz daha klasik ve biraz da uygun (100-200tl arası ) şeyler nerelerde olabilir? İnternetten de denedim ama bazen mağazadakinden daha pahalıya aldığımı farkettiğim oldu. Kaliteli diye bir siteden aldım düğmeleri koptu, kenarları söküldü, oturdum diktim makinada..
Lütfen konumu taşımayın. Bugün gittim mesela 700 tl ye 4 parça birşey aldım il dışına gidip, eşim beğenmedi, yarın değiştirmeye gidecem.
Guvenilor bi sitemi peki gorseldeki gibi geliyormuGerçekten tarz ve farklı giyinmek istiyorsanız shein diye bir internet sitesi var Hong Kong'tan geliyor ürünler ama 1 ayı buluyor
Ben de yeni keşfettim yorumlarda öyle olduğu yazıyor henüz ben de sipariş vermedim maasimi bekliyirumGuvenilor bi sitemi peki gorseldeki gibi geliyormu