nereden başlamalı:)

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
merhaba canlarım:) bu başlıktaki her konuyu özellikle takip ediyorum ve aldıklarınıza bayılıyorum:) şimdi bana fikir verme zamanı:)
seneye yaza evlenmeyi düşünüyorum ve annemin yaptıkları dışında hiç çeyizim yok.nereden başlamalıyım neleri almalıyım?birde gereksiz şeyler almamak için ne yapmalıyım? acaba seneye kadar modası geçer mi para biriktirip bir iki ay içinde mi almalı? bana fikir verin kızlaaar:))

Ceyizimi 3-4 sene içinde yaptım :)
1 yıllık evlıyım sukur hıc sıkılmadım :)
Kesınlıkle almaya baslamalısın
Yemek takımları, tencere setı, ckb takımları, nevresımler, bornoz takımı bunlarla baslayabılırsın :)
elektrıklı ev aletlerını son aylarda alırsan garantı surelerıde bıtmemıs olur
Alacak o kadar cok sey var kı basladıktan sonra ıyıkı daha cok beklememısım dıyeceksın

MutluBulut_ arkadaşımında dediği gibi yaklaşık 3-4 senedir yapıyorum çok zevkli bir işmiş hiç sıkılmadım iyi ki başlamışım hala bir sürü eksiğimde varYatak odası tekstili banyo tekstili bunlar alınabilir başlangıçta ve büyük parçaları kesinlikle öneririm yemek takımı, tencere setleri, çkb takımları bunlar büyük kurtarıcılarelektrikli aletler beyaz eşyalar ve diğer aksesuarlar düğüne yakın alınabilir ben elektriklileri bile gerçi 1 sene öncesinden başlamıştım almayaHayırlı olsun şimdiden

bende diğer arkadaşların dediği gibi 3 yıl önceden başladım almaya ekimde evleniyorum ve hala daha devam ediyorum almaya eksik bitmiyor hiç bir şekilde aldıkça alasın geliyor ama çok çok zevkli bir uğraş çeyiz düzmecekesinlikle aldıklarımın modası geçer diye düşünme beğenerek aldıklarının modası asla geçmez. para biriktiriyim alayım düşüncesinede kapılma öyle masraflar oluyoki o zaman daha uygunlarını alman gerekicek ama şimdi zamanın var içine sineni alırsın öncelikle tencere takımını yemek takımını çkb takımını nevresim pike battaniye bornoz bunlarla başla canım bittikçe taksitlerin kahvaltı takımını günlük yemek takımını çkb takımını al zaten başla sen gerisi geliyor. beyaz eşyanızın taksitine girin 1 yılda biter fazla borcunuz olmaz. yapacak çok iş var hemen başlamalısın biyerden canım

insanın gerçekten çok kafası karışıyor ben tekstille başladım nevresim yatak örtüsü vs :)
benimde seneye ben şimdiden büyük parçaların indirimlerini takip ediyorum tavsiye ederim.
Allah kavuştursun

teşekkür ederim canlarım.modası geçmesinden korkuyorum en çok.pek modaya uymam gerçi ama:))
Moda 3-4 senede çok fazla farketmiyor ee şimdi evlensen şimdi alsanda yine modası geçmeyecek mi her sene o büyük parçaları yenileyemeyeceğimize göre İçine tam olarak sindiği sürece zevkin değişmiyorsa sürekli modası falan yok bu işin özellikle sade tercihler yaparsan hiçbir zaman pişman olmazsın ben olmadım hatta iyi ki o zaman almışım dedim inan evlilik yoluna yaklaştıkça o kadar farklı masraflar çıkıyor ki çeyiz topiğime bakabilirsin sade tercihler mevcut zevkin zaten bellidir oturmuştur düğüne yakın aynı kalitede almanın imkanı yok para biriktireyim falan deme alırsın ama daha uygununa kaçarsın

çok haklısınız erkek arkadaşım para biriktirirsin hepsini bir alırız diyor ama o zaman bu kadar vakit bulamayacağım ve bu kadar para ayıramayacağım.zaten hep sade şeyleri sevdiğimden dediğiniz gibi sorun olmayacaktır.ilk yemek takımımı alırım diyorum. (karacanın kare bir takımını beğendimama hala kalitesi ve kullanışı açısından araştırmadayım).teşekkür ederim tekrardan

Benim topiğime bir göz atarsanız bende kare takım aldım sade sanırım aynı modele benziyor olabilir ama Karaca tercih etmedim hiçbirini kalitesini bilemem çelikte çok şikayet aldığını duydum sadeceBenim nişanlımda o zamanlar alma paran kalsın dedi onu dinlemiş olsaydım kesinlikle olmayacaktı ben genel olarak hangi markada ne kaliteliyse onu almaya çalıştım birazcık batsamda hepsi gönlüme göre olduŞimdi o kadar masraf çıkıyor ki o param uçar giderdi muhakkak eve en kötü dünya masraf çıktı uçardı o para ve ben uygunlarından birşeyler almaya çalışır olurdum yapımda yok üzülürdüm bu seferde

Zamana hiç değinmiyorum bile nişanlandıktan sonra bir kaç gün üst üste dinlenemedik öyle söyleyeyim sen anla mobilyalar, beyaz eşyalar derken iflahımız kurudu balayı, düğün mekanı, kına mekanı, fotoğrafçı, nikah günü alma derken geldik bugünlere ve son detayları tamamlamaya çalışıyoruz yetişmiyor daha ev yerleştirmesi var ev bulması var bu işlerin bunlarıda düşünün

hemen bakıyorum canım topiğine.çok haklısın valla ya.düğün ne zaman?

Karaca 84 Parça Fine Bone Yemek Takımı 10011 Beyaz Altın 1113 diye geçiyor canım sitesinde.kare kenarları beyaz altın desenli.baya sade şık birşey.sanırım bunu alacağım.
canım bende onu aldım 3 yıl oldu alalı 3 yıldır iyikide almışım diyorum henüz kullanmadım ama baktıkça içim gidiyo ve yıllar geçse bile aslaaa modası geçmez kesinlikle tavsiye ederim. ona uygun çkb takımıda karaca dora marka...

hemen bakıyorum canım topiğine.çok haklısın valla ya.düğün ne zaman?

nehirnil111 aaa takip ediyormuşum ben zaten senin topiği:) benim beğendiğime çok benziyor yemek takımın.hatta görmüş aa ne hoş demiştim.baya zevklisin sende tatlım

nehirnil111 birde gelin setine bayılmıştım ya karaca home mu o? çok hoştu o da.

Düğünümüze nasipse 18 gün var

Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim sadecilikten yanayım genel olarak az ama öz aldım herşeyimi

Karaca home canım o evetyemek takımımda jumbo bakabilirsin aynısı devam ediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…