nereden başlamalı:)

ark_gen ark_gen baktım ona da şimdi ayyy ne hoşmuş o da:))) bunlar makinede yıkanıyor muymuş sormuş muydun canım?
evet canım makinede yıkanıyor hiç bi sorun çıkmaz dedi satın aldığım yerdeki bayan. sen bide gerçeğini gör biticeksin arada açıp bakıp seviyorum o derece pişman olmazssın bnce ikisinin taksitine gir. dur hatta biraz daha imrendiriyim seni:cool:
Karaca-Beyaz-Altın-Yemek-Takımı.jpg Karaca Yeni Deri Sandıklı çatal Kaşık Bıçak Dora-800x800.jpg

Düğünümüze nasipse 18 gün var :nazar::KK17:

Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim sadecilikten yanayım genel olarak az ama öz aldım herşeyimi:KK19:

Karaca home canım o evet:KK16:yemek takımımda jumbo bakabilirsin aynısı devam ediyordur:KK16:
ayyy azcık kalmış heyecandan ölüyorsundur:) ben stresten fena olurdum herhalde o günlerde:KK53::KK53: allah birbirinize bağışlasın.aşkla sevgiyle saygıyla kullan herbirşeyini:KK200: bende sadelikten yanayım.annemin ev deli gibi dolu her dolaptan birşeyler fışkırıyor:) ben azcık sade az, öz ama kaliteli olmasından yanayım herşeyimin.hayırlısı bakalım:) o gün gelirse bende topik açarım artık:21:

evet canım makinede yıkanıyor hiç bi sorun çıkmaz dedi satın aldığım yerdeki bayan. sen bide gerçeğini gör biticeksin arada açıp bakıp seviyorum o derece pişman olmazssın bnce ikisinin taksitine gir. dur hatta biraz daha imrendiriyim seni:cool:
Eki Görüntüle 1541122 Eki Görüntüle 1541123
yaaaa çok fenasın:rolleyes::rolleyes::rolleyes: zaten daha ortada hiçbişey yok seneye evleniriz diyoruz ama ben herbirşeyimi seçtim bile:KK48::KK48:ahahha :) çok hevesleniyorum ya nolcak benim sonum bilmem:) işe başlayim hemen almaya başlayacağım çeyizciklerimi:KK48::KK48:

Eki Görüntüle 1541122 Eki Görüntüle 1541123
Yemek takımımız çok benziyor markalarından dolayı ufak farklılar sadece aşkla kullanalım:nazar::KK68:
ayyy azcık kalmış heyecandan ölüyorsundur:) ben stresten fena olurdum herhalde o günlerde:KK53::KK53: allah birbirinize bağışlasın.aşkla sevgiyle saygıyla kullan herbirşeyini:KK200: bende sadelikten yanayım.annemin ev deli gibi dolu her dolaptan birşeyler fışkırıyor:) ben azcık sade az, öz ama kaliteli olmasından yanayım herşeyimin.hayırlısı bakalım:) o gün gelirse bende topik açarım artık:21:

Stres var heyecan henüz yok yani varda çok fazla olduğundanmı hissetmiyorum nedir böyle bitsinde rahatlayalım modundayız çeyiz gidecek o yüzden hüzünlüyüm yeni yeni evleneceğimizi hissetmeye başladım her türlü duygu var çok tuhafmış:cry:Bizim evde kalkmış gidiyor annem rahatlayacak çeyiz çıktıktan sonra:KK53:Benim gibi düşünüyorsun eminim ki harika şeyler alacaksındır :KK73::KK200:

Yemek takımımız çok benziyor markalarından dolayı ufak farklılar sadece aşkla kullanalım:nazar::KK68:

Stres var heyecan henüz yok yani varda çok fazla olduğundanmı hissetmiyorum nedir böyle bitsinde rahatlayalım modundayız çeyiz gidecek o yüzden hüzünlüyüm yeni yeni evleneceğimizi hissetmeye başladım her türlü duygu var çok tuhafmış:cry:Bizim evde kalkmış gidiyor annem rahatlayacak çeyiz çıktıktan sonra:KK53:Benim gibi düşünüyorsun eminim ki harika şeyler alacaksındır :KK73::KK200:
aminnn hepimiz aşkla kullanalım çeyizlerimizi :KK36:senin çeyizlerinede bayıldım canımmm çok güzel şeyler almışın çok az kalmış senn benim 4 ay var düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyo hüzünleniyorum evimi yerleşmiş halde düşünüyorum mutlu oluyorum öyle karmakarışık duygular içindeyim ki canım seni tahmin bile edemiyorum. Allah çok mutlu etsin seni....:KK37:

aminnn hepimiz aşkla kullanalım çeyizlerimizi :KK36:senin çeyizlerinede bayıldım canımmm çok güzel şeyler almışın çok az kalmış senn benim 4 ay var düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyo hüzünleniyorum evimi yerleşmiş halde düşünüyorum mutlu oluyorum öyle karmakarışık duygular içindeyim ki canım seni tahmin bile edemiyorum. Allah çok mutlu etsin seni....:KK37:
Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim daha güzelleri sizlerin olsun:nazar::KK68:İnsan çok tuhaf oluyor bir yanın mutluluktan uçuyor bir yanın gergin hüzünlü tuhaf hepimize nasip olsun bu duygular söylerdi de inanmazdım bu karışıklığı:KK61:Amin inşallah hepimiz çok mutlu olalım:nazar::KK60:

çook mutlu olun inşallah:)) o değilde sana birşey itiraf edeyim:) dün değil ondan önceki gün kkda gezerken senin topiğe bakmıştım (şimdi iyice inceleyince senin olduğunu farkettim tamamen) ayy ne hoş herşeyi demiştim.mobilyalar raflar tv üniten halıların.sonra halılarını görünce başladım senin halılarının markasından araştırmaya:KK48::KK48: sonra ordan oraya derken tüm markalara bakmıştım gece gece:) sende görünce heves etmiştim baya:)ahahha :rolleyes::KK71:

ayy seninde bence az kalmış ya 4 ayı duyunca benim karnıma kramp giriyor:) kendimle kıyaslayınca tabi. sende aşkla kullannnn kocaman mutlu olun inşallah:KK68:

çook mutlu olun inşallah:)) o değilde sana birşey itiraf edeyim:) dün değil ondan önceki gün kkda gezerken senin topiğe bakmıştım (şimdi iyice inceleyince senin olduğunu farkettim tamamen) ayy ne hoş herşeyi demiştim.mobilyalar raflar tv üniten halıların.sonra halılarını görünce başladım senin halılarının markasından araştırmaya:KK48::KK48: sonra ordan oraya derken tüm markalara bakmıştım gece gece:) sende görünce heves etmiştim baya:)ahahha :rolleyes::KK71:
Amin canım inşallah cümlemiz çok mutlu olalım:nazar::KK60:Bakıyorsun da niye yorum yazmıyorsun bakıyım:KK12::KK70:Bayağı ince eledim herşeyi abartı birşeyler almadım senin tarzınsa eğer o yüzden hoşuna gitti demek ki modern sade bir tarza sahibim:oops:Ne güzel fikir edinmiş oldun canım halı bakmaya başlayacağımız ana kadar hiçbir halıya bakmadım çünkü birşey bilmiyorum belli değil inan kalitelerinden hala daha haberim yok tipine bakarak aldık kombin yapmaya çalıştık odalarla:KK70:Daha güzelleri iyileri sizlere nasip olsun:nazar::KK200:

ayy seninde bence az kalmış ya 4 ayı duyunca benim karnıma kramp giriyor:) kendimle kıyaslayınca tabi. sende aşkla kullannnn kocaman mutlu olun inşallah:KK68:
ahhh ahh sen bide beni düşün ama 4 yıldır birliktyiz artık daha ne kadar uzatabilirdik ki uzattıkça uzattık daha kaçışımız yok :KK6: çok heycanlı stresli garip 1 ay kala nasıl hissedicem kendimi hiç bilmiyorum. :KK34:

ark_gen ark_gen bizde 5 senedir birlikteyiz ancak herşeyi oturttuk ama benim sevgili hala korkmakta :) çok heyecanlanıyor o da benim gibi:)
uuu bizden daha uzunmuşsunuz. benim kide başlarda korkuyodu şimdi bütün tatil için hazırlıklarını bile yaptı. büyük bi hevesle bekliyo erkene almayı bile istedi düşün. :KK48: gerçekten çok heycanlı stresli işler. hele bi çeyiz alışverişine başla asıl zevki o zmaan görüceksin demedi deme :KK36::KK73:

bence parayı biriktirip mümkün olduğu kadar toplu ve aynı yerden almakta fayda var. Nede olsa her esnafın bir pazarlık payı var.
Şİmdi mesela örtülerini parça parça aldığında tek parça olduğu için aldığın yerle çok pazarlık yapamıycaksın :KK66: ama toplu alsan. Yada yemek takımlarını tabak ve tencereni ayrı ayrı aldığında pazarlığın daha zayıf olucak ama tabak çanak ne varsa aldığında pazarlığın daha güçlü olur.. Çok lu alımlarda seni kaçırmak istemezler. :KK14:

bence parayı biriktirip mümkün olduğu kadar toplu ve aynı yerden almakta fayda var. Nede olsa her esnafın bir pazarlık payı var.
Şİmdi mesela örtülerini parça parça aldığında tek parça olduğu için aldığın yerle çok pazarlık yapamıycaksın :KK66: ama toplu alsan. Yada yemek takımlarını tabak ve tencereni ayrı ayrı aldığında pazarlığın daha zayıf olucak ama tabak çanak ne varsa aldığında pazarlığın daha güçlü olur.. Çok lu alımlarda seni kaçırmak istemezler. :KK14:
evet o da mantıklı caınm özellikle beyaz eşya olayında bence baya işe yarar bir yerden almak

selam canım:KK54: çeyiz işi çooook keyifli. ben de yola 2017 nisan gelini olacağım diye çıktım ama hazırlıklar biterse ki büyük ihtimal bitecek tarih öne alınacak. ben önce yatak odası ve mutfaktan başladım. yatak odası tekstilim bitti. nişanlımın pijamalarına kadar aldım. şimdide kendi ev giysilerimi ve pijamalarıma başlayacağım. banyo da bitti sayılır. (havlular, bornoz setleri, banyo setleri, paspas takımları vs)mutfakta da önce tencere ve kaşık çatal setlerimi tamamladım. o meşhur tupper ürünlerimi tamamladım. porselenleri de epey kolayladım. bir kahvaltı veya çay seti almayı düşünüyorum. bardaklar vs de alınacak. aksesuar ve beyaz eşyalrı en sona bırakmayı düşünüyorum. ama bu arada da hep araştırma içindeyim.

istersen topiğimi inceleyebilirsin, hem fikir verirsin hem sana da fikir olur:KK66::KK66:

Janita Janita hemen damlıyorum topiğine canım çok sağol fikirlerin için:) bende başlayacağım ya burdan herkes yardım etti sağolsun belli ki geç kalmamak lazım.ne alsam kar şimdi

sonsuzluk0607 sonsuzluk0607 ben de burdan çok fikir edindim. ama kafam da karışmadı değil:KK48: bazı arkadaşlar para biriktir diyorlar, bazıları almaya başlamak lazım diyorlar. sonra ben kendi şartlarımı düşündüm ve almaya başladım. modası geçer sözüne itibar etmemeye karar verdim çünkü genelde sade şeyleri seviyorum. ayrıca aldığımız bir-iki yemek takımı, piyasada binlerce ürün var. son gün de alsak diğerleri için ayy bu da güzelmiş deme ihtimali hep var. ama arkadaşlar evinizi doldurmayın diyorlar hep yerden göğe haklılar. tıkış tepiş dolapları hiç sevmiyorum. benim bir tek nevresimlerim fazla oldu (annem sayesinde), onun dışında hep kararında almaya çalışıyorum. ufak ufak başla canım, şimdiden hayırlı olsun:KK200:

X