- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- Konu Sahibi sonsuzluk0607
ya fikir aldıktan sonra kendine göre uygulamak en mantıklısı.mesela para biriktirsem o günlerde diyeceğim ki of bu da eksik olsun,bu da uygun olsun.istediğim gibi birşey alamayacağım.ondan bende yemek takımı çatal bıçaktan başlayacağım.sonra yatak örtüsü,nevresimler filan derken zaman yaklaşır büyük şeyler ve elektronikler kalır diye düşünüyorum.moda olarak da aklımda kalmıyor artık sağolsun yardımcı olan arkadaşlar sayesinde.zaten sade seviyorum her şeyi bir sene sonra da beş sene sonrada sade seveceğim.o günler gelsin ilk aldığım şeyi de burada paylaşırım artık sağol canım fikirlerin için:) senin için de hayırlı olsunn güle güle kullan eşyalarını:)sonsuzluk0607 ben de burdan çok fikir edindim. ama kafam da karışmadı değil bazı arkadaşlar para biriktir diyorlar, bazıları almaya başlamak lazım diyorlar. sonra ben kendi şartlarımı düşündüm ve almaya başladım. modası geçer sözüne itibar etmemeye karar verdim çünkü genelde sade şeyleri seviyorum. ayrıca aldığımız bir-iki yemek takımı, piyasada binlerce ürün var. son gün de alsak diğerleri için ayy bu da güzelmiş deme ihtimali hep var. ama arkadaşlar evinizi doldurmayın diyorlar hep yerden göğe haklılar. tıkış tepiş dolapları hiç sevmiyorum. benim bir tek nevresimlerim fazla oldu (annem sayesinde), onun dışında hep kararında almaya çalışıyorum. ufak ufak başla canım, şimdiden hayırlı olsun