Nerede yanlış yaptım? Uyumuyor uyumuyor!

İçimi rahatlattınız.

Gaz damlası kullanıyorum doktorum da son çare onu verdi. Genelde çok dikkat ediyorum yani süt ürünleri hariç gaz yapmayan şeyler tüketiyorum. Bulgur falan sayılı yemişimdir. Evet sling alacağım artık inşallah faydasını göreceğimi umuyorum bende

Kimse tertip beklemiyor da ben bekliyorum takıntılıyım etraf dağınıkken çok huzursuz oluyorum ama zamanla alışacağım sanırım artık çocuğummvar

Çok haklısınız. İlk aylar insan çok endişeli oluyor. Kilo alımı nasıl? Her ay kontrolüne götürüyorsunuz değil mi? idrar yolu ya da kulak enfeksiyonu değerlendirilmiştir
Kilo alımı çok şükür güzel. Kulak İçin bir şey söylemedi doktorumuz

Benim bebeğimde aynı durumdaydi gazdan dolayı uyumuyordu ilk aylarında. Dedigin gibi gündüz 1 uykuyu zor bela kucağımda gezdirerek uyutuyodum. Neler çektim bir daha çocukmu asla dedim. 4 5 ay dişini sık sonra düzeliyor. Gunde 2 3 uyku uyuyor ve hep ayni saatlerde beşiğine koyuyorum. O melekler dünyaya alışmaya calisiyorlar annelerinin kokusunda uyumak istiyorlar ilk aylar sonra geciyor duzeliyor sadece sabir.

Öncelikle gereğinden fazla uyanık kalınca da çocuk uyumaz ve yemek yemez ağlama krizleri olur. 2 aylık bebek ne kadar huzursuz olsa o uyku az. Kolik olabilir benim oğlum öyleydi. Koligi 6 ay sonra geçti ama öncesinde ben beslenme ve uyanık kalma sürelerine dikkat ettim. Bir nebze rahatlattı

Sling kullanabilirsiniz hem bebeğiniz uyur siz de işlerinizi yaparsınız. Sling gerçekten çok büyük kurtarıcı

Evet bende bir çocuk yeter diyorum sürekli Sabretmekten başka çarem yok

Koliklerde ağlama nöbetleri olmuyor mu? Özellikle akşamları?

Gazdan olduğunu nasıl anladınz peki?

Gazdan olduğunu nasıl anladınz peki?
Emdikten sonra ne kadar dik tutup sırtını sivarlasamda ağızdan gazını cikaramiyordu. Ilk zamanlar demek kigazi yok diye dusunuyordum meğerse birikiyormus icinde patlama yaptı 1 hafta boyunca her aksam 1 saat ağlama krizine girdi. Önceleri doymuyormu diyodum kilo takibinde kilo alımı iyi karni doyuyor altı temiz uykusu geliyor ama gazdan dolayı uyuyamıyordu. 2. Ayinda Biogaia diye probiyotik kullanimina basladik oda rahatlattı doktorunuza danışın bi isterseniz bagirsaklarini düzenliyor.

Daha çok küçük ama, sizin kucağınızda uyuyor mu? Benim kızım öyleydi, illa kafasını boynuma , göğsüme koyacak öyle uyurdu. Sling veya kanguruya alsanız, hem ufak tefek işlerinizi halkedersiniz o göğsünüzde uyurken. Bebeğin karakteri çok etkili o izin vermezse ne ev işi, ne yemek oluyor, stres de yapmayın ev işleri yetişmiyor diye

Benimki çıkarıyor gazını. Evet doktorumuz o damlayı verdi bize de. 5 damla veriyorum günde.

Uyuyor evet. Memede kucağımda uyuyor. Alacağım sling. Yavaş yavaş işler yetişmiyor stresini atmaya çalışıyorum bu düzene alışmam gerek çünkü

Her ay rutin kontrolde bakar doktorlar. Bebek uyumuyorsa sürekli huzursuzsa idrar yolu enfeksiyonu ya da kulak enfeksiyonundan şüpheleniyorlar
Huzursuzluk olmadığı İçin bakmıyor sanırım soruyor çünkü uyumuyor uyanık ama öyle ağlama krizi nadir diyorum o zaman tilki senin bebeğin diyor doktorum da.

Koliklerde ağlama nöbetleri olmuyor mu? Özellikle akşamları?
Valla biz de bitmek tükenmek bilmeyen gece gündüz ağlama vardı. Gece gündüz ayiramiyorum. Bir de en temelde uyku sorunu vardı. Hem sese hem de ışığa aşırı duuarliydi. Pencereleri siyah fon kağıdıyla bantladim ve güneş geçirmez perde taktım . Zifiri karanlık oldu. Yetişkin biri odaya girince kendini boşlukta hissedip dengesini kaybediyodu öyle karanlık. Bunları yapmak da bira rahatlattı

Uyuyor evet. Memede kucağımda uyuyor. Alacağım sling. Yavaş yavaş işler yetişmiyor stresini atmaya çalışıyorum bu düzene alışmam gerek çünkü
Evet atın stresinizi, şu an en önemli işiniz bebeğiniz. Çok çabuk büyüyorlar, bu günler geri gelmeyecek. Benim biri 1 biri 3 yaşında, evin altı üstüne geliyor her gün. Akşamdan ya da uyuduklarında yemek, günlük basit işler, çamaşır vs eşimde o şekilde geçiyor. Artık çocuk var hayatımızda o düzenli, planlı hayat mümkün değil. Keyfini çıkarın, sağlıkla büyüsün

Doğru söylüyorsunuz gelmez bu günler geri Şimdi çok zorlansam da özleyeceğimi biliyorum. Aminnn çok teşekkür ederim sizin yavrularınız da sağlıkla büyüsün inşallah

Bebeğinizin gaz sorunu var mı?
Benim de 2 aylık ikizlerim var. Ikisi de kolik. Gece maşallah çok güzel uyuyorlar ama gündüz canımdan bezdim. Sabah 8de uyanıp 12.30a kadar agliyorlar ve sürekli emmek istiyorlar. Öğlen yorgunluktan bayilip uyuyorlar 14.30 gibi uyanıp gece 11e kadar yine ağlama meme devam ediyor. Gece yine yorgunluktan bayilip uyuyorlar.

Doktorumuza yazdım geçen hafta bebekleri görmek istedi götürdük. Gaz damlasını değiştirdi doz ayarlaması yaptı. Çok şükür iki gündür gündüz de gece de güzel uyuyorlar. Uyku sorunu gaz kaynakliymis yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…