- 2 Temmuz 2012
- 595
- 308
-
- Konu Sahibi biradamavisi
4. Aydan sonra uyku eğitimi veriliyor değil mi? Sabretmekten başka çarem yok napacağım zaten de. Neden uyumadığı konusu beni çok geriyor bir yerde hata mı yapıyorum. Kucakta sallayarak deniyorum beşiğinde pişpiş yaparak deniyorum. Her koşulda uyutmaya çalışıyorum olmuyor.Bence biraz daha sabırlı olup 120 gün dolduğu zaman bi uyku danışmanı ile görüşün . Hemşirenin söylediği saçmalık resmen
Aç olmadığına emin misin ? İnstgram hesabın var mı ?4. Aydan sonra uyku eğitimi veriliyor değil mi? Sabretmekten başka çarem yok napacağım zaten de. Neden uyumadığı konusu beni çok geriyor bir yerde hata mı yapıyorum. Kucakta sallayarak deniyorum beşiğinde pişpiş yaparak deniyorum. Her koşulda uyutmaya çalışıyorum olmuyor.
Elbette eminim. Aç olduğunda ağlıyor direkt zaten. Karnı tok gözler faltaşı hep etrafla ilgileniyor. Ya da işte benimle iletişimde. VarAç olmadığına emin misin ? İnstgram hesabın var mı ?
Atak dönemleri geçer gider. 2 aydır böyle düşününÇok iyi anlıyorum.bizim ilk 2 ayımız güzel geçti güzel uyudu. 3. Ayda bozulmaya başladı zor dalıyor çıt sese uyanıyordu. Şimdi 4. Aydayız ve uyumuyooor atak dönemi biliyorum ama çok kötü geçiyor inşallah düzelir. Hemşireye de anlam veremedim. Saçmalamış.
Ne kadarlık? Eds ne zamandır veriyorsunuz ben bıraktım artık olmuyorBn de ayni durumdaym gun boyu kucagmda mama meme eds alt degstr uyutmya cals uyumasn..dusecm bi yerde
Teşekkür ederim pahalıymış bayağı ama alırım olmadıBu kitabı çok öneriyorlar araştırmanızı tavsiye ederim
Gün Yayıncılık Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Ve Yeni Annelere Mucize Çözümler / Melinda Blau,tracy Hogg Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gün Yayıncılık Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Ve Yeni Annelere Mucize Çözümler / Melinda Blau,tracy Hogg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnstagram da baldan anne diye bir danışman var . Onun postlarını okuyun iyi gelecekElbette eminim. Aç olduğunda ağlıyor direkt zaten. Karnı tok gözler faltaşı hep etrafla ilgileniyor. Ya da işte benimle iletişimde. Var
Teşekkür ederim inceleyeceğim sayfasınıİnstagram da baldan anne diye bir danışman var . Onun postlarını okuyun iyi gelecek
İnstagram da bir annede gördüm. Ona gelen yorumlar falan şahaneydi. Bende ilerde çocuğum olursa kullanmak istiyorum kaydettim de.Teşekkür ederim pahalıymış bayağı ama alırım olmadı
öule olsa huzursuzluğu olur. Keyfi yerinde uykuya dalamıyor kucakta memede uyuyor yerine koyunca tamam 5 dk içinde uyanıyor. Dün aşı oldu sonrasında ağrısı oldu çok ağladı mesela ağrısı olsa belli ederBir yeri mi ağrıyor acaba kulağı filan
Alışkanlık yaptı o zaman. Yattığı yeri değiştirsen gerçi onu da denemissindirs
öule olsa huzursuzluğu olur. Keyfi yerinde uykuya dalamıyor kucakta memede uyuyor yerine koyunca tamam 5 dk içinde uyanıyor. Dün aşı oldu sonrasında ağrısı oldu çok ağladı mesela ağrısı olsa belli eder
55 gunluk..eds en basindan beri uyguluyorum 4. Ayda faln birakmyi dsnuyorm biktm bn de..Ne kadarlık? Eds ne zamandır veriyorsunuz ben bıraktım artık olmuyor
Red yaşadığım zamanlar oldu hala da bazen sinirli emiyor ama yapacak bir şey yok eds de de mamalar ziyan oluyordu ben beceremiyorum sanırım hep dökülüyordu. Biberon lansinoh55 gunluk..eds en basindan beri uyguluyorum 4. Ayda faln birakmyi dsnuyorm biktm bn de..
Biberona gecince memeyi birakmdi ddgl mi? Hangi marka kullndnz? En azndan mamayi geceleri vs biri verse uyurum dye umit edyorum belli bi sure sonra..
Eds yi nasl yapyordunz niye ziyan oluyordu?Red yaşadığım zamanlar oldu hala da bazen sinirli emiyor ama yapacak bir şey yok eds de de mamalar ziyan oluyordu ben beceremiyorum sanırım hep dökülüyordu. Biberon lansinoh