Nerede hobıbahçesi

Hadiordn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
111
69
Merhaba Kizlar size bir sorum olacak bahçe ile ilgilenmek istiyoruz eşimle birlikte hobi olarak ama eşim köyde ev yaptirmak istiyor 150 km uzakta ben ise köy olmasini istemiyorum hobi bahçesi istiyorum 30 km uzakta ama ben akrabalarimizin arasinda olmak istemiyorum. Yazim hatam olabilir kusura bakmayın

Tabi ki hobi bahçesi mantıklı.
Alırken dikkat edilecek hususlar var, onları inceleyin.
Bazıları imarlı, bazıları kullanım haklı ama hepsini satılık gibi lanse ediyorlar.

Rica ederim:)
Keşke başkası da yazdaydı.
Son 1,5 senedir düşündüğüm bir şey hobi bahçesi.
Maalesef böcek korkumdan müstakil evde yaşama şansım yok ama çocuklar olunca da birkaç günlük böyle kaçamaklar gerekiyor.
Evsiz 500 metre kare arsa 45 bindi, 2 odalı hali 110 bindi pandemi öncesi kasım ayında.
Birçok sosyal donatılı bir hobi bahçesi sitesi bahsettiğim, şuan sadece arsa bedeli 75 bin oldu.
İnsanlar doğaya hasret kalınca tabi değerleri tavan yaptı.

Maalesef böcek korkumdan müstakil evde yaşama şansım yok ama çocuklar olunca da birkaç günlük böyle kaçamaklar gerekiyor.
Evsiz 500 metre kare arsa 45 bindi, 2 odalı hali 110 bindi pandemi öncesi kasım ayında.
Birçok sosyal donatılı bir hobi bahçesi sitesi bahsettiğim, şuan sadece arsa bedeli 75 bin oldu.
Bende böcekten korkuyorum yenerim bu korkuyu diye düşünüyorum Bi kaç kişi yazmasini isterdim

Evet herkez daga kaçti artik oda kiymetlendi

X