calikusumuz Aklım egede kaldı...... Kayıtlı Üye 17 Nisan 2007 3.336 8 49 16 Mart 2009 Konu Sahibi calikusumuz #1 Temelle fadime evlenmişler.çok mutlu evliliklerinin birde tatlı meyvesi olmuş.adı da emine. bir gün emine babasına sormuş.baba demiş siz balayındayken ben nerdeydum? temel de zekice demiş ki, kizum giderken bendaydun,gelurken ananda...
Temelle fadime evlenmişler.çok mutlu evliliklerinin birde tatlı meyvesi olmuş.adı da emine. bir gün emine babasına sormuş.baba demiş siz balayındayken ben nerdeydum? temel de zekice demiş ki, kizum giderken bendaydun,gelurken ananda...
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 140.615 210.815 60 16 Mart 2009 Konu Sahibi calikusumuz #2 Tam temellik bir cevap olmuş çok güzeldi canım sağol
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 16 Mart 2009 Konu Sahibi calikusumuz #3 çalıkuşu .!.: Temelle fadime evlenmişler.çok mutlu evliliklerinin birde tatlı meyvesi olmuş.adı da emine. bir gün emine babasına sormuş.baba demiş siz balayındayken ben nerdeydum? temel de zekice demiş ki, kizum giderken bendaydun,gelurken ananda... Genişletmek için tıkla... cok güzel,tşk
çalıkuşu .!.: Temelle fadime evlenmişler.çok mutlu evliliklerinin birde tatlı meyvesi olmuş.adı da emine. bir gün emine babasına sormuş.baba demiş siz balayındayken ben nerdeydum? temel de zekice demiş ki, kizum giderken bendaydun,gelurken ananda... Genişletmek için tıkla... cok güzel,tşk
Japon KIZ IŞIL & ARAS 🧿 Kayıtlı Üye 22 Ekim 2007 1.781 55 16 Mart 2009 Konu Sahibi calikusumuz #4 Hazır cevap buna denir işte :lepi: