Merhaba arkadaşlar nerden baslicami bilmiyorum bazen kendimi tükenmiş hissediyorum 1.5 yaşında bir kızım var çok şükür enerjimi ondan alıyorum hayata bağlanmaya kendime bkmaya çalışıyorum heveslendiriyorum kendimi hayata karşı ama ailem eşim acisindan şanssızım galiba enerjimi çekiyorlar sürekli.4 kardeşiz 3 erkek ben tek kızım cocuklugm yalnız geçti annem cahil birazda erkek çocuğuna hizmete adamış bir kadındı.bu yüzden yalnizlik hissettim hep içimde sevildigimi biliyordum ama hep eksikti birşeyler babam yurt dışında calistigu için eksikliği oda kapatamafi klasik Anadolu ailesi anne saf ve erkeğe düşkün babada çalışıp para getiren.birbirimizj seviyorduk en azından sonra hepimiz evlendik malesef değişik insanlarla bı en küçük erkek kardeşim normal biriyle evlendi iki büyük abimin eşleri abilerimi bizden kopardı şimdi binde bir karşılaşırsak merhaba sadece onlara değil abilerime kızıyorum çünkü benim eşimde geçimsiz ana asla ailemi satmıyorum ve benim ailemle iliskime karışamaz. Her neyse kardeşlik bağımız koptu annem yaslandikca bı değişik kıskanan geçimsiz sürekli mızmız bir kadın oldu. Onun yeri ayrıydı ama doğumuma kadar doğum yapınca değişti kadın beni 15. Gün kavgayla bıraktı gitti abimler tatile gidelim dediği için ama tabi tatile gidilmedi sonra kendide pişman oldu ama ben unutamadım o yalnızlık hissini. Eşime gelecek olursak uzun beraberliğin üzerine evlendik ama beklediğim gibi olmadı ilk 2 yıl çalışmadığım için ailesi ve kendi tarafından psikolojik şiddet gördüm ataninca değişti tabi herşey ama bende değişmedi. Anladım ki çevremdeki herkes çıkar için yanimda istedikleri gibi olunca herşey güzel ama ben kimseyi oyle sevmedimki bütün sevdiklerime sonuna kadar vefa gösterdim azını görmek hakkimdi. Neyse sırf bu hissiigi yenmek için normal doğum yaptım saçma gelebilir ama Allah'ın mucizesine eşlik edip yenilenmek istedim yavrum iyiki var az da olsa enerjim varsa onun sayesinde. Ama hayat boylemisymis diyorum kendi kendime hep benmi sassisizm yoksa insanlar genel olarak boylemi. Uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim. Siz nasıl basediyorsunuz hayatla merak ediyorum...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nerden tutunucam...
- Konu Sahibi Safkedi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Aslında cevabı içinde.. çocuğunuz için sabredeceksiniz. Onu en güzel şekilde yetiştirmek her şeye değer bence. Kardeşlermiş annenin tavırlarıymış boşverin bence. Beklentilerinizi en aza indirin.
takarsanız akıl sağlığınızdan sonra beden sağlığınızdan olursunuz. çocuğunuza faydanız olmaz.
takarsanız akıl sağlığınızdan sonra beden sağlığınızdan olursunuz. çocuğunuza faydanız olmaz.
Haklısınız vefaliyim dedim ya o kısmı abarttım işte biraz o üzülmesin bu üzülmesin diye diye en çok kendimi üzdüm kendimi sevmeyi jile 30 yaşımdan sonra öğrendim çünkü anca sıra geldiBu kadar acitasyon yaparak degilde.boyle bi adamdan cocuk dogurmayip ailenize ve esinize eyvallahiniz olmadan yasasaniz bu kadar uzgun ve mutsuz olmazdiniz gibime geliyor.kendimide ayni konularda elestiriyorum.
Yaranabildiniz mi peki tabiki hayir 30 yil bosa kurek cekilmis bi hayat benim icinde 26 yil bosa giden bi hayat yeniden baslayip daha guclu olmak gerek.giden uzak duran kendi bilir.onunuze bakin bence.Haklısınız vefaliyim dedim ya o kısmı abarttım işte biraz o üzülmesin bu üzülmesin diye diye en çok kendimi üzdüm kendimi sevmeyi jile 30 yaşımdan sonra öğrendim çünkü anca sıra geldi☺
Malesef yaranmadim birbirine düşkün aileler yada anneliğiyle ruh doyuranlari görünce çok özeniyorum ama dediğiniz gibi daha güçlü olmak lazımYaranabildiniz mi peki tabiki hayir 30 yil bosa kurek cekilmis bi hayat benim icinde 26 yil bosa giden bi hayat yeniden baslayip daha guclu olmak gerek.giden uzak duran kendi bilir.onunuze bakin bence.
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Sen kendini ve çocugunu düşün .Kötü anıları sil at.Bak rabbim sana iş de nasip etmiş.Eşin sen calısmayınca ne yaptıkı?Nasıl bi baskı uyguladı?Merhaba arkadaşlar nerden baslicami bilmiyorum bazen kendimi tükenmiş hissediyorum 1.5 yaşında bir kızım var çok şükür enerjimi ondan alıyorum hayata bağlanmaya kendime bkmaya çalışıyorum heveslendiriyorum kendimi hayata karşı ama ailem eşim acisindan şanssızım galiba enerjimi çekiyorlar sürekli.4 kardeşiz 3 erkek ben tek kızım cocuklugm yalnız geçti annem cahil birazda erkek çocuğuna hizmete adamış bir kadındı.bu yüzden yalnizlik hissettim hep içimde sevildigimi biliyordum ama hep eksikti birşeyler babam yurt dışında calistigu için eksikliği oda kapatamafi klasik Anadolu ailesi anne saf ve erkeğe düşkün babada çalışıp para getiren.birbirimizj seviyorduk en azından sonra hepimiz evlendik malesef değişik insanlarla bı en küçük erkek kardeşim normal biriyle evlendi iki büyük abimin eşleri abilerimi bizden kopardı şimdi binde bir karşılaşırsak merhaba sadece onlara değil abilerime kızıyorum çünkü benim eşimde geçimsiz ana asla ailemi satmıyorum ve benim ailemle iliskime karışamaz. Her neyse kardeşlik bağımız koptu annem yaslandikca bı değişik kıskanan geçimsiz sürekli mızmız bir kadın oldu. Onun yeri ayrıydı ama doğumuma kadar doğum yapınca değişti kadın beni 15. Gün kavgayla bıraktı gitti abimler tatile gidelim dediği için ama tabi tatile gidilmedi sonra kendide pişman oldu ama ben unutamadım o yalnızlık hissini. Eşime gelecek olursak uzun beraberliğin üzerine evlendik ama beklediğim gibi olmadı ilk 2 yıl çalışmadığım için ailesi ve kendi tarafından psikolojik şiddet gördüm ataninca değişti tabi herşey ama bende değişmedi. Anladım ki çevremdeki herkes çıkar için yanimda istedikleri gibi olunca herşey güzel ama ben kimseyi oyle sevmedimki bütün sevdiklerime sonuna kadar vefa gösterdim azını görmek hakkimdi. Neyse sırf bu hissiigi yenmek için normal doğum yaptım saçma gelebilir ama Allah'ın mucizesine eşlik edip yenilenmek istedim yavrum iyiki var az da olsa enerjim varsa onun sayesinde. Ama hayat boylemisymis diyorum kendi kendime hep benmi sassisizm yoksa insanlar genel olarak boylemi. Uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim. Siz nasıl basediyorsunuz hayatla merak ediyorum...
Güzel kardeşim sana günaydın diyorum :)) biliyormusun bende doğumdan sonra aynı duyguları yaşadım ve kendi icimde çok alıp verdim..sana şunu demek istiyorum yalnız değilsin.yasadiklarını çoğu insan yasiyor ve olaylara güzel tarafından bak.en azından ben şöyle rahatladim.insanlardan kapasitesinin üzerinde beklentiye girme.mesela annen için söylüyorum çok fazlasını beklersen daha çok üzülürsün.o da ailesinden öyle görmüş ve yanlışa düşmüş.bide Instagram'da Tuba kılıç diye bir psikolog var çok beğeniyorum biraz dinle istersen.bebegini olumsuz duygularla büyütme mutlu olmaya calis.
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Insanlarin nasil kisilige sahip olduklarini cok umursama artik gormussun bir seyleri iste bosver.Atanmissin ne guzel bebeginde var onunla guzel sana yetecek bir hayata tutun.Kendine sorun arama aksine yapabilirsen gul gec.Inan oyle hayatlar var ki bin sukurle kendi hayatimiza sarilmaliyizMerhaba arkadaşlar nerden baslicami bilmiyorum bazen kendimi tükenmiş hissediyorum 1.5 yaşında bir kızım var çok şükür enerjimi ondan alıyorum hayata bağlanmaya kendime bkmaya çalışıyorum heveslendiriyorum kendimi hayata karşı ama ailem eşim acisindan şanssızım galiba enerjimi çekiyorlar sürekli.4 kardeşiz 3 erkek ben tek kızım cocuklugm yalnız geçti annem cahil birazda erkek çocuğuna hizmete adamış bir kadındı.bu yüzden yalnizlik hissettim hep içimde sevildigimi biliyordum ama hep eksikti birşeyler babam yurt dışında calistigu için eksikliği oda kapatamafi klasik Anadolu ailesi anne saf ve erkeğe düşkün babada çalışıp para getiren.birbirimizj seviyorduk en azından sonra hepimiz evlendik malesef değişik insanlarla bı en küçük erkek kardeşim normal biriyle evlendi iki büyük abimin eşleri abilerimi bizden kopardı şimdi binde bir karşılaşırsak merhaba sadece onlara değil abilerime kızıyorum çünkü benim eşimde geçimsiz ana asla ailemi satmıyorum ve benim ailemle iliskime karışamaz. Her neyse kardeşlik bağımız koptu annem yaslandikca bı değişik kıskanan geçimsiz sürekli mızmız bir kadın oldu. Onun yeri ayrıydı ama doğumuma kadar doğum yapınca değişti kadın beni 15. Gün kavgayla bıraktı gitti abimler tatile gidelim dediği için ama tabi tatile gidilmedi sonra kendide pişman oldu ama ben unutamadım o yalnızlık hissini. Eşime gelecek olursak uzun beraberliğin üzerine evlendik ama beklediğim gibi olmadı ilk 2 yıl çalışmadığım için ailesi ve kendi tarafından psikolojik şiddet gördüm ataninca değişti tabi herşey ama bende değişmedi. Anladım ki çevremdeki herkes çıkar için yanimda istedikleri gibi olunca herşey güzel ama ben kimseyi oyle sevmedimki bütün sevdiklerime sonuna kadar vefa gösterdim azını görmek hakkimdi. Neyse sırf bu hissiigi yenmek için normal doğum yaptım saçma gelebilir ama Allah'ın mucizesine eşlik edip yenilenmek istedim yavrum iyiki var az da olsa enerjim varsa onun sayesinde. Ama hayat boylemisymis diyorum kendi kendime hep benmi sassisizm yoksa insanlar genel olarak boylemi. Uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim. Siz nasıl basediyorsunuz hayatla merak ediyorum...
- 24 Kasım 2010
- 324
- 403
- 303
Doğru soyluyorsunuz bu laf kulağıma küpe olsun burası cennet değil...hayat bir mücadele, öyle ya da böyle herkesin farklı dertleri var, kimi hiç yansıtmadan mutluluk pozları verir kimi daha yıkık durur hayata karşı ama hiçbir şey kolay değil, insanlar mükemmel değil burası cennet değil...
En basiti evlendikten sonra salon takımı alalım dedim diye lüks duskunusun sen dedi canım pasta istedi birgün hep yiyorsun sağlığına zarar dedi cilt bakımı yaptiracaktim hastanede doktora bence güvenme belki cildin kötü olur yaptırma dediyani ucu paraya dokunan herşeyi bahaneyle geçiştirdi zulüm gibiydi gerçekten atandım salon takımı aldım düşünün ve hicde lfini duymadım ve birsuru şey...Sen kendini ve çocugunu düşün .Kötü anıları sil at.Bak rabbim sana iş de nasip etmiş.Eşin sen calısmayınca ne yaptıkı?Nasıl bi baskı uyguladı?
Teşekkür ederim öneriniz için dinlicem mutlaka bebeğime yansitmiyorim ama akşam başımı yastığa koyunca illaki aklıma geliyo hep huzursuz oluyorimGüzel kardeşim sana günaydın diyorum :)) biliyormusun bende doğumdan sonra aynı duyguları yaşadım ve kendi icimde çok alıp verdim..sana şunu demek istiyorum yalnız değilsin.yasadiklarını çoğu insan yasiyor ve olaylara güzel tarafından bak.en azından ben şöyle rahatladim.insanlardan kapasitesinin üzerinde beklentiye girme.mesela annen için söylüyorum çok fazlasını beklersen daha çok üzülürsün.o da ailesinden öyle görmüş ve yanlışa düşmüş.bide Instagram'da Tuba kılıç diye bir psikolog var çok beğeniyorum biraz dinle istersen.bebegini olumsuz duygularla büyütme mutlu olmaya calis.
Doğru soyluyorsunuz bırakmamam lazım kendimi bin şükür halimizeInsanlarin nasil kisilige sahip olduklarini cok umursama artik gormussun bir seyleri iste bosver.Atanmissin ne guzel bebeginde var onunla guzel sana yetecek bir hayata tutun.Kendine sorun arama aksine yapabilirsen gul gec.Inan oyle hayatlar var ki bin sukurle kendi hayatimiza sarilmaliyiz
Çok başka bir yara satılmış hissediyorum kendimi nasıl 20 yıl aynı evde yaşadığın insanı satarsın aklım almıyor hala o yüzden hazmedemiyorimBenim de 2 erkek kardesim var . Eşleri yuzunden biz de koptuk maalesef. Gercekten insani çok yaralayan bir durum ama yapacak bir şey yok. Kizlarim ve eşime tutundum düşünmemeye calişiyorum. Siz de bebeginize verin butun sevginizi ve onun icin iyi olun
- 16 Şubat 2016
- 1.616
- 749
- 123
Al benden de o kadar lâkin ben eş yönünden şanssız değilim Allahtan. Ama aile dersen yok benim için. Kendi canının gereksiz kıskançlıkları. Abilerin sanki ömründe kadın görmemiş gibi hanım köylü olmaları .Bu ve bunun gibi şeyler. Işin kötüsü en yakınım böyle ise el nasıl olur deyip insanlardan kaçmak ya da insanlara fazla insana ihtiyacın olduğunu belli edp onlarında kendilerini birseyden sanmlararini sağlamak Bunu görünce iyice içine kapanmak gibi .Ne güzel atanmışsin keşke ben de atansam ve neler yapabildiğimi bir kez daha ispat edebilsem!
- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Şu konuda haklısınz ana baba bile bazen sadece cıkarı için yaklasıyo bende farkettim bunu ama neyapalım insanoglı hepimiz nankörüz işte dert etme kimsenin hayatı dört dörtlük deglMerhaba arkadaşlar nerden baslicami bilmiyorum bazen kendimi tükenmiş hissediyorum 1.5 yaşında bir kızım var çok şükür enerjimi ondan alıyorum hayata bağlanmaya kendime bkmaya çalışıyorum heveslendiriyorum kendimi hayata karşı ama ailem eşim acisindan şanssızım galiba enerjimi çekiyorlar sürekli.4 kardeşiz 3 erkek ben tek kızım cocuklugm yalnız geçti annem cahil birazda erkek çocuğuna hizmete adamış bir kadındı.bu yüzden yalnizlik hissettim hep içimde sevildigimi biliyordum ama hep eksikti birşeyler babam yurt dışında calistigu için eksikliği oda kapatamafi klasik Anadolu ailesi anne saf ve erkeğe düşkün babada çalışıp para getiren.birbirimizj seviyorduk en azından sonra hepimiz evlendik malesef değişik insanlarla bı en küçük erkek kardeşim normal biriyle evlendi iki büyük abimin eşleri abilerimi bizden kopardı şimdi binde bir karşılaşırsak merhaba sadece onlara değil abilerime kızıyorum çünkü benim eşimde geçimsiz ana asla ailemi satmıyorum ve benim ailemle iliskime karışamaz. Her neyse kardeşlik bağımız koptu annem yaslandikca bı değişik kıskanan geçimsiz sürekli mızmız bir kadın oldu. Onun yeri ayrıydı ama doğumuma kadar doğum yapınca değişti kadın beni 15. Gün kavgayla bıraktı gitti abimler tatile gidelim dediği için ama tabi tatile gidilmedi sonra kendide pişman oldu ama ben unutamadım o yalnızlık hissini. Eşime gelecek olursak uzun beraberliğin üzerine evlendik ama beklediğim gibi olmadı ilk 2 yıl çalışmadığım için ailesi ve kendi tarafından psikolojik şiddet gördüm ataninca değişti tabi herşey ama bende değişmedi. Anladım ki çevremdeki herkes çıkar için yanimda istedikleri gibi olunca herşey güzel ama ben kimseyi oyle sevmedimki bütün sevdiklerime sonuna kadar vefa gösterdim azını görmek hakkimdi. Neyse sırf bu hissiigi yenmek için normal doğum yaptım saçma gelebilir ama Allah'ın mucizesine eşlik edip yenilenmek istedim yavrum iyiki var az da olsa enerjim varsa onun sayesinde. Ama hayat boylemisymis diyorum kendi kendime hep benmi sassisizm yoksa insanlar genel olarak boylemi. Uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim. Siz nasıl basediyorsunuz hayatla merak ediyorum...
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Yasiniz hala genc. Hicbirsey icin de gec kalmis degilsiniz. Yapamadiklarinizi yapin mesela. Hayat hep es ve aile degil. Arkadaslariniz dostlariniz vardir mutlaka. Kendinize zaman ayirin, arkadaslarinizla vakit gecirin. Esinizi ve ailenizi hayatinizin merkezinden cikarin. Yarin yeni bir gun. Simdiye kadar ne yaptiysaniz olmamis. Bundan sonda da boyle yapin. Fedakarlogi birakin, hayir demeyi ogrenin. Baskasini degil, kendinizi mutlu edin. Cok gec degil. Ben 48 yasindan sonra ogrendim bunlari.