- 26 Mayıs 2017
- 346
- 388
- 23
Biz de de ne nişanlılık döneminde bişey yapıldı ne düğünde. eşyaları eşim ödedi buna rağmen düğünde gelen paraları resmen elimden kaptılar çantama koyacakken.Araba alacak zamanda güya yardım diye 3-4 bin verdiler. Benim de biraz içim soğumuştu en azından bizim paralardan verildi diye. Ve şimdi ne oldu biliyo musunuz, bebeğim doğacak, maaştan bi lira artıramıyoruz daha hiçbişeyini alamadım ben kendi ailemden yardım alırken utanmadan babası parayı istedi.Şu anda bebeğime hiçbişey alamamanın üzüntüsü bir yana bu yapılan beni iyice delirtti. Ve eşim hala iyilik meleği bu da beni delirtiyor iyiceValla bizim durumu özetlediniz. Tüm borçlar bize kaldı kendileri hic bisey yapmadılar. Tamam yapmak zorunda değiller ama en azindan bizi daha zor durumlara sokmasalar yine yeter. Her şeyi bizden alip görümcelerime yapiyo veriyo. Yanlış anlamayın evlatları yapsın versin ama bizden alıp alıp degil . Sonuçta benim eşimde onun çocuğu
Ayy allah yardımcınız olsun sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alin insallah. Aynen öyle insanın cok zoruna gidiyo bizde taksitleri ucu ucuna ödüyoruz.iki gün içinde bu kadar para istenmesi bizide zorladi Ama benim eşim şimdilik tepkili gibi tabi yarin nasil olur ailesinin karşısında bilememBiz de de ne nişanlılık döneminde bişey yapıldı ne düğünde. eşyaları eşim ödedi buna rağmen düğünde gelen paraları resmen elimden kaptılar çantama koyacakken.Araba alacak zamanda güya yardım diye 3-4 bin verdiler. Benim de biraz içim soğumuştu en azından bizim paralardan verildi diye. Ve şimdi ne oldu biliyo musunuz, bebeğim doğacak, maaştan bi lira artıramıyoruz daha hiçbişeyini alamadım ben kendi ailemden yardım alırken utanmadan babası parayı istedi.Şu anda bebeğime hiçbişey alamamanın üzüntüsü bir yana bu yapılan beni iyice delirtti. Ve eşim hala iyilik meleği bu da beni delirtiyor iyice
Yarın konuşulacak inşallah. Ki kp varken bile inkar edecek muhtemelen orasida ayri konuBu insanlarda hiç mi Allah korkusu yok kul hakki yazik gunah insan evladina bunu nasil yapar, kp hayattayken bu konuya el atın yoksa inkar eder
Aynen öyleler ama bu kadar abartcaklarini ben hic tahmin etmemistimSizin kv-kp şeytana pabucunu ters giydirir.
Eşim iş kurmak icin 10.000 lira borç istiyo ve o parayı başkasından aldik diyolar ama kendi paralarıymış hatta bizim takılar ve eşimin bakarken biriktirdiği paraymış. bunu da eşim iki üç ay önce ogreniyo simdi de adam borcunu istiyo diyip parayı istiyolarHerseyi siz yaptıysanız neyin borcunu ödemek için aldılar altınlarınızı?
Işte takıları direk bizden habersiz aldıkları icin biz takıda ne oldu ne bitti bilmiyoruz bu yuzden azdı zaten borçlara gitti diyip inkar ediyolar.Düğünde çaldığınız altınları verin öderiz biz borcu diyin. Ne demek borca verdik?
Dediklerinizi zaten konunuzu okurken anladım. Benim sorduğum şey evlenirken sizin altınlarınızı borcumuz var diye elinizden almışlarya, ee herseyi eşin yapmış, nikahtan evlenmissin, kuruş masraf yapmamışlar o zaman bahsettikleri borç neyin nesi.Eşim iş kurmak icin 10.000 lira borç istiyo ve o parayı başkasından aldik diyolar ama kendi paralarıymış hatta bizim takılar ve eşimin bakarken biriktirdiği paraymış. bunu da eşim iki üç ay önce ogreniyo simdi de adam borcunu istiyo diyip parayı istiyolar
Özür dilerim karışık yazdigım icin anlamadiniz zannettim. O borç neyin nesi inanın bende bilmiyorum eşim sadece dedi ki düğün arefesi biraz sıkıştım o zaman birilerinden borç almıştım dedi ama nikahin neyine sıkıştı onu bende bilmiyorum.Dediklerinizi zaten konunuzu okurken anladım. Benim sorduğum şey evlenirken sizin altınlarınızı borcumuz var diye elinizden almışlarya, ee herseyi eşin yapmış, nikahtan evlenmissin, kuruş masraf yapmamışlar o zaman bahsettikleri borç neyin nesi.
Zaten artık mecburi durumlar dışında yüzlerine bakmam borcada inanın ki almadan susmaz o kv.Bu durumda çok sessiz kalmıssın, hatta yüzlerine bile iyi bakmıssın. Borcuda ödeme altınlarının yerine saysın kv.
Eşim oyle desede ben biriktirdim benim param o zaman bana verin der muhtemelenKendi kendinize borçlanmışsınız neden bozduruyorsunuz bilezikleri??? Eşiniz direk babam her şeyi anlattı desin ne var bunda?
O parayı almadan rahat vermez ki kv yarin konuşacak eşim zaten bilezikleri vermekten vazgectim eşime üzülüyorum ama ailesininde yaptiklarina göz yumup tek birikimi mi de kaptiramambileziklerini verme gerisini esinle halletsinler
bir de bileziklerinden olma
yaptigi cok ayip kimin parasini kimden alip kme veriyor olmus yaniO parayı almadan rahat vermez ki kv yarin konuşacak eşim zaten bilezikleri vermekten vazgectim eşime üzülüyorum ama ailesininde yaptiklarina göz yumup tek birikimi mi de kaptiramam
Öyle yapicam bende tartışmaya dahil olmamak icin elimden geleni yapicam ama eşim eger bekledigim gibi konuşamazsa ben konusucam.yaptigi cok ayip kimin parasini kimden alip kme veriyor olmus yani
sizin paraniz üzerinde oynamis resmen
vermeyin pek de tartismaya dahil olmayin ama esiniz halletsin konussun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?