• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden başlasam nasıl anlatsam

Elayagiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
2.305
2.592
83
30
Arkadaşlar karışık olabilir çünkü sinirden dolayi uykusuzluk sabah dokuzda baslayan kurs ve minubus falan derken baya bi yorgunum aslında. Simdiden okuyan herkese teşekkür ederim.
Ben evin tek geliniyim yaklaşık iki yıllık evliyim. Biz evlenecegimiz eşimin ailesi bize hic yardim etmedi yani herseyi eşim yaptı. Esiminde cok gelirli bi isi yok ama cok şükür geçinebiliyoruz. Eşim 15 yaşından beri çalışmış ve her kazandığını kurusu kuruşuna ailesine vermiş bi insan. Esim eylül ayı gibi bi iş icin ailesinden 10 milyar para alıyo. Kv ve kp de x ten alıp eşime veriyor. Bi kac bu arada bana düğün yapılmıyo maddi durumumuz yok vs diyerek sadece nikahla evleniyorum. Ve tüm takılarımızı bizden habersiz alip bize daha sonrada telefon acarak takılar bizde borçları oducez vs diyip aldıkları icin bal ayına dahi gidemedik. Neyse iste benim kayinbabam kalp krizi geçiriyo ve eşim hastanede yanındayken eşime her şeyi anlatiyo megerse bize verilen para eşimin parasiymis yani onun kazanci biriktirilmis ve bi kismida bizim takilardan kalanmis. Eşimde bildiğini kimseye belli etmiyor. Dün konuşurken kv bana x 'in borcucunu bu ay ödeyin mahcup olmayalim adama dedi. Bende esime söyledim ve tabi eşim cildirdi resmen bi insan evladina bunlari nasil yapar, benim paramı hem bana borç verip hemde bu sıkışık zamanda nasil oducez diye düşündü durdu. Benim toplam üç bilezigim vardi zaten. Bunlarida eşim yapmış düğün zamanı. Şimdi ben bu bilezikleri bozdursam kv ye vericez yarin ve paranın gerçek sahibinin kim olduğunu bildiğimizi soylucez yani yarin herşey açığa çıkacak. Ama benm kv gelicek ve bizde kalcak bugun bide hastaneye gidicez 3 gibi ( bu olayları bilmeden önce ben hastaneye gitmeyi kabul etmiştim ve evime cagirmistim.) Ama simdi olaylari biliyorum ve bizim paramizı bize borç vermesini bu sıkışıklıkta da o parayı istemesini ki ihtiyacı yok kesinlikle durumları gayet iyi. Bunları bile bile ben nasil davranım napim sinirime hakim olup sussam belli etmesem mi yarina kadar yoksa tavir mi alsam. ( normalde çok çok iyi anlaşırız muabbet ederiz) cok uzun karışık oldu nolur kusura bakmayın :KK42::kızgın:

Bence siz belli etmeyin esiniz halledicem demis zaten ki bir bildigi vardir.
Esinizden habersiz de bisey yapmayin bu konu hakkinda.

Bence siz belli etmeyin esiniz halledicem demis zaten ki bir bildigi vardir.
Esinizden habersiz de bisey yapmayin bu konu hakkinda.
Zaten yapmicam olabildiğince dışında kalıcam olayin ama yinede o kadına yemek hazırlamak dahi içimden gelmiyo gibi. Normal nasil davranabilem onu bilmiyorum:bicak:

bu saatten sonra eşin devreye girecek ve bu işi halledecek..bence sen karışma..

Zaten yapmicam olabildiğince dışında kalıcam olayin ama yinede o kadına yemek hazırlamak dahi içimden gelmiyo gibi. Normal nasil davranabilem onu bilmiyorum:bicak:
Biraz görmemezlikten gelin yemegi kendinize yapiyrmus gibi yapin. Eger sana bisey diyecek olursa yorgunum dersiniz olur biter

Hiç bişe anlamadım ben ...
Paragraf olsaydı iyiydi ...
Haklısınız. Kusura bakmayin ama özetlersek eger kv bizden izinsiz takılarımızı aliyo ve eşimin kazancıyla biriktirdiği parayı bize başkasından almış gibi borç veriyo. Bizdende tekrar iki gün içinde o parayı odememizi istiyo. Biz paranın onun olduğunu biliyoruz ama o bildiğimizi bilmiyo. Bugunde bende kalcak nasil davransam diye sordum insallah açıklayabilmisimdir:KK43:

Ben olsam bileziklerimi vermem bende y ye borç verdim derim. Kimmiş o x ben doğrudan borcu ona ödeyeceğim derim .
Valla cok mantıklı bi yorum :KK9:X kp in arkadaşı olarak söylendi yani eşim tanimiyo o hayali kişiyi bu yuzden oyle bisey söyler mi eşim bilmiyorum

Siz karışmadan eşiniz konuşacak annesiyle... hatta 3 nüz oturun siz de kenarda izleyin ... eşiniz gerekeni yapmalı

siz karışmayın eşiniz girsin devreye
sakın bilezik felan bozdurmayın.
Bende istemiyorum bileziklerimi vermek ki onu cok farkli amaç icin birikim olarak kullanmayı düşünüyorduk ama eşimde sabahtan beri nasil ödesem diye düşünüp duruyo böyle oluncada vicdan yapıyorum sanirim

Valla cok mantıklı bi yorum :KK9:X kp in arkadaşı olarak söylendi yani eşim tanimiyo o hayali kişiyi bu yuzden oyle bisey söyler mi eşim bilmiyorum
Söylesin eşinde bi zahmet . Bu kadar pısırık Olmasın . Kendi Parasını borç vermiş gibi yapmışlar nasıl anne baba bu ?

Bende istemiyorum bileziklerimi vermek ki onu cok farkli amaç icin birikim olarak kullanmayı düşünüyorduk ama eşimde sabahtan beri nasil ödesem diye düşünüp duruyo böyle oluncada vicdan yapıyorum sanirim
ama bu durumda ödemenizi gerektirecek bir durum yok ki.
eşiniz herşeyi bildiğini ve ödeme yapmasına gerek olmadığını söyleyecek

ama ortada ödenecek birşey yok ki?
sizin paranızı size borç vermişler zzaten cok saçma ee eşin de bunu biliyor
neden daha nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünüyor ki ?
bunda vicdan yapacak birşey yok bence onlar size zamanında yaparken vicdanları sızlamış mı ?
lütfen bu kadar saf ve iyi niyetli düşünmeyin
resmen sizi iyi düdüklemişler.
lütfen eşin dişini göstersin hesabını sorsun.
sana da ayak yapıp durmasın yani bir zahmet.

Back